Drömde att jag kickade på finska snorungar.

29:E FREDAG

Mitt bajs är brutalt.


...
SERIERUTA.

JUST IN LUST.

WILDHEARTS JUST IN LUST.

Varför i hela jävla helvetet funkar inte den gröna ramen?!?!??!

Jag vet du odlar vingar för din hud har blivit för trång. Jag vet att du försöker flyga bort någonstans med dom.

28:E TORSDAG

Vad kunde jag ha gjort denna SMHI-vårdag om jag vuxit upp dansandes på sammetsfrasiga rosenbland & då & då snavat på en hjärtskärande tagg istället för att ständigt fått dessa vassa satar nedstuckna i min lilla hals, pressade mot min vita gåshud, brutalt rivandes mot mina förgråtna barnaögon. Om jag bara hade fått en vaniljgul, len tröstande ros smekt mot min tunga istället för att aldrig någonsin sett någon, förstått att dom fanns bland bråk & skrik & rädslan för att göra ett misstag. Eller vara för korkad. Eller för ful. Eller för fel.

Kanske hade jag arbetat som glad butiksarbetare. Packat upp pasta & subtilt flirtat med en charmant kollega & smort in mitt dekolletage med skimmer för att fånga hans busiga, kärleksfulla blick. Fantiserat om att ge honom stjärnklar blick. Jag kanske hade sippat bubblig sockerläsk med Candy under Brasiliens stekande plastiksol. Kanske hade jag inte velat ta i henne med tång, kanske skulle jag vara en moderatröstande donna som skulle snacka skit om henne med mina manikyrälskande väninnor: "Titta, där är en sådan där som får skylla sig själv. Fan, att hon inte rycker upp sig!"

Jag vet inte. Jag vet bara att om det enda jag minns från min barndom inte vore skriken om hur äckligt värdelös jag var, inte vore flashbacks av mig ihopkurad mot senapsgula hörn & rosablommiga hörn & skitiga hörn & alla jävla hörn - om det inte vore hånen mot hur patetisk & än mer värdelös jag var som satt & grinade i ett hörn.. Om det där inte fanns skulle jag troligtvis inte spendera mina dagar gråtandes, ihopkrupen med monster som skriker om hur värdelös jag är. Mamma bor inte här. Men monstren bor i mig & jag kan inte lämna dom, & dom vill inte lämna mig. Jag tror tamejfan att dom älskar mig.

Inatt vred jag mig rastlöst i sängen, flackade med hallonrödsprängda ögonglober, repeterade musik i tysthet i min skadade skalle: Jag Vet Att Du Ser Bilder I Ditt Huvud Som Gör Ont, Jag Vet Att Du Ser Bilder, Men Skit I Allting Sådant. Om det inte fanns någonting att skita i, vem vore jag idag, vad vore mina dagsplaner? Ta en fika med en kär vän? Ta en mysdag med en kär älskling? Be Candy sträcka sig efter ytterligare en sodaflaska? Jag vet inte. Jag vet bara att det inte skulle vara att köpa en fet tröstpåse kändy & kräla omkring bland senaste tidens dödsplanering & urdruckna juicepaket.

Jag vet att det fan skulle vara bättre, för ingenting skulle strypa det där som gör mig så jävla bra. Värdelös. Bra. Värdelös. Bra..? Värdelös! Bra! Värdelös..? Nu går jag..


SKINHEAD BARBIEDOLL
SKINHEAD BARBIEDOLL.

It leaves you baby, if you don't care for it.

27:E ONSDAG

Älskar att jag skrattar när Johnny Cash brummar "Is It Getting Better, Or Do You Feel The Same?" då ytterligare en gräddfil splashar i den trasiga dippskålen & såren svider mot mormorskoftan. "No I do not feel the fuckin' same, I feel worse you dead lucky bastard!!!" vill jag skrika & sparka på en långsam gammal kärring. Men inga långsamma gamla kärringar finns i mitt kök. Där finns ingen annan än jag & bråten som växer i takt med att jag krymper.

Skiter i att min blåggialjnen är jävligt Emocore.se. Skiter i att smuts odlar monster på min spis. Skiter i det krossade glaset i handfatet. Skiter i äckliga plagg. Skiter i kärringar som stirrar. Skiter i bananskal som ser ut som sensuell, svart spets. Skiter i dig. Skiter i det jag brukade leva för. Jag vill bara ha heroin. En jävla massa heroin. 16 gram i alla fall.

Kändisspottade en bloggerska idag. Då var jag lite lycklig, ty hon var så söt i sin orangea foundation & idominmejk *HAPPYGRRRL*.


SKINHEAD BARBIEDOLL
131008 SKINHEAD BARBIEDOLL.

SUNDAY MORNING.

NO DOUBT SUNDAY MORNING.

Här var det virkat!

26:E TISDAG

"Jag sitter på Cozy & har det cozy.. på Cozy" lät jag meddela Satan för att återgå till min telefonlista igen, & min raderaräd. Raderade killar som bara vill knulla, polare som bara vill ingenting, dom som inte tycks ha koll på min existens & inte låter mig ha koll på deras då dom kniper käft & blundar, hoppas att dom är osynliga, låtsas att jag är osynlig. Raderade människor som inte yppat ett ord då jag har sagt att jag mår skit, människor med klämkäck ryckuppdig-attityd, människor som är dålig släkt jag ändå inte vill ha någonting speciellt att göra med. Kanske röra lite vid med en yxa.

Söta slampan Satan & jag satt på Cozy, diskuterade ecstasy, CP:n & tuggade på cheescake. Satan var nylärd mästare av någon rankinglista på vilka droger som för med sig vilka effekter & hur farliga dom är - benzo var värre än ecstasy & jag tyckte såhär: varför i hela jävla helvetet gav min läkare mig benzo istället för ecstasy?! Benzotabletterna gjorde mig inte gladare, bara än mer självmordsbenägen. Hej hej tågräls, hej på dig tågräls! Hej hej psyket, hej på dig psyket! Hej då benzo, hej då på dig benzo! Ska dom ge droger kan dom väl tamejfan ge plats #18-piller =).

Beslutade mig & trollade mina 34 mobilkontakter till 33. Dig kommer jag att sakna mest, men du hade inte balle nog att göra någonting annat än att stå bredvid & titta på. Inte ens det behöver du nu göra. Du kan blunda & gå. Jag har ändå redan gett upp.


...
1207
den här bilden passade fan lite bättre..

Jag vet att du inte skulle komma till mig om jag behövde dig.

25:E MÅNDAG

På flygbussen satt jag med modstulen, våt blick. Stirrade på Nokia-mobilen, asfalten, mp3:n - på ett virrvarr av meningslöshet då jag egentligen behövde ta tag i deppbringande svarta små regnmoln, fånga min vänskapsförtvivlan & desperation, ge den rappande pisk & lämna den därhän med rödsmälld stjärt. Lämna människor därhän & vara den med rödgråtna ögon. Inte fan skulle det vara dom som står för kindsaltet. Dom skulle stå för tystnaden. Det dom gör bäst.

Jag fick några SMS idag. Jag får det ibland. Idag handlade SMS:en om självmord. Det gör dom ibland. En vän mår spräckt anus & hela jag pumpas ständigt vid behov upp till en wannabehjälte - vill göra allt för min vän, ge allt jag kan & göra allt min vän begär, behöver. Jag vill göra allt för alla mina vänner. Mina späda armar har brottat ner en späd, men starkare, manskropp för att det viktigaste som fanns var att även i fortsättning känna hans puls, lyssna till hans andetag. Mitt sköra psyke har trots egna suicidala drömmar aldrig övergivit kamrater som vill kasta in handduken - jag vill ha kvar dom. Det är självklart att jag anstränger mig till mitt yttersta för att jag inte vill gå på mina nära & käras begravningar. Hatar att bära svart. Så goth. Så fult.

Det river i mig att dom flesta av mina vänner inte frågar mig hur jag mår. Inte önskar mitt sällskap. Inte ringer för killing time. Inte erbjuder en kram då jag vill avliva mig. Vafan vill dom göra på min begravning egentligen?! OK att dom älskar svarta plagg, men visst fan finns det andra tillfällen att bära sådana på? Typ.. Rockkonserter? Helgon.net-
presentationsbilder? Eller då man äter popcorn med mig, omfamnar mig & säger att man är glad över att ha mig vid liv, i sitt liv.

Ni ber mig att lova att leva, & vägrar hjälpa mig med en smula tröst & omtanke. Hur fan kan ni uttrycka sådana önskemål då ni uppnbarligen inte bryr er hur ofta ni än må upprepa att ni gör det, på riktigt, sanning, faktiskt? Den som vill somna med gott samvete säger "Jag finns här för dig". Den som vill behålla en leSssenPhliKKa_87 inte bara säger - utan finns verkligen där. På riktigt. Sanning. Faktiskt! Där är inte det jollrande samvetet inblandat. Det handlar om rädsla att förlora någon man bryr sig om & inte vill gå miste om. En rädsla för att bära svart för sin polares skull. Svart lixåm. Så goth. Så fult.

If I Needed You, Would You Come To Me?
Would You Come To Me & Ease My Pain?
If You Needed Me, I Would Come To You.
I Would Swim The Seas For To Ease Your Pain.


SKINHEAD BARBIEDOLL
130208 SKINHEAD BARBIEDOLL.

BAD THINGS.


WEDNESDAY 13 BAD THINGS.

Glidmedelshora.

24:E SÖNDAG

Överrumplades av tyska Steffis virveltunga som gick till attack efter attack mot min stackars rädda mun & kropp. Någonting jag aldrig kommer att förstå: porrkyssar. Avkläddes den mörkt lila korsetten & skrevade fastbunden vid trappräcket. Ytterligare någonting jag aldrig kommer att förstå: korsettkrejen, pilskhetsnormen. Att specifika ting, rörelser & ord förutbestämt ska tända lustfyllda bränder. Människor vill att det ska vara så enkelt att en del saker är sexiga & andra icke.

Skarpa mördarklackar, syndigt synlig lenrakad hud & timglasfigur är damtingestar som ska få individer att stadigt nicka i grupp, hala fram snorren & känna lebbfittan sava & det är förvirrande fel om någon suckar & kräver grova kängor, fitthår mot tungan & fläskvalkar för att triggas & tycka att det är sexigt. Alla ska veta vad som är 'sexigt', men jag vet inte, för jag tycker tydligen ofta fel, & då är allt jag finner sexigt inte lika sexigt för att det är mig egen åsikt & känsla för kåthet? Känner mig betydligt sexigare i en het, välanvänd t-shirt än en korsett som håller mig fångad som en ledsen kakadua i bur. Frihet är sexigt som satan & obekväma korsetter kan dra åt helvete. Yoghurten som droppade över min strålande lampvärme till trots kalla kropp får sexighetspoäng av mig för att den var smarrig.

Jag knarkade glidmedel. Det säger mycket om hur upphetsad filmsituationerna gör mig, någonting många tycks ha svårt att förstå & framförallt blir irriterade av. Under junitiden i Skåne pratade jag & Mr.Martini om det hela & han kunde inte greppa att man inte måste älska eller hata att filma - att det kunde vara så likgiltigt som vilket arbete som helst. Ville inte greppa att det inte behövde vara skönt utan bara kneg. Kuk som penetrerar fitta = gött sex, automatiskt? Önskar jag! Kan inte se det som sex, känslan är så olik den jag får då jag har sex i hemmets stökiga vrå.

Att näcka framför en kamera & få snåppp är att porra, att föra en man jag vill ha mot mina nedre regioner är att knulla. När jag filmar smakar sperman skit, kuksugning är tristess & penisarna i mig är bökiga. Glidmedel droppar. Vid äkta samlag kan jag inte få nog av underbar sperma - vill ha mer mer mer 4-evah, att slurpa kuk är bland det bästa jag vet & penetration är himmelriket. Fittan plaskar av äkta juicer. Att min kropp reagerar så totalt olika på samma behandlig beroende på vem som utför den är anledningen till att jag inte norpar tag i random pojke på stan för att låta honom utforska min sexhungriga kropp. Jag måste attraheras till fullo. Verkligen vilja kyssa, slicka, smeka, leka.. & då vill jag hela tiden.


SKINHEAD BARBIEDOLL
240208 SKINHEAD BARBIEDOLL.

Vellingesmärtor.

23:E LÖRDAG

Vad i helvete gjorde han där?! "Nice haircololor" sa han artigt & jag fräste kattargt fram "*MMM*.. Rött" & avvek snabbt, kallt & irriterat med blicken från honom.

MSN 251007
Skinhead Barbiedoll
I am disgusted by how money is the only thing that matters to you. Things can happen, people can get sick & people can die or commit fuckin' suicide, soemtimes life sucks & then jobs or plans do not matter.. There was nothing I could do, I have a fuckin' personality disorder that is killing me & it ruins my whole life, I already know that & I am trying to live but sometimes it is to hard - I was not prepared for this,I've been feeling OK the latest months but something happened & the anxiety took over. When I'm busy preparing for my suicide & nothing matters & do not give a fuck if it is 5 models or 500 - my life is more important to me than any job in the world. I tried to send you one sms but I had no money on the phone, can't pick up the phone 'cause I'm kind of phone phobic when I feel like this & I don't want to hear any yelling about how bad I am 'cause my life is a priority. But here you have some fuckin' words, take care of them. so.
Roland
Why the FUCK do you think I was trying to call you all night? I was WORRIED about YOU!... not fucking money.... But you don't give a crap about me... why should I give and flying FUCK about you?
Skinhead Barbiedoll
Me not answaring a phone is not about me not giving a crap, it's about me not being able to handle phones
Roland
A girl sends me an SMS in the middle of the night ... I STOP at the word suicide and fucking call her!!
Skinhead Barbiedoll
I was in a panic attack
the whole day
phones do not matter

Roland
Yeah... and I am out of a job now....
Skinhead Barbiedoll
I don't care
the only thing that matterst are that I am alive

Roland
So right now... no matter what the fuck your excuse is... I don't give a fuck, okay
Skinhead Barbiedoll
so don't, 'cause neither do I. But I care about my life, that's why I'm here now & not at a job I would not be able to handle 'cause of how my mind is treating me. it doesn't matter, I just had to tell you & my phone was out of money. my life is more important than jobs.
Roland
Let me get you straight here.... it's okay for you to take care of yourself only, but NOT if I do it?
Skinhead Barbiedoll
it's very important uyou understand this.. I can't handle phones when I feel all crap, people are calling me but I hide it under my pillow & just fights on.. it's like, only ONE thing to focus on. not even candy matters you see..
it is just me fighting the panic & death will
everything else has to wait
though everyone has been worried
they had to wait

Roland
Okay, then it is probably best that you don't do porn anymore.... you have a mental disorder and had I known I would NEVER have hired you at all!!
Skinhead Barbiedoll
ok. fine for me.
Roland
Aaaaanyways... I have to go.... I think you should contact all the models who you were supposed to work with today and apologize to them.... especielly Samson
Skinhead Barbiedoll
I think you should think over your feelings about sick persons, if I can't do porn then I can't work at all, it's the same shit to say "if you are sick, you can't work" if all the sick people in the world would not work because the can fall back down sometimes, there would be loads of hobos on the streets
Roland
or at least explain...
Skinhead Barbiedoll
I think I feel fine without more people telling me I've done wrong
I don't need theire judging

Roland
They have judged you now... noone will work with you... maybe Mike Beck but I now the guys have called all other producers and told them about this.... I am blamed, you know....
Skinhead Barbiedoll
still: SO WHAT
Roland
It is NOT just affecting you.... my entire career just crashed!!!
Skinhead Barbiedoll
still: WHAT the fuck did you want me to do?
just 'cause it's in the head it doesn't mean it's OK
it was deadly

--------------------

& slutligen kom sanningen fram att han inte ens hade haft ca$hen tillgängliga till porrskådisarna, men jag fick vara boven i dramat & smidigt var ju det då jag alltid kommer att ge blanka fan i åsikter människor har om hur jag håller mig vid liv. Men jag var ego som ville leva tyckte han, & nu ville han föra en konversation om mitt jävla svall? Smet undan till badrummet där jag lätt chockskakandes rakade lurvvaginan & sökte andetagen som jag förlorat då mina ögonglober mött ögon tillhörande en man jag avskydde & inte var redo för.

Placerades i en svart liten soffa tillsammans med Don LP (rolig snubbe med normkuk = god arbetskamrat) & - låt oss kalla honom Sven (trevlig kille med kuk i grövsta laget = svår arbetskamrat) - en solbränd plutt med drag av vad som skulle uppkomma vid mutering mellan en sådan där ettrig Fångarna På Fortet-dvärg & biffig Belgian Blue. Don LP blinkade busigt & sa "I warned you" då Svens falukorvstjocka penis spetsade min fitta. Ljudet jag gav ifrån mig var inte på låtsas, & det var heller inte njutning. Kämpade enträget för att inte krypa iväg till ett hörn & ropa efter snuttefilt.

Hade slukat Don LP:s kuk vilket fick min stackars hals att ömma ytterligare då jag pressade ner fingrar målade med discosvart, avskalat nagellack i den. Kallsvettades i frossbitningar, stirrade med uppspärrad suddig synförmåga mot det svala toalettporslinet, skakade av mig yrheten & kastade upp brunkletig magvätska. Gång på gång på gång på gång rann vomeringen ur min käft. Saliv, syror & kyckling.

Uppvuxen med X-Files som jag är söker jag alltid efter sanningar & orsaker, & sådana valsade i min skalle då jag slutpumpad lade huvudet mot kudden för att somna trots rasande magknip & illamående boende i mig. När kände jag senaste som jag gjorde inatt? var min tanke & med lätt depp som omfamnade mig fick jag för mig själv erkänna att det var då jag trillade mot duschavloppet i näringsbristkaos. Chips & godis bör ge näringen jag behöver, det är ju potatis & gris? Bara en liten paprika på det så blir allt bra & jag behöver aldrig mer kräkas & bete mig milkshake för att min kropp kräver saker jag vägrar den.. Eller?


DON LP
250907 DON LP.

VARA VÄNNER.

JAKOB HELLMAN VARA VÄNNER.

Drägg mellan spirorna, tack.

22:A FREDAG

DAGENS TO DO LIST.
[X] Ge fan i att tvätta håret trots att det ser ut som att någon har pissat smör i det.
[X] Se världens hünk på väg till Sesam City - han ska ha diarrégrön palestinasjal (-) men en look som bäst beskrivs som NickeBorgpåAllramEst-looken (+++++) *RAKA FITTAN*.
[X] Tänka nördiga tankar om att starta en hemsida för att finna herr palestinasjal, typ som den där fula killen som såg en tjej någonstans & sedan blev besatt & startade en hemsida som var gjord för att haunta henne & sedan hittade han henne & så blev dom tillsammans & började bråka om vem som ska dricka upp sopsåsen - ni vet det där skabbet längst ner i en soppåse. Ja jag har ju ingenting sådant för mina sopor ligger på spisen, men.
[X] Deala farliga droger som smakar bajs ett 100-kronorslån i Åkersberga.
[_] Laga husmanskost.
[_] Tvätta trosor.
[_] Söka kattbajspass.

Vafan är problemet med alla som åker Liiidingöbanan? Måste ni vara så jäkla prydliga? Alla är sådana människor med spets på bindorna. Till & med gaypunkarna står där med typiskt bögiga punkbythebook-attiraljer - paj med nitar till ett värde av 11.000 kronor, tuppkam färgad med internetshoppad knallröd färg & så värsta välgroomade solariehuden, balsamläppar & vaxade bryn.. Ursäkta?!

Såg kassören på Willys idag också, han imponerade inte lika mycket som förr. Strök honom från min boysI'dliketodo-lista. Han såg så jävla metrosexuellt smekt ut. Kan inga rara karlar gå omkring med cigarettaska på nariga läppar, djupblå ringar under ögonen & geggaskitiga kängor så att jag slipper rycka tag i en uteliggare för att hitta någon tillräckligt dräggig för att min trosa ska bli en pool? Vill inte pippa någon som rycker åt sig mitt puder undertiden han lägger en kabel lixåm..


SKINHEAD BARBIEDOLL
200208 SKINHEAD BARBIEDOLL.

Hjältar dör på ren rutin, blir vackra lik av stearin & jag blir alltid lämnad ensam kvar till sist.

21:A TORSDAG

145 svåra dygn utan gnyende sex till trots är det inte styv 16,5-centimeterskuk i min våta mun jag drömmer om mest, inte om vita barndroppar att smaka på. Fantiserar betydligt mer om att i rivig takt kuta, spontankasta mig med skallen mot frestande stenkullar i sotiga city. Om att plocka fram en revolver ur min jeansficka & skjuta mig på väg till socialkontoret. Det, mina kära vänner, är pur tillfredsställelse. Hjärnsubstans på februarigrusig asfalt är min orgasm, men jag tillåter mig inte. Jag tillåter mig inte till några orgasmer överhuvudtaget.

Ger istället mig själv guldstjärnor, men inte under ögonen som någon jävla Popaganda-popfitta, för att jag har tagit mig utanför kyffet så pass ofta senaste tiden & gjort vad som skulle göras fast jag bara kunde göra ingenting. 3 hektiska, olidliga dagar kvar av denna maffiga vecka som står mig upp i halsen. 3 dagar till för mig att se skitnödigt nervös ut så fort jag kikar ut i solen. 3 stressdagar till för mig att fejka att, jorå, vafan, jag mår väl bra? Sedan kan jag blunda & snaska på apatins köttpåle igen, klappa min katt & berätta för henne att jag mår jättedåligt. Viska hest till henne, "Jag älskar dig", slumra in. Drömma & vakna av våndor, för jag drömde någonting så jävla vidrigt hemskt att det brände mig till ett uppvaknande. Jag drömde att jag var vid liv *SEXÏEMOPOSE*.

Jag Fick Ett Brev Idag Från Någon Jag Aldrig Sett.
Det Sa: "Ta Ditt Liv & Dra, Här Har Du En Biljett".
Men Jag Har Ju Aldrig Velat Resa Härifrån,
Jag Vill Ju Bara Höra Någons Röst I Telefon.


SKINHEAD BARBIEDOLL
170208 SKINHEAD BARBIEDOLL.

I DON'T WANT YOU TO GO AWAY.

DOGS D'AMOUR I DON'T WANT YOU TO GO AWAY.

Ding Dong-deal.

Boobiebomb & jag har en Ding Dong-deal, & detta är jag som uppfyller den. Inte trodde du väl att jag skulle banga, hetnos?!

UPDT: Boobiebombs bidrag inkluderat!200208 SKINHEAD BARBIEDOLL.


210208 BOOBIEBOMB.

Killar i kofta azzå!

20:E ONSDAG

Dear diary. Today I have been a good girl. I have gjort ärenden in Nårrrtelyäh & told a mean joke like "Jag hör inte vad du säger, tror du har alkisskadat tungan" & he was like "Jag har faktiskt en vit vecka", gått till skatteverket on the south it was kallt & typ fallen out of kärlek it was fun.

I am still jätte sad & lots of my friends vill still not umgås. If you not call me I will flå you & hang you in a villa on Liiidingö *PUSS*.SKINHEAD BARBIEDOLL
170208 SKINHEAD BARBIEDOLL.

GET RID OF THAT GIRL.

DONNAS GET RID OF THAT GIRL.

Skinny Tjockisdoll.

19:E TISDAG

"Men vafan, flytta dig från bananerna din dumma kärringjävel!!!" fick jag inte vråla, & det gjorde jag heller inte. Väntade snällt på min tur *UPPFOSTRAD*.

Fan vad fet jag börjar bli! Får jag inte skriva. Jag är smal & borde skriva att jag anstränger mig übersvettig för att få mer hull på hyddan men att det är sååå svårt. Det vore falskt, så jag skriver istället att jag trivs ypperligt med min size & jag är jävligt glad att det är svårt att få fler kilon på mig för min kropp är foxy & jag vill inte väga 70 kilo hur mycket 'sundare' jag än skulle se ut med bilringar.

Men det är klart. Kärlekshandtag som tillkommer till följd av hetsätning är ju ett starkt tecken på sundhet *SATSAR!*.


...
080208.

Tack som fan!

Det finns saker jag kan. Jag kan rita & springa snabbt. Det finns saker jag inte kan lika bra. Jag kan inte lita på människor & jag kan inte springa särskilt långt. Min skräck inför vad Troublemakers yppar - & Fast Vännerna Var Många Var Det Få Som Stannade Kvar - är vid & jag klamrar mig inte fast vid någon när & kär i första taget för att våga öppna mitt sargade hjärta, blöta ner en blommig nystruken blus med mitt grinsnor, vädja efter hjälp & tröst - vet allt för väl att sådant skrämmer massan som inte är att lita på utan lätt flyr om man blir en jobbig vän.

En bra vän är en sådan där enkel vän som man dansar & fikar torrbulle med. En jobbig vän är en sådan som man måste ge omtanke & rättvis behandling. Jag är en jobbig vän & därför vill jag publicera ett litet hyllningsinlägg till dom tre människor som oftast får nöjet att höra mig hulka. Två überbabes som jag kan ty mig till för att vi har haft en intensiv kontakt & därmed snabbt bondat, & en hünk som redan pallat mig i 4 år & jag litar då på att han inte lägger ner mig i första taget bara för att jag är lite emohora.SOME DAY SOON I'LL MAKE YOU MINE, THEN I'LL HAVE CANDY ALL THE TIME.

CANDY
110208 CANDY.


MSN 250307

Candy
fast jag tror att många kanske gör det för att de är rädda att verka sura annars :S
Skinhead Barbiedoll
ja, åååh man blir så trött när folk på msn frågar typ "äru sur?" bara för att man inte slänger in fula typ *L* (*L* hatar jag!!!) och smileys i en konversation
lite vanliga ord utan smileys och alla tror att man surar :S

Candy
ja precis
så är det ofta :S
så då känner man sig ibland tvungen att skriva: :D efter varje mening!
och jag HATAR när folk gör så!!

Skinhead Barbiedoll
jag har mens! :D
jag bajsade på mig! :D
jag har ett svärd i röven! :D
typ

Candy
och jag har gonorre!!! :D
-------------------------------------

Jag vet varför jag tycker om min lilla sockrigt geléhallonfyllda godisbit så fanatiskt. För hon är nästan som jag, & jag är förbannat bra. Vi tänder på ryska & ruffigt sex med våldtäktstema mot kallt duschkakel. Vi har upplevt exakt samma morsarepliker om bandspelare & martyrauror. Om vi skulle plocka smarriga åsikter i plockhyllor på ICA Gärdet skulle vi fightas vid samma äckliga åsiktsbyttor, slicka det kroppsskadliga saltet av samma åsikter, krossa samma fluffiga åsikter mot butiksgolvet & därefter under kåmpizzfnitter dela - girigt hetsfrossa - samma åsikter ur en gigantisk påse. Vi tycker ofta lika & vi tycker ofta mycket, inte allt för sällan mordiskt. Inga borderlinebiatches morrar lika intensivt som jag & Candy, inga ligistsnorungar med taskiga uppväxter är fyllda till bredden av vrede så som vi - tillsammans är vi mord, & jag älskar det, vilket härleder till att vi tillsammans är kärlek.

Candy har en stor plaskig bit av mitt hjärta att släpa runt på. Flickans lidande är mitt lidande, flickans lycka är min lycka & jag önskar henne all lycka i världen, jag önskar att jag kunde ge den till henne inslagen i chockrosa sammetsrosett & vaxduk. Men jag kan inte, för den är lika osynlig för mig som för henne, så istället jagar vi den tillsammans under kukgnäll & störda borderlinemoments - & det finns ingen jag hellre jagar lyckan med.

Tack för att du finns, oh du underbara plastikklinikälskande, champagnesupande emorandy Candy.


ALWAYS SOME OTHER PLACE, & I MISS YOUR VOICE, & I MISS YOUR FACE.

BOOBIEBOMB
051207 BOOBIEBOMB.SMS MOTTAGET: BOOBIEBOMB.
[090208 12.33.19]

Det finns en brud i norr, hon brukar vara med på porr. Snygg och rolig som få med allt hon hittar på. Henne håller jag kär, när jag i mina emoarmar skär!


Är förbannat belåten över att jag 2006 övergav Lunarstorm.se-blåggilajnen & började strula med Blogg.se. Detta tilltag gjorde att två av Sveriges underbaraste brüdar fann mig - tidigare nämnda Candy, + Boobiebomb. 2007 råkades jag hamna på mestaktiva-listan & blev upptäckt av Skånes söta, ovärderliga pärla som i tysthet undrade vafan jag var för sär med särigt bloggnamn & särig skär dildo. & plötsligt föll vi för varandra.

Min tissemaja har vid ett ziljontal tillfällen stöttat mig då jag blivit trampat på & brutalt backstabbad, delat min sprudlande glädje då jag vid sällsylta tillfällen upplevt sådan. Min Boobiebomb är intelligent, strålande vacker, pålitligt & starrrk som satan - jag är jävligt tacksam över att hon är min vän. Är tacksam över att ha fått en TO SKINHEADBARBIEDOLL-VIDEO. Är tacksam över att hon yrvaket lyssnat på mitt fjortisprat under nattetid. Är tacksam över att hon finns.

Tack för all eufori du ger mig underbara crazykid i söder - jag kommer aldrig att skrika "Ha ett bra liv!" med bitter underton till dig.


EVEN BAD WOLFS CAN BE GOOD.

VARGEN
090806 VARGEN.


MSN 120107

Skinhead Barbiedoll

Vargen varför mår jag inte braaa?
Vargen
jag vet inte??
Skinhead Barbiedoll
det syger iaf
Vargen
ja, det gör det..
är detmitt fel, har jag vart dum?
har jag sagt hemsak skaer till dig på fyklllan?
för om det är så så ber jag om rsäkt..
du ska inte lyssna på mig när jag är full, jag svamlar mest..

Skinhead Barbiedoll
det är tusen saker, haha o ja du har sagt ganska hemska saker till mig på fyllan =p
fast det var nog inte för å va dum..

Vargen
fast ibland säger jag iofs vettig saker...då ska du lyssna...
du måste lära deig att skilja på dom dumma sakerna å dom vettiga..
------------------------------------------------------------------------------------------------------

På få vis är han en perfekt karl att ringa då paniken rövknullar mig. Han vet aldrig vad han ska säga för att trösta & han kan på eget bevåg lätt bringa mig *LÄZZNA ÖGONEN* för att han bara är sådan. Men jag litar på honom, litar på att han inte knuffar bort mig om jag beter mig en smula för deprimerat för att det ska vara helt jävla OK, egentligen. Pojkfan har stått ut med mig ett tag & allt för ofta har jag varit såpa & drama, allt för ofta har han varit dryg & drama, men han finns kvar & han bryr sig - det betyder kopiöst mycket även om han inte riktigt vet hur han ska hantera mig. Omtanke räcker.

Att genomlida mig snyftandes & suicidal i telefonen var troligtvis inte vad han hade i åtanke då han arbetslös & uttråkad hittade mig på Lunarstorm.se & snarare än Najz, en tjej som vill dö, henne ska jag socialisera med! kanske tänkte En tjej som gör kåtblicken & älskar Backyard Babies, fan vad ballt. Henne ska jag skriva någonting tüfft till, typ citera en hård låt eller någonting.. Men inte fan lade han ner att ha med mig att göra trots depp.

Det var en gång en solig dag då jag var arg på en man & i Vargens tycke naiv, som han ville lära mig om verkligheten & berättade att pojkar 99% av gångerna dom var rara mot en brud mest ville ha mutta. Tog det med en näve grovsalt då, tar det med en näve grovsalt nu, men eftersom han inte vill åt min mutta antar jag att han bryr sig på riktigt, & det är ju faktiskt jävligt ballt! Tack Vargen för att du ids mig, & tack mig själv för att jag äntligen börjar lära mig att skilja dom dumma sakerna från dom vettiga - det är inte så jävla enkelt alla gånger.Eventuellt orätt jag er gjort får ni ursäkta, alla fel jag har begått förlåta. Ni är coola som pallar mig. Satan, var beredd, för du kommer allt närmre stadiet då jag emoattackerar. Mest för att du är så stenhård & åker hem till mig mitt i natten då du är full & glad & jag nykter & ledsen. Fan vad bra du är *EMOPOSE*. Ring mig någon natt då du har smörgåskexkräjvingz så kommer jag flygandes med kexen likt en superdonna på speed - om jag nu inte flyger vilse.. jag är så dålig på att hitta.. Tanken som räknas?

Tänker på er. Tänk på mig då ni mår skit. Tänk på att säga det till mig. Jag gör vad jag kan för att se er le för ni är så otroligt sexiga då ni smilar. Var inte rädda att gråta inför mig så som jag gråter inför er, för om ni är rädda, då jävlar blir det smisk med vaxduk & dask med chefskuk!

LOVE YOU 'TILL THE END.


POGUES LOVE YOU 'TILL THE END.

17. The end grabbar mig om arslet.

18:E MÅNDAG

& idag skedde någonting remarkabelt: jag kluttdreglade på ett smutsigt tågspår & kände den magnetiska dragning jag alltid känner som suicidal emohora - men jag kände inte ett uns rädsla inför tanken att *SMASH* bli krossad. Under den tiden jag stirrade på spåret kände jag blott en smak av ett rus, av en försats av tillfredsställelse & inte det ångestladdade illamåendet som legat som en blöt klump av spya i mig precis hela dagen. & gårdagen. & dagen innan dess. & dagen innan den. &.s.v. jaja ni fattar prylen! Jag vill dö & förlorar mina få spärrar, bit för bit faller jag isär som det sär jag är *TIHII*.

& en dansk ringde & pratade danska. Jag bah "...?" han bah *GRRRÖT*.

Why Don't You Just Take Me
Where I've Never Been Before
?
I Know You Want To Hear Me Catch My Breath.
I Love You 'Till The End.


SKINHEAD BARBIEDOLL
170208 SKINHEAD BARBIEDOLL.
PS. Slitzposar inte, jag flashar min blåsa. Faktiskt.

Söndagsbryderier.

17:E SÖNDAG

Azzå vad han sa då vi sågs i onsdags har klibbat sig fast i min bleka hud & det tycks inte släppa innan jag förstår. Nyfikenhet biter mig. Vad i helvete är egentligen krejen med att enligt egen utsago ge fan i någon (mig) men ändå be gemensamma polare (typ Party, Tomten, Hjalmar) hålla käften om vad någon (jag) pysslar med för att man (Honey Bunny) är rädd för att bli ledsen? Hur kan någon (jag) man (Honey Bunny) ger fan i påverka ens känsloliv så pass starkt, även om det skulle handla om att någon (fortfarande jag) knullar ens bror (Åkka eller *EHHH* glömmer alltid bort vad lillebrormänniskan heter..) för att vara elak?

Om han nu tycker så jävla illa om mig kan jag väl knulla alla hans farsas får & han bör fortfarande stå oberörd, om än lite äcklad av min tidelagsorgie. Jag tycker det. Jag tycker att han snackar en jävla massa skit. Är dock härligt att jag har gett upp att vrida ut & in på mig själv för att förstå, för jag ger fan i honom så länge han inte är CP-glad alternativt söndersupen. Blir arg av hans lycka & deppig av hans sorg.

Jag överväger att joina Facebook.com p.g.a. tristess. Eller kanske slår jag till på stort & blir medlem på Hotornot.com, men först måste jag gå upp 20 kilo, hitta min Trixen-t-shirt & sminka mig tattrigt så att jag smälter in. Älskar att sitta på röstapåminabröst-sidor & ge alla lägsta poängen, för känns det inte jävligt emohora att slicka åt sig bekräftelse genom att låta Bosse 32 trycka 10 poäng för att han skymtar ett bröstvårtestånd på NikkiTikkis överkontrastpiffade bild? Är det inte mer effektivt att bekräftelseknulla istället? Då får man höra hur sexig man är & att man är prinsessan av oralsex. Jag vill bekräftelseknulla med Dreadsbäjben, men jag börjar känna mig creepy då jag stalkar butiken han jobbar i & satans less också för han är aldrig där!

Dreadsbäjben, om du är en trogen/otrogen läsare av min blåggilajnen & ser detta pilska nonsensbabbel - kontakta mig. Jag tror att jag vill ha dig.


SKINHEAD BARBIEDOLL
170208 SKINHEAD BARBIEDOLL.

PRETTY IN PINK.


PSYCHEDELIC FURS PRETTY IN PINK.

Fett förbjudet.

...
COMICBOOKHOTTES ANGELINA.

Ponera att din fattigjonsekonomi inte är sådär vacklande att plånkan fräser, morrar efter metalliska slantar & du käkar ½ utgånget nudelpaket om dagen kryddat med flensost & curry du hittat bakom spisen. Ponera att du är en stor modebloggare - reklamrik, kladdig av bananabubblegumcherrytastecandycrap-lipgloss & helt wild & crazy shopaholic. Ponera att du tänker gå på tur på SOUK - söka reda på finaste, frasigaste Beyond Retro-tyllen, inhandla högsta fashionjeansmidjan på Top Shop, smyga undan till en WC & dra en lina vitpudrig kola för att lugna nerverna som gör dig hispig då du är så internetkänd att lågstadiekidz ber om din autograf på svettiga ballar. Ponera då att du inte kan gå på din SOUK-runda om du inte trär på ett moderiktigt munskydd över dina bananabubblegumcherrytastecandy-
crap-lipglossläppar, ty allt annat vore aja baja, förargelseväckande vidrigt & fel. Låter det inte jävligt dumt?

Din artificiellt glansiga plutmun måste döljas för allmänheten då den kan väcka åtrå, avund & avsky. Heterosexuella mäns erotiska lustar triggas av barnförbjudna tankar på att låta dina läppar omsluta deras pissiga ollon, flatbrudar tappar skärpan på vad än dom gör då deras fantasier vandrar iväg till dina heta kyssar. Dessa vill bevara det mystiska, porriga & pirriga din käft skapar. Det blir deras villkor istället för dina, deras önskemål som styr din klädsel & frihet. Du placerar munskyddet över kletläpparna & förbannar att det inte är för att du vill matcha det med dina röda lackpumps du under morgonen bloggade om & beskrev som "härlikt hallon röda", utan för att du måste & du måste utan rimlig logik. Du tycker att det är jävligt dumt.

I IKEA-riket, mellanmjölkens janteälskande lagomland Sverige, spottar vi gladeligen loskor av vämjelse, med lust & glädje, på karlslokar som är anhängare av den dammiga Koranen & tvingar sina kära damer att dölja sina sirapsblanka svall med tygsjok i sobert svart eller hysteriskt 80-talsfuckat. Du accepterar inte hur männen kan kräva ett sådant maktbehov att dom styr över 'sina' kvinnors kroppar & klädsel, frihet & leverne. Förstår inte hur kvinnorna kan nedlåta sig till att kontrolleras med hänvisning till att deras kalufser är sexuella & att män inte kan styra sina djuriska lustar då dessa lockar virvlar i den fisljumma vinden - du förstår inte hur männen inte kan ryta ifrån våldsamt då dom degraderas från att vara människor med tankekababla hjärnor till att vara kåtdjur enbart drivna av pulserande, blodfylld kuk. Du tycker att det är jävligt dumt.

Men du tar snällt på dig din palmprydda bikinitopp över dina gräddvita bullar, din vintagebehandlade Rolling Stones-top för att dölja dom fylliga bronzertäckta behagen, dina neonmålade nagelfingertoppar låter du placeras över farligt & distraherande utåtpekande bröstvårtor då din topp trillar av & karl, kvinna eller Kodak kamera dyker upp - eller så står du i din blottande ensamhet & skäms. Kanske är det gott så för dig, kanske trivs du med reglerna samt hemlighetsmakeriet dina fläskkullar bringar, men vill du inte själv kunna välja eller föredrar du att valfriheten är stulen från dig? Dig som tös är den bestulen, & det finns ingen skillnad jämfört med till tvångs dolda arabsvall eller hemliga läppar - logiken är lika bortrollad & du som flickefödd ska gömma undan boobsen från omvärlden. I en Koranenkultur kunde det ha varit din nyblonderade platinapage & i en fiktiv värld dina Marilyn Monroe-röda läppar som var förbjudna i samhället - råkar bara ha blivit så att det är just dina nappar som är kriminaliserade här i västvärlden, bl.a.

Det är förtryck, & jag tycker att det är jävligt dumt.

& anledningen till att det strax är 1/2 år sedan jag pippade.

16:E LÖRDAG

Bandit Queen + Satan brukar stundom vilja umgås med mig, & dom är bra brudar, men dom är enbart två & dom är dom enda Ståkkålmslän-polarna som vill hooka med mig om jag ska tolka min telefon rätt. Ur den aspekten suger alla andra röv & får mig att vilja spy & jag skulle göra det om jag hade haft coola kräkreflexer. Vafan pysslar ni med? Kan ni inte bara ringa mig & säga "Hej, du är min vän & jag tycker om dig, därför vill jag käka grekisk sallad & titta på någon rulle med dig. Vill du?" Ska det vara så jävla svårt?!

Nu ska jag gå & bränna mig på toaletten *KVELLENZ HÖJDPÖNKKT!!!* & ringa älskade Candy *ÅXXXÅ QÜL*.

MSN 160208

Trubbnos
fan, jag har en teori
nu för tiden får dom fula killarna alla brudar
för dom har tvingats vara trevliga istället
den var inte min mest utvecklade ide (fråga mig om samhället och dess intressegrupper... ojoj) men tanken har slagit mig ett åar gånger

Skinhead Barbiedoll
att man får ligga om man är trevlig? ;D
Trubbnos
ja
i princip

Skinhead Barbiedoll
krävdes det mycket tankekraft av din söta hjärna för att komma fram till det?
Trubbnos
tyst
det gjorde det faktiskt
---------------------------------


SKINHEAD BARBIEDOLL
041107 SKINHEAD BARBIEDOLL.

CUPID'S VICTIM.


TIGER ARMY CUPID'S VICTIM

Chocolate Therapy. [Ben & Jerry's]

120208


SMAK

Då jag aldrig låtit mina smaklökar dutta på den hypade, läskigt dyra Amerika-glassen tyckte jag att det kunde vara läge en självmordslustande dag - en dag perfekt för chokladterapi. Då byttan var länsad kände jag mig dock inte terapeutiskt räddad någonstans, bara irriterad över att glass är så jävla kallt. Hur kul är det egentligen att äta isbitar även om dom smakar choklad? Jag tycker inte att det är speciellt kul alls. Inte fan var det övergott heller, inte särskilt mycket godare än chokladglass för 19.90. Jag var alldeles brun på läpparna. Såg ut som att jag hade ätit bajs. Såg roligt ut. Det var min största behållning med Chocolate Therapy. Bajset.
++/6.

Wow, jag vill också vara efterbliven!

15:E FREDAG

Nu är den där valentindagen slut & jag förstår fortfarande inte vafan alla vill? Dom dumpade är bittra surpuppor, dom som är ihop är geléhjärtesugna puckon som hoppas på att få ligga men partnern somnar som vanligt innan kondomen är påträdd & älskaren/älskarinnan får ett bootycall, & alla måste ha någon ful åsikt om 14:e februari? Jag har också en åsikt - vem fan bryr sig?! Det är bara en jävla dag. Du är lika mycket kär & tillsammans, lika mycket ensam & miserabel som alla andra dagar, ditt jävla CP. Varför fokusera på att vara bitter en enda dag om året då du kan vara det precis hela tiden? & vem fan vill ha några fula jävla rosor?! Seriöst? Kom på någonting bättre, typ fittcancer eller en däjt med Runar Sögaard - jävlar kanske dagen kan spela roll. Då ska jag också vaxa könet & drömma om drömprinsen.

*ÅÅHHHH* orka drömprinsen? Blir man kär så blir man & då går ju allt åt helvete, men om man inte är kär, vafan sitter man & suktar efter någon för? Kul att fantisera om någon?! Kan ni inte anstränga er lite & hitta ett schizofrent objekt för er kärlek, åtminstone? Jävla någonknullare. Ursäkta, men ni är ju efterblivna. Mina käkar kliar alltid, kan det vara herpes? Jävla näsblodshelvete!!! & blåsor i käften har jag också. Ni ser. Jag är lika bitter idag som igår. Lovar, det går!

Den där Colgatereklamen, "Wow, jag vill också ha tungschkrapa!".. Vad i helvete?!


SKINHEAD BARBIEDOLL
0507 SKINHEAD BARBIEDOLL.

(YOU DRIVE ME) CRAZY.

BRITNEY SPEARS (YOU DRIVE ME) CRAZY.

Som Fisken Monroe hade sagt: "With the kind of friends I got I don't need no enemies - that hurts".

14:E TORSDAG

Världen var ett boakvävande virrvarr av okräkta vomeringskaskader av söta karamellspyor, obrända überlånga tändstickor med inkluderad grilldoft & ostabil blick - det berusningssnurrade likt en galen, drogad virvelvindskarusell på Kalix blåsiga, beiga strandängar. Hela dagen hade en fanatiskt urgröpt känsla befunnit sig i mig, som om jag vore en billig bebisblå glassbytta livet kastade sig över för att gröpa ur & gama i sig av. Smälla i sig min självkänsla, självkärlek, självständighet & kämpaglöd.

Det blev inte bättre på den alienbullriga Liiidingöbanan då ett par fruktansvärt sårande SMS vräkte i sig mängder ur min halvt tomma kraftbytta. Hon sa att hon inte kunde umgås med mig för att mitt dåliga mående tärde på hennes psyke. Jag sa att hon fan inte blivit 'utsatt' för mitt dåliga mående - inga tårar, inga önskemål om hjälp, inget gnäll. Hon erkände att hon var en ynklig, otacksam, svartsjuk subba - inte med just dom orden dock, tycktes snarare vara hon som ville rikta subba-saken mot mig. För att? För ingenting. Ingenting som är mitt fel, & fan vad diarrébajsäckligt att ha mage att skylla på min psykiska ohälsa när hennes osäkerhet var boven. 2008 års pris i feghet går till "I mig kommer du alltid att ha en vän"-Sin.

Måste det bli ett sådant jävla liv bara för att jag sugit lite snåppp? Om hon säger att hennes pojkvän håller igång länge då han juckpökar, vill hon att jag ska spricka upp i ett chockat ansiktsuttryck av Hollywoodklass & utbrista "Nähä?!" när jag är mycket väl medveten om hur han hanterar en parningsakt? Känns det inte lekis att leka & låtsas att jag inte vet hur karlfan beter sig när kuken står då jag själv lattjat med den innan hos ens fanns i mitt kaosartade liv? Kunde inte riktigt heller förstå vad Knivmannen skulle ha emot att hon hängde med mig, som Sin påstod att han hade.

Har inte gjort honom någon skada, inte gjort Sin någon skada & jag har problem att misstänka att han skulle tycka att jag är allt för dåligt sällskap för hans dam då han själv inte hade några bekymmer att sällskapa med mig. Visserligen var det ett bra tag sedan vi knullade, men det var inte ett riktigt lika bra tag sedan han ville knulla mig & sedan dess har inga världsomvälvande krig rasat mellan oss. Jag & mannen i fråga har enbart yppat en handfull ord sedan dess & nu skulle han ha trubbel med att jag hänger med hans absurt svartsjuka brud? Knivig karl den där Knivmannen, sinnessvag tös den där Sin. Dom kommer att vara ett vackert hjärtepar tills den svarta sjukan saboterar. Må Cupid vara med dom!

Ett tröstande telefonsamtal, seg mikromat & nya underkläder senare dampade jag & Satan in på Debaser Medis med "Emohora!" ekandes ur våra söta käftar. Fisken Monroe glittrade i modebloggpaljetter & en tölp levde farligt då han tog ett kvasitag om min vänstra skinka. Slet tag i hans hand & väste "Nu passar du dig jävligt noga!". Det såg ut som att han skulle kissa ner sig, vilket roade mig, men samtidigt fastnade en yäkkie uppgiven känsla i mig resten av natten.

TAFSSTATISTIK FRÅN KONSERTBESÖK.
Backyard Babies, 2004 (Ume): sällskap - inget, sexuella trakasserier - 0.
Backyard Babies, 2004 (Norrköping): sällskap - brudar från Backyardbabies.com-forumet, sexuella trakasserier: ja (smek på arslet).
Skelleftefestivalen, 2004: sällskap - Papsen + Baby Sugar, sexuella trakasserier - 0.
Lulekalaset, 2004: sällskap - kommer ej ihåg, sexuella trakasserier - 0.
Lars Frederiksen & The Bastards, 2004: sällskap - Vargen + hans kompanjoner, sexuella trakasserier - 0.
Hanoi Rocks, 2005: sällskap - Jonbon, sexuella trakasserier - 0.
Turbonegro, 2005: sällskap - inget, sexuella trakasserier - ja (stånd tryckt mot röven, random smek).
Nordman, 2005: sällskap - Fritz, sexuella trakasserier - 0.
Lulekalaset, 2005: sällskap - Honey Bunny, sexuella trakasserier - 0.
Bad Religion, 2005: sällskap - Honey Bunny + Åkka, sexuella trakasserier - 0.
Backyard Babies, 2006: sällskap - Honey Bunny + Vargen + random, sexuella trakasserier - 0.
Bullret, 2006: sällskap - fett med drägg, sexuella trakasserier - 0.
Where The Action Is, 2006: sällskap - Vargen + Knivmannen + random, sexuella trakasserier - 0.
Street Dogs, 2007: sällskap - Honey Bunny + Åkka, sexuella trakasserier - 0.
Bullret, 2007: sällskap - fett med drägg, sexuella trakasserier - 0.
Donnas, 2007: sällskap - Satan, sexuella trakasserier - ja (rumpkel).
Hanoi Rocks, 2008: sällskap - Satan, sexuella trakasserier - ja (hand på sittdynan).
Jag har nog glömt några showhelveten, men..

♥ att jag tvingas släpa med mig en karl till en konsert för att vara i det närmsta bombsäker på att slippa kladd på min kropp (100% säkerhet att slippa tafs med min egen statistik). Går jag ensam eller med en annan tjej är sannorlikheten inte liten att någon tölp kommer att anse det vara OK att röra vid min putröv. Det tycker jag fan inte är OK! Turligt nog är det ofta mansumgänge som gäller för min del, men oturligt nog ska det inte krävas. Vid 6 tillfällen jag minns har jag stuckit på spelning själv eller med en vaginavarelse. 4 gånger fick jag sota för det.

Trivdes dock jävligt bra med flickan Satan som nattens konserthäng. Vi kramades under Don't You Ever Leave Me, blev raggade på av åldringar med page & flint, fönsterhängde, kåtblängde, blev utskällda av en arg man & tyckte synd om en finsk gammal krake som såg ut att vara dränkt i det omtalade vitblå vemodet. Eller, ärligt talat var det mest Satan som kåtblängde & jag som fick utskällningar & tyckte synd om folk.

Fick även den tveksamma äran att diskutera geografi med en full pojke - det var ett jävla tjat om Kalix, Åkersberga, Bergshamra, Rimbo, Skärsätra, Liiidingö, Baggeby, Nacka & Kalix. "I Rimbo, där köpte jag min raggarbil!" sluddrade han fram & jag fick fontänorgasm, tack vare förspel i form av att han gång på gång förvirrat frågade mig "Vad är det här?" då musik spelades vid baren. "Det är Hanoi Rocks. Det var dom vi såg ikväll.."


SKINHEAD BARBIEDOLL
130208 SKINHEAD BARBIEDOLL.

Modeblogg: the wild & crazy Skinhead Barbiedoll-look!

En dag kände jag mig lite vågad & spejsade till det med vitt linne & blåjeans! OBS: måste tyvärr dra tillbaka tävlingspriset svart kjol från grovsoporna då den är kastad. Kommentar 1200 får inte ett skit. Ledsen. =( Men förlåt säger jag ju! Sluta lipa din jävla snorunge *VAXDUKSSMISK*!


130208 SKINHEAD BARBIEDOLL.

I WANT YOU.

BOB DYLAN I WANT YOU.

Kul att han blev kåt bara av att jag sa "ska vi knulla?".

13:E ONSDAG

Jag & mina vänner strålar starkt likt Las Vegas, av relationsmässig chockfärgad rättrådighet. Jag kräver inte att dom ska ställa upp för mig så kan inte dom kräva att jag ska leva. Det är jävligt kravlöst & enkelt. Lite som det där kravlösa sexet som aldrig någon fuckable vill ha med mig.

Om jag vore en generaliseringskättjefull slyna skulle jag påstå att män är labila stackare som inte kan separera vänskap, fiendeskap & emotionella skräphjärtebitar från sex. Ska det vara så omständigt att skrika "Let's pök!", stoppa in pillesnoppen & låta mjölken flöda över en brud man vill banka på? Men nu är jag inte sådär ultratossigt generaliserande, så jag påstår ingenting utan kläcker bara ur mig att människor är svin.

Vi hade samlag i natt. Sedan blev du en missbildad neger med vattenskalle, men jag var din sockertopp så jag var glad ändå. Plötsligt blev du ännu fulare, & då blev jag lite tveksam. Det måste jag erkänna.


SKINHEAD BARBIEDOLL
130208 SKINHEAD BARBIEDOLL.

I've been thinking some of suicide.

12:E TISDAG

Kära dagbok. Idag skulle jag gå till gynekologen, men ju längre bort från mitt trygga andrahandshem jag kom ju mer mastodont blev min rasande bävan inför livet, så jag köpte potatischips hos turken & gick hem & lyssnade på HÜSKER DÜ llllll Everything Falls Apart istället.


SMS SKICKAT: VARGEN
[120208 18.07.12]

Vet fortfarande inte hur man gör för att se fram emot saker. Lyckas bara se fram emot destruktiva saker jag inte ens får göra för då blir jag fattigare, fet & ärrad. Känns någonstans som att det är för svårt & jag är för okapabel. Någon måste ju vara det? Miljarder idioter på klotet, alla kan fan inte veta hur man överlever? Antar att jag är en av dom som inte vet. Kanske är det bara att acceptera. Att jag en gång för alla förstår dött lopp. PÖRRR.


Vad är krejen med att låta min kliande kokainvita lekamen åma omkring & leka att det finns ett jävla skit i mig som inte är i ett komaliknande tillstånd när jag vet vad krejen med att förlusta mig med en sladdsnara är? Vafan är krejen med att jag låtit mig vara zombie i 20 years of hell istället för att förlika mig med att det pestdödliga brännande i mig består? Vad är det jag försöker tvinga mig till?

Att slå upp mina melerade på morgonen är att påbörja den dagliga våldtäkten av mitt psyke. Den överdrivet envisa överlevnadsinstinkten penetrerar sönder rim & ranson, håller mig vid liv med smärta & anarki i min rynkiga hjärna. Men att våldta tar på krafterna, & överlevnadsinstinkten har ett ökat sug att fjärilsömt pussa på mig, spoona min knottriga hud, somna in med mig under duntäcket. Tätt intill, för att aldrig vakna mer, med den sista andetagsdräpande, hjärtekrossande, själatrasslande brutala våldtäktsakten i grumlande minne.


SKINHEAD BARBIEDOLL
050208 SKINHEAD BARBIEDOLL.

SUG MIN.


LOK SUG MIN.

Vad är krejen med Hey Baby?

11:E MÅNDAG

Till sommaren bor jag & Candy på Gärdet i en bordellya med Mallorcadoftande balkong & kinavas. Vi kommer att se ner på grannarna vars balkonger är sååå Slovakien, supa champagne på bänkar, låta Kia ikläda sig sexy svart lack & strippskor & vara vår slav, ta katten till hundtrim & shoppa loss på ICA där Ståkkålms gulligaste kassabiträde sitter & säljer munkar för billigt & bara är sådär go att man vill nypa henne i kinden & typ släpa hem henne i den jävla kinden & tvinga henne att bli ens polare - annars släpper man fan inte kindhelvetet!

Är dock en lång tid kvar till sommar & sol, nu var februari med sandalvärme vilket släppte loss det kärlekskranka, vårvaknande monstret i mig. Det kärlekskranka monstret önskade avisspy på alla kärlekssånger men främst äga en pojke, åtminstone ibland, & låta honom avnjuta skitdyra sexkreationer, billiga stripteases & gratis regn av kyssar. Hade dock min norrländska sockerpärla Candy idag. Jag beställde "Den där lammgrejen" på restaurangen & i skenet av ett levande ljus flattafsade jag lite på hennes tuttar då vi pratade om ärr. Mätta, belåtna men lesbiskt kåta begav vi oss in till 70-talsbrunkaklade toaletten där vi fnittrade vred om det kalla låset.

Tryckte in en torr, stor rulle toalettpapper i Candys trånga bajsrosett samtidigt som jag hysteribet på hennes svullna klitta & lät henne urinera pissljummet över mina fylliga rosa läppar. Slickade i mig det smaskiga med ett *SMACK* & bad om mer mer mer. Candy kunde inte ge mer. Ungjäveln var färdigkissad! Slog till henne på käften × 1000 tills tårarna droppade vilt. För mig svartnade det av vrålkåtma av hennes våta ögon, så jag orgasmerade fram en fontänpöl över beiga toalettstolen. Behöver jag nämna att jag & Candy kastade oss över fuktpölen likt svultna barn i Afrika & girigt slickade i oss kladdet samtidigt som vi frustade "*LOLLIZ!!*"? Slickade oss om plutmunnarna, låste upp toalettdörren, traskade till kassan & betalade för lammgrej & spermakäk.

Vad är krejen med rödbetor på asfalt? Vad är krejen med att gå vilse till kliniken? Vad är krejen med rullatorer utanför fotvård? Vad är krejen med att åka till en skithåla i fuckin' Norrbotten?


SKINHEAD BARBIEDOLL + CANDY
110208 SKINHEAD BARBIEDOLL + CANDY.

Jag är Candys morsa.

10:E SÖNDAG

Bjuckade min lilla bebbe Candy på hård, sliskrandig klubba att slicka & suga på undertiden jag rotade efter kola i min kändybäg. Cheap Monday var tattrigt, papperskorgen en frodig bakterieorgie, Ståkkålm kvällsöde & nostipparna kyliga. Åke ringde & gav mig fruktansvärt passande arbete att invänta då jag tampades med lägenhetsnycklarna. Frågade om jag jobbade eller pillade naveln om dagarna. Jag grimaserade mot Candy & svarade att jag pillar naveln trots att jag inte ville kalla självmordstankar för just det, ingenting stämde in på mig. Åke skrattade ändå bara då jag sa att jag hade telefonfobi, lite sådär som andra skrattar då jag säger att jag vill dö. Ty är det inte lite komiskt *ZKRATTAH IHJÄL MÄJJ!*? Då ids jag inte vara ett ärligt fanskap. Har visserligen inte haft någon jävla livsgnista alls på sista tiden men visst fan, vi säger så, jag pillar naveln.. Kanske kan jag hitta livsgnistan där?

Sour cream onion-dipp + Don't Play With Fire, Punk!-tändsticksask + kniv = saker som råkat hamna i en skål vid TV:n. Kan inte riktigt komma på vad jag tycker om den skålen. Äcklar mig främst, tror jag. & lockar extremt.


SKINHEAD BARBIEDOLL
090208 SKINHEAD BARBIEDOLL.

A MESSAGE TO YOU RUDY.

SPECIALS A MESSAGE TO YOU RUDY.

En liten rödtott hoppade i sängen..

Nyss försökte jag vrida dygnet rätt, & det funkade - tills jag blev vråltrött & fuckade sönder skiten. Bara att bege sig upp på pållen igen! En krej jag ägnade mig åt sist var att hitta på krävande saker istället för att slumra till. Chatta, äta chokladflarn & headbanga fram huvudvärk framför burken höll mig inte pigg så jag började valsa runt till hardcore & studsa i sängen för då kan man tamejfan omöjligt däcka!


080208 SKINHEAD BARBIEDOLL.

Sökes: rättvisemärkta kåmpizzar.

9:E LÖRDAG

Charmerande rödingen Trubbnos frågade mig en chattnatt vad mina knüll hade gemensamt. Jag kom på mig själv med att inte ha minsta lilla vetskap. Svarade någonting om att alla hade tryckt in fingrarna i min caffèlattestjöstjärna utan att fråga (ohyfsat!) & det var det enda jag kom på. Sedermera poppade ytterligare någonting klatschigt - hemligt - upp i min hjärna & idag uppenbarade sig den där gamla klassikern för mig: internet. Brukar kalla mig själv för community whore ty kondylomkille, KK:n & knivägaren hade alla det gemensamt - första gången dom språkades med mig skedde det på Lunarstorm.se/Helgon.net via raka rör, plättbråk & kalsongfrågor.

MSN 020107
Skinhead Barbiedoll

exempel: såh'r ser en msnkonversation ut me nån jag inte känner oftast:
han säger: hur mår du?
jag säger: jag mår skitdåligt.
han säger: oki... har du cam?"
ELLER
han säger: oki... är du kåt?

Vargen
ja..men varför pratr du med dom från först början?
Skinhead Barbiedoll
men dom addar mig ju :S
Vargen
ok
Skinhead Barbiedoll
å ibland stöter man på trevliga människor..
men oftast inte

Vargen
ää..tänk den där gången när den där idioten började prata med dig på slynarstorm...å sen så blev de msn å hela kittet...fy fan alltså....där förstördes ju ditt liv..
----------------------------------------------------------------------------------------------------

Kom & förstör mitt liv!

Candy, Boobiebomb, Zombie, Bandit Queen, Vargen, Juneau Jordison, Satan & Sin är axplock av sajbärhookups. Axplock, gott folk. På nätet finnes utsökta, strålande varelser till dräggjävlar. Älskar det - men nu vill jag ha fler Ståkkålm-fuckups att kåmpizzragga på! För mina vänner ringer väldigt sällan mig då saker är i görningen, det är två brudar som brukar ta egna initiativ att socialisera med mig (♥) & vet ni vad? Jag blir lika chockad var gång. Typ Va?! Vill någon träffa mig?! & jag tycker fan inte att det är helt OK att bli chockad. Ska det inte vara lite mer rättvisemärkt, lite mindre mitt förra förhållande där det inte blev någon snuskig action om inte jag tog tag i saken? Verkligen. Tog tag. I saken - kisskuken alltså, för dom som inte förstod. Vill ha fler vänner som tar tag i min kuk. Sugen & rättvisestämplad? Droppa en kommentar så kan vi bli *BFF!!!!!*.

MSN 051007
Skinhead Barbiedoll

Jag vill heta Natasha från Russia & Top Model!
hahaha
det är mitt camartistnamn ;D

Candy
nämen, det skall ju jag heta :(
jag får väl ta Yelena Mellan Bena istället!
Yelena Mellanbenakova
:D

Skinhead Barbiedoll
Honey Bunny säger att han vill heta JAG ÄR DIN FARSA
hallå
han fattar inte grejen

Candy
det gör han ju
tänk att ha sex med farsan liksom. . .

Skinhead Barbiedoll
med den RYSKA farsan!
Candy
JAG ÄR DIN RYSKA FARSA
Russian Father
The gentle, spanking hand of a Russian Father!

Skinhead Barbiedoll
taking care of the russian little slut Natasha från Russia & Top Model
who has been a BAD GIRL
& need some vaxdukssmisk

Candy
baaaaad kitty!
---------------------

Kom & snacka rysk smisk med mig!

Måste säga att jag uppskattar att det är februari, månaden känd som frysaihjäldöden-månaden, & jag använder rosa sommarskor utan att lida. Rakhyvellek, Bombshell-lotion & BUS så kör vi på slynig bikini imorgon! OK? Skinhead Barbiedoll ♥ växthuseffekten. Tänkte stöta på sötnos idag men det blev inte av för det satt en aknehärjad jävel där sötnos skulle sitta. Aknehärjad jävel fick varken mitt kön eller hjärta att bulta. Stötte lite på Candy istället. Hon fick röra vid plastrosor.

PS. Jag är i koma. Sometimes We Get So Tired Of Waiting For A Way To Spend Our Time..


SKINHEAD BARBIEDOLL
080208 SKINHEAD BARBIEDOLL.

LITHIUM.

NIRVANA LITHIUM.

Hur i helvete kan tårar brinna så jävla hett?! Det är ju för fan vatten!

8:E FREDAG

Skulle kunna skriva att jag har trillat lite smått häromdagen, tappat förmågan att stå & lärt mig att kräla. Det vore en lögn & lögner skriver inte jag. Radera lögnen, & jag skulle kunna skriva att jag trillade då jag just lärt mig att gå, & då fick jag lära mig att kräla - det vore en än större lögn. Jag har trillat i mina drömmar, jag har trillat i verkligheten, jag har trillat igår & jag har trillat idag. Men jag har aldrig lärt mig att kräla & jag är förbannat jävla osäker på om jag har tålamodet eller lusten att lära mig. Är det här livet? Skulle det inte vara lite mer.. levande? Brukade leva för min framtid. Ambitioner, önskemål, drömmar & nödvändigheter. & mina älsklingar. Kramar, jamanden, fester, omtanke.

Nu lever jag inte för ett jävla skit annