Den där nya bloggjäveln.SKINHEAD BARBIEDOLL


LÄNK TILL NYBLOGGEN!


Ursäkta, du har trasiga gummistövlar.

5:E MÅNDAG

Morgonen påbörjades med sömndrucket hej då till söta tuttprutten Boobiebomb + kaninsugna Lisa, & efterföljdes av 13.00-tid på psykpalatset. Upplevde mig vara allmänt psykotisk då jag kände hur det tindrade till i mina ögon när jag fick en följdfråga angående huruvida jag tycker om det där med att hämnas. Skinhead Barbiedoll ♥ hämnd! Kom hem & drunknade i en gul plastmugg, det sprutade vatten ur näsan & jag kände bah att *LEZZBAH* Näää vafan är det med min näsa & att spruta ut saker?! *FÖRVANDLAS TILL EN PENIS* fan om min näsa blir en kuk behöver jag verkligen den där jävla nosplastiken! ..& kräx ur näsan igen!!! *NÄSAN BLEV EN KUK*.

Vad kul det vore att bloggposta en extrem närbild på min fitta, så jävla extrem att ingen skulle se att det var en fitta, mer Vad är de för jävla naturkatastrof hon har lagt ut en bild på? & Coolt! Jag vill också äta pizza! - Blogg.se skulle ingenting kunna göra, & ingen skulle bli kåt eller äcklad. Alla skulle bara undra - vad i helvete..

Längtar efter någonting festligt, vill desperadohångla till JESSE MALIN llllll High Lonesome, behöver röja upp lite i lyan, har kacklat med Satan, tog mina Propavan tidigare ikväll så att jag inte känner mig efterblivet trött när jag traskar ur sängen imorgon - det kallar jag framförhållning! Jag ska börja spöa folk helt random, för att dom kanske visar sig vara idioter i framtiden. God framförhållning där. Det tycker jag är en god idé. Ska fråga min psykolog - eller psykopat som jag kallar henne - imorgon. Vad hon tycker. Om det. Jag skriver. Korta meningar. Som. En. Poet.


SKINHEAD BARBIEDOLL
0408 SKINHEAD BARBIEDOLL.

*KISSIE POSE*.

4:E SÖNDAG

Ibland tänker jag på dig. Att det vore kul att ringa & skrika "Bajs på bröstet!" eller kanske knacka på & överräcka ett myrslokshuvud. Alltid övergår umgängesdrömmarna till illamående då jag tänker på att du är ett omoget svin, & så tänker jag på någonting annat istället. Typ på lax.

[BILD KOMMER DÅ BLOGG.SE ORKAR FUNKA]

DISMANTLE ME.


DISTILLERS DISMANTLE ME.

Saknar Skinhead Barbie.

3:E LÖRDAG

Där stod jag, ett par meter från den silkiga pälsen, på ett allt för stort avstånd för att vidröra men tillräckligt nära för att höra skriket då min lilla katt krossades & blev en kletig sörja på spåret. Jag skrek högre än min överkörda älskling skrikit, överröstade gnisslet & skrapigt oväsen när tåget bromsade in. Någon stod bredvid mig, jag kastade mig i någons famn & jag grät tills tårarna väckte mig ur min slummer för att meddela mig att det bara var på låtsas, att jag ingen skräck skulle känna. Det var bara en dröm.

Vad som fick rädslan att aldrig lämna min kropp var att det kunde vara en verklighet, att jag aldrig mer skulle få se min kära pälsboll. Det var dygn sedan hon tappade bort sig & jag klarar inte av att låtsas om att jag inte är skräckslagen, inte längre. Har peppat mig med tankar om att jag inte har haft någon anledning att oroa mig vid tidigare tillfällen då jag fruktat ond bråd död eller att bara aldrig mer se kissemissen, men peppet bleknar & sanningen bländar mig: min älskling ligger inte i min famn, & jag vet faktiskt inte om hon någonsin kommer att göra det igen.


SKINHEAD BARBIE
SKINHEAD BARBIE.

När degraderades jag från att vara en tänkande individ till att bli ett prydnadsföremål för dig?

2:A FREDAG

Tog 2 tabletter Propavan innan läggdax igår natta, & bakiszombie har jag knappt alls varit idag! Behöver inte röra energidrycken jag köpt om jag någon gång skulle drabbas av sådana bakiskriser som Theralen - det kackiga sömnmedlet från hell - gav mig. Somnade slutligen gott för natten stark vulkanirriation till trots. Jag menar, när fan ska folk ge sig? När ska karlar förstå att min kropp är min kropp & inte deras egendom?

