Tack som fan!

Det finns saker jag kan. Jag kan rita & springa snabbt. Det finns saker jag inte kan lika bra. Jag kan inte lita på människor & jag kan inte springa särskilt långt. Min skräck inför vad Troublemakers yppar - & Fast Vännerna Var Många Var Det Få Som Stannade Kvar - är vid & jag klamrar mig inte fast vid någon när & kär i första taget för att våga öppna mitt sargade hjärta, blöta ner en blommig nystruken blus med mitt grinsnor, vädja efter hjälp & tröst - vet allt för väl att sådant skrämmer massan som inte är att lita på utan lätt flyr om man blir en jobbig vän.

En bra vän är en sådan där enkel vän som man dansar & fikar torrbulle med. En jobbig vän är en sådan som man måste ge omtanke & rättvis behandling. Jag är en jobbig vän & därför vill jag publicera ett litet hyllningsinlägg till dom tre människor som oftast får nöjet att höra mig hulka. Två überbabes som jag kan ty mig till för att vi har haft en intensiv kontakt & därmed snabbt bondat, & en hünk som redan pallat mig i 4 år & jag litar då på att han inte lägger ner mig i första taget bara för att jag är lite emohora.



SOME DAY SOON I'LL MAKE YOU MINE, THEN I'LL HAVE CANDY ALL THE TIME.

CANDY
110208 CANDY.


MSN 250307

Candy
fast jag tror att många kanske gör det för att de är rädda att verka sura annars :S
Skinhead Barbiedoll
ja, åååh man blir så trött när folk på msn frågar typ "äru sur?" bara för att man inte slänger in fula typ *L* (*L* hatar jag!!!) och smileys i en konversation
lite vanliga ord utan smileys och alla tror att man surar :S

Candy
ja precis
så är det ofta :S
så då känner man sig ibland tvungen att skriva: :D efter varje mening!
och jag HATAR när folk gör så!!

Skinhead Barbiedoll
jag har mens! :D
jag bajsade på mig! :D
jag har ett svärd i röven! :D
typ

Candy
och jag har gonorre!!! :D
-------------------------------------

Jag vet varför jag tycker om min lilla sockrigt geléhallonfyllda godisbit så fanatiskt. För hon är nästan som jag, & jag är förbannat bra. Vi tänder på ryska & ruffigt sex med våldtäktstema mot kallt duschkakel. Vi har upplevt exakt samma morsarepliker om bandspelare & martyrauror. Om vi skulle plocka smarriga åsikter i plockhyllor på ICA Gärdet skulle vi fightas vid samma äckliga åsiktsbyttor, slicka det kroppsskadliga saltet av samma åsikter, krossa samma fluffiga åsikter mot butiksgolvet & därefter under kåmpizzfnitter dela - girigt hetsfrossa - samma åsikter ur en gigantisk påse. Vi tycker ofta lika & vi tycker ofta mycket, inte allt för sällan mordiskt. Inga borderlinebiatches morrar lika intensivt som jag & Candy, inga ligistsnorungar med taskiga uppväxter är fyllda till bredden av vrede så som vi - tillsammans är vi mord, & jag älskar det, vilket härleder till att vi tillsammans är kärlek.

Candy har en stor plaskig bit av mitt hjärta att släpa runt på. Flickans lidande är mitt lidande, flickans lycka är min lycka & jag önskar henne all lycka i världen, jag önskar att jag kunde ge den till henne inslagen i chockrosa sammetsrosett & vaxduk. Men jag kan inte, för den är lika osynlig för mig som för henne, så istället jagar vi den tillsammans under kukgnäll & störda borderlinemoments - & det finns ingen jag hellre jagar lyckan med.

Tack för att du finns, oh du underbara plastikklinikälskande, champagnesupande emorandy Candy.


ALWAYS SOME OTHER PLACE, & I MISS YOUR VOICE, & I MISS YOUR FACE.

BOOBIEBOMB
051207 BOOBIEBOMB.



SMS MOTTAGET: BOOBIEBOMB.
[090208 12.33.19]

Det finns en brud i norr, hon brukar vara med på porr. Snygg och rolig som få med allt hon hittar på. Henne håller jag kär, när jag i mina emoarmar skär!


Är förbannat belåten över att jag 2006 övergav Lunarstorm.se-blåggilajnen & började strula med Blogg.se. Detta tilltag gjorde att två av Sveriges underbaraste brüdar fann mig - tidigare nämnda Candy, + Boobiebomb. 2007 råkades jag hamna på mestaktiva-listan & blev upptäckt av Skånes söta, ovärderliga pärla som i tysthet undrade vafan jag var för sär med särigt bloggnamn & särig skär dildo. & plötsligt föll vi för varandra.

Min tissemaja har vid ett ziljontal tillfällen stöttat mig då jag blivit trampat på & brutalt backstabbad, delat min sprudlande glädje då jag vid sällsylta tillfällen upplevt sådan. Min Boobiebomb är intelligent, strålande vacker, pålitligt & starrrk som satan - jag är jävligt tacksam över att hon är min vän. Är tacksam över att ha fått en TO SKINHEADBARBIEDOLL-VIDEO. Är tacksam över att hon yrvaket lyssnat på mitt fjortisprat under nattetid. Är tacksam över att hon finns.

Tack för all eufori du ger mig underbara crazykid i söder - jag kommer aldrig att skrika "Ha ett bra liv!" med bitter underton till dig.


EVEN BAD WOLFS CAN BE GOOD.

VARGEN
090806 VARGEN.


MSN 120107

Skinhead Barbiedoll

Vargen varför mår jag inte braaa?
Vargen
jag vet inte??
Skinhead Barbiedoll
det syger iaf
Vargen
ja, det gör det..
är detmitt fel, har jag vart dum?
har jag sagt hemsak skaer till dig på fyklllan?
för om det är så så ber jag om rsäkt..
du ska inte lyssna på mig när jag är full, jag svamlar mest..

Skinhead Barbiedoll
det är tusen saker, haha o ja du har sagt ganska hemska saker till mig på fyllan =p
fast det var nog inte för å va dum..

Vargen
fast ibland säger jag iofs vettig saker...då ska du lyssna...
du måste lära deig att skilja på dom dumma sakerna å dom vettiga..
------------------------------------------------------------------------------------------------------

På få vis är han en perfekt karl att ringa då paniken rövknullar mig. Han vet aldrig vad han ska säga för att trösta & han kan på eget bevåg lätt bringa mig *LÄZZNA ÖGONEN* för att han bara är sådan. Men jag litar på honom, litar på att han inte knuffar bort mig om jag beter mig en smula för deprimerat för att det ska vara helt jävla OK, egentligen. Pojkfan har stått ut med mig ett tag & allt för ofta har jag varit såpa & drama, allt för ofta har han varit dryg & drama, men han finns kvar & han bryr sig - det betyder kopiöst mycket även om han inte riktigt vet hur han ska hantera mig. Omtanke räcker.

Att genomlida mig snyftandes & suicidal i telefonen var troligtvis inte vad han hade i åtanke då han arbetslös & uttråkad hittade mig på Lunarstorm.se & snarare än Najz, en tjej som vill dö, henne ska jag socialisera med! kanske tänkte En tjej som gör kåtblicken & älskar Backyard Babies, fan vad ballt. Henne ska jag skriva någonting tüfft till, typ citera en hård låt eller någonting.. Men inte fan lade han ner att ha med mig att göra trots depp.

Det var en gång en solig dag då jag var arg på en man & i Vargens tycke naiv, som han ville lära mig om verkligheten & berättade att pojkar 99% av gångerna dom var rara mot en brud mest ville ha mutta. Tog det med en näve grovsalt då, tar det med en näve grovsalt nu, men eftersom han inte vill åt min mutta antar jag att han bryr sig på riktigt, & det är ju faktiskt jävligt ballt! Tack Vargen för att du ids mig, & tack mig själv för att jag äntligen börjar lära mig att skilja dom dumma sakerna från dom vettiga - det är inte så jävla enkelt alla gånger.



Eventuellt orätt jag er gjort får ni ursäkta, alla fel jag har begått förlåta. Ni är coola som pallar mig. Satan, var beredd, för du kommer allt närmre stadiet då jag emoattackerar. Mest för att du är så stenhård & åker hem till mig mitt i natten då du är full & glad & jag nykter & ledsen. Fan vad bra du är *EMOPOSE*. Ring mig någon natt då du har smörgåskexkräjvingz så kommer jag flygandes med kexen likt en superdonna på speed - om jag nu inte flyger vilse.. jag är så dålig på att hitta.. Tanken som räknas?

Tänker på er. Tänk på mig då ni mår skit. Tänk på att säga det till mig. Jag gör vad jag kan för att se er le för ni är så otroligt sexiga då ni smilar. Var inte rädda att gråta inför mig så som jag gråter inför er, för om ni är rädda, då jävlar blir det smisk med vaxduk & dask med chefskuk!

X-)
Postat av: zyklone

Hellre kvalitet än kvantitet.
Du har tur som har några guldpärlor att vända dig till och vårda ömt. Du verkar vara en guldpärla själv oxå!

2008-02-19 @ 19:56:49
Postat av: Emelie

ÅÅÅH gud vad glad jag blev! BÄSTA!

2008-02-19 @ 21:06:42
FREE PORN: http://emelieohlsson.blogg.se
Postat av: JesusKristus

Jag kan verkligen känna stjärna lägre än tre stjärna i det du skriver ( ÄR DET *L* man skriver). ((ursäkta drygheten men jag har druckit öl minsann))

hursomhelst .... Jag uppskattar väldigt mycket att läsa något där något har fläkt upp sitt hjärta och är ärlig, sånt värmer.


Jag har varit på Anchor i kväll och druckit alldeles förmånga öl som master card betalade för.

yadayadayadayadayada

På tunnelbanan hem läste jag något om att pirater går in gratis på Sjöhistoriska muséet.

När var du på sjöhistoriska muséet senast?

2008-02-20 @ 01:40:08
FREE PORN: http://www.warpdrive.se/sok/mewmin/
Postat av: SKINHEAD BARBIEDOLL

zyklone:
Allt annat är B.

Emelie:
BJA BJA BJA KLAD TSUNAMI-EMELIE!

JesusKristus:
Förstår inte riktigt allt du skriver men men.. ;) Näe, hur kul är historia? Då jag inte kunde somna brukade jag låta mitt X berätta någonting historiskt. Sedan somnade jag under berättandet.

2008-02-20 @ 10:11:13
FREE PORN: http://SKiNHEaDBArBiEdOLL.blogg.se
Postat av: Prinsessan av Sylt

*tänka tänka* FLYYY ON THÖ WIIINGSSS OF LÖVE!

2008-02-20 @ 10:39:01
FREE PORN: http://styggsylt.blogg.se
Postat av: SKINHEAD BARBIEDOLL

Prinsessan av Sylt:
Fly on the wiiiings of knark, fly baby flyyyy!

2008-02-20 @ 10:57:21
FREE PORN: http://SKiNHEaDBArBiEdOLL.blogg.se
Postat av: Prinsessan av Sylt

knark är alltid det bästa bränslet. så får man en rivstart på dan. väldigt special K!

2008-02-20 @ 11:28:55
FREE PORN: http://styggsylt.blogg.se
Postat av: Saaatana.

måste dock härmed utfärda en varning om jag ska få äran att vara en hjälpande hand eller fistande tumme när det vankas emoattacker: på nätterna är chansen att jag svarar väldigt liten. BAH så du vet ;D på dagarna är jag dock till förfogande! vi kanske borde göra upp ett schema? måste även erkänna att jag började dregla lite när jag läste ordet smörgåskex. dom skulle kunna bli min död.

2008-02-20 @ 14:01:22
FREE PORN: http://thisaintnocircus.blogspot.com
Postat av: ikikik

jag önskar jag hade vänner som dig. och som du har. håll i dom hårt.

2008-02-20 @ 16:33:35
Postat av: SKINHEAD BARBIEDOLL

Prinsessan av Sylt:
Älskar hasch i rumpan på morgonen!

Saaatana.:
Nä jag vet såna där nattliga saker är svåra jag har också alltid min mobil av, man vill ju SOVA :D Min katt har nog också läst ordet smörgåskex, hon dreglade mig blöt nyss.

ikikik:
Ska binda dom någonstans :)

2008-02-20 @ 18:32:07
FREE PORN: http://SKiNHEaDBArBiEdOLL.blogg.se
Postat av: ninjatrix

Jag älskar ditt sätt att skriva och bedyra din löööve för dina friends. Helt fucking lovely! Keep up the goodwork. Nu är du min favvooojiiiit! *Zmajl*

2008-02-21 @ 12:32:53
FREE PORN: http://ninjatrix.tjejsajten.se
Postat av: Saaatana.

ja, PLUS att det är så jävla lyhört där jag bor så far min skulle typ inte bli glad och då skulle jag bli arg (på honom, inte på dig!). men det går bra att ringa om du bara vill grina o lyssna på mina andetag faktiskt! :D

2008-02-22 @ 15:26:49
FREE PORN: http://thisaintnocircus.blogspot.com
Postat av: SKINHEAD BARBIEDOLL

ninjatrix:
*HAPPY FETMAKEUPFACE*

Saaatana.:
MEH du är ju en tönt som bor hemma, man ska vara som jag & bo på Liiidingö bland dom andra lyxlirarna!

2008-02-22 @ 22:13:48
FREE PORN: http://SKiNHEaDBArBiEdOLL.blogg.se
Postat av: Saaatana.

jag är SMART som bor hemma len. men om du vill kan jag flytta, men då får du lov att betala mitt studielån sen också! :P

2008-02-23 @ 17:42:24
FREE PORN: http://thisaintnocircus.blogspot.com

FÜKK ME HERE:

ROLEPLAY NAME:
WANT ME 2 SWALLOW??

SEXXX-MAIL GOING WHERE??189: (SKICKAS TILL DIN MAMMA)

URE PORRRNOSAJT:

THE SEXXXWISH!!:

Trackback
RSS 2.0