Dom är inte mycket bättre än dom där som lägger beslag på min rumpa när jag rockar loss till finsk pajlettglam på Debaser Medis, inte mycket bättre än dom som anser sig ha rätt. Dom är lite sämre, dom där som vill att deras åsikter ska råda gällande vad jag gör med min skitiga spegelbild - sämre för att dom tror att dom är sådana jävla rara & fina pojkar när dom egentligen är retardo × 29. Kukarna som tafsar vet åtminstone med sig att dom är svin. Kukarna som vill bestämma tror att dom är gentlemän. Pojken som retade upp mig, låt oss kalla honom för Gymkillen, tyckte troligtvis att han var så söt så mot mig då han förklarade att det vore korkat av mig att plastikleka med mitt skal, men..

..han var bara ett retard i raden, placerad mellan rövtafsarna & härskarteknikkåta. Gick på om att han inte tyckte om för stora tuttar, trots att jag ingenstans nämnt att det skulle handla om mina rattar & om jag hade sagt det hade jag heller inte sagt att det skulle handla om badbollsstorlek & specifikt inte vad han gillade/inte gillade gällande sådana leksaker. Talade om för Gymkillen att brösten var en lågt stående prio 2, & att min nos var prio 1 & det gick ju fan inte för sig att rubba min nosbalans, nej fan, för han tyckte att min nos var asläcker & skulle behållas i nuvarande skick. Att det var min nos & inte hans, att jag inte finns till för att han ska ha någonting att tycka om att stirra på, det gick honom totalt förbi.

Mina åsikter om mig själv var inte värda ett piss, det var han som hade talan & hans talan löd att jag skulle aldrig bli nöjd, det skulle bli fel, & han skulle kunna skrapa ihop alla sina kamrater & dom skulle säga samma sak. Jag missbrukade caps & försökte få honom att förstå: MIN kropp, inte DIN kropp, MIN JÄVLA CP-KROPP & jag gör vad JAG vill så ska du fullkomligt SKITA i det & dina jävla polare ska även dom ge blanka fan i den, OK?! Nähä, det funkade inte. Då tyckte Gymkillen att jag istället för plastikoperationer skulle köpa ett gymkort för att jag hade en degig & slapp figur. Allt för att behaga honom lixåm.

Kastade ytterligare caps på honom där jag förklarade att jag älskade allt på min kropp utom just boobsen & snoken & därför fann jag ingen anledning att börja besöka ett jävla technogym för att svettas med fula deffade karlar i osmickrande lysrörsbelysning. Men gymkillen ville att jag skulle, & då var det bäst för mig. Det absolut lustigaste i sagan är att han ansåg att allt man fixade med sitt yttre var för att attrahera motsatta könet & att vad han gillade & inte gillade därför var relevant - trots att jag hellre skulle para mig med en AIDS-kaktus än låta honom köra in sin gympenis i mig.

Muskelpaket till pojkar *EUUUUWWWWW!!!* äckligt azzå, men inte fan sa jag det till honom, jag har ju inte ett skit med hans lekamen att göra, vill han deffa sig så är det ju upp till honom även om jag finner det vara icke tilltalande. Det absolut lustigaste #2 är att han sa att han älskade mina bedårande läppar - & att han var utan vetskapen att dom är fixade på klinik (dock tömda för stunden men det kirrar jag strax), klinikfix som han sagt var så fult & skabbigt. Så kan det gå när inte hjärnan är på.

Nu när jag har avreagerat mig kan jag ta tag i dagen & typ bädda sängen eller någonting.


SKINHEAD BARBIEDOLL

ASTRO ZOMBIES.


MISFITS ASTRO ZOMBIES.

Jag garnerade spyan med chips, choklad & ostbåge, så att det såg ut som en glad smiley =o).

1:A TORSDAG

Kikar lite på min MSN-profil som jag uppdaterat en gång, en ynka, & då skrev jag så väsentlig information som att jag brukar pissa på trottoaren. Vafan var det för jävla skitsnack? Det händer faktiskt väldigt sällan att jag pissar på trottoaren. Men sådan var väl jag som tonåring. Full av lögner. & godis.


MSN PROFIL - AVFÖDA
Ålder: 18
Sysselsättning: hahaha...
Mer om mig: Jag är en lodis som äter äter godis och pissar på trottoaren. Nä...
Intressen: Nä... Äta godis. Pissa på trottoaren.


Spydde genom näsan för en stund sedan. Jag fyller år om en vecka. Dessa saker har inget sammanhang. Jag vill dö ids inte leva, men nu när jag har skrivit det så behöver jag inte vara orolig för att det kommer att ske med egen vilja, för dom som säger att dom vill dö vill ju egentligen inte det. Det vet ju alla. Jag gör det bara för uppmärksamheten ju! Så kom hit & titta på mig, ta på mig, spy tillsammans med mig för nu gör jag det igen!


SKINHEAD BARBIEDOLL
SKINHEAD BARBIEDOLL.

Förtjänar inte alla människor ett förstklassigt bemötande?

30:E ONSDAG

Innan jag käkade passionscheescake utan cake med en snykk + cool brüd, innan jag kramade Trubbnos hejsvejs, då satt jag på en stol & fyllde i ett psykformulär som används vid diagnostiseringar - detta som ett förspel till terapiskiten jag kommer att påbörja om dom finner mig vara en lämplig kandidat. "Men jag har ju redan fått en diagnos.." sade jag lätt försynt & kvinnan som givit mig pappret förklarade att alla, oavsett dom var diagnostiserade eller ej, fick fylla i inför terapistart. Kryssade nej på huruvida jag brukar se en aura eller ett kraftfält kring människor. Kryssade ja på att jag blir hämndlysten om någon behandlar mig illa. Ett starkt ja. Starkaste blyertskladdet någonsin.

Under samtalets gång, ett sådant var inkluderat i mötet, lades en jävligt stor vikt på mitt självskadebeteende - men på fel fel fel partier av det. Att jag är en matmissbrukade ignorerades som vanligt & knivar & tändstickor fick all uppmärksamhet. För i helvete, det är inte så jävla farligt så länge jag håller det till enstaka sår, en ynka bloddroppe & ett par brännblåsor dödar inte, det gör knappt ont. OK att det blir lite obehagligt när ångesten är så svår att såren tar upp hud som någon jävla tatueringssleave men maten! Den förbannade jävla skitmaten! Där har vi min värsta destruktivitetsfiende. Sockret, fettet, någon borde se hur jag ser ut på insidan - skulle chansa på ett vidrigt vrak. För så länge det inte syns, så länge läkare & psykologer inte ser, då är det ingenting att bry sig om & jag får kämpa på med missbruket på egen hand & istället höra kommentarer om att det är bra med medicin som ökar min matlust & får mig att lägga på mig lite fläsk, jag som är så smal. Lite chips i anus är bara bra för mig. Bara hälsosamt.


SKINHEAD BARBIEDOLL
230408 SKINHEAD BARBIEDOLL.

SHEEPDOG.

MANDO DIAO SHEEPDOG.

Den fulaste flickan i världen hälsar bara på, hon ska snart gå, hej då.

29:E TISDAG

Det saltlakritsliknande däcket gungade vimsigt omkring då jag ömsom sköts som ett spjut avfyrat av Cupido, med korallsvallet virvlandes i aprilnatten, ömsom omtöcknad av ångestdemonens riviga terror dunsade in i gungstolparna. Fan Fan Fan & dimmig blick riktad för att skåda kala grenar som reste sig mot skyn som för att be om sollycka. Benen bar mig likt Bambi på halkis, pulsen bultade hårt, krälade ner under täcket där jag gömde mig & låtsades om att jag var död & bara var på besök i livet. En tillfällig gäst i helvetet, & jag skickar inga vykort, inte till dig & dig & dom andra, ingenting annat än mjältbrand & varet från mina blåsor i skinnet. Ni får inte ens slicka mina sår.

Jag måste packa & dra.


SKINHEAD BARBIEDOLL
SKINHEAD BARBIEDOLL.

Spermshake som nattfika.

28:E MÅNDAG

Rörde runt med den knalligt karamellrosa plastskeden i danskmuggen. Rörde runt i smeten av frysfacksvanilj, billig mjölk, hjortronsylt & sperma & sedan, när det var uppsmaskat & tvättet upplockad bara låg jag i min tillfälliga bädd & lyssnade till tonerna som strömmade från min mp3. Den trasknullade halsen värkte när jag älskade musiken & blundade för att tillåta mig att sakna ett tag, drömma mig bort ett tag, för alla bara gick upp i rök som daggdroppar i skållhet ökensand. Allt bara försvann, & min spermshake var delikat, men det var inte lika kul att suga kuk som jag minns det, inte lika kul med kött placerat i fel persons skrev. Inte lika kul att godta. Om ingenting räckte förr, räcker än mindre nu.

& jag kommer aldrig att räcka till.


SKINHEAD BARBIEDOLL

LA CIENEGA JUST SMILED.


RYAN ADAMS LA CIENEGA JUST SMILED.

RSS 2.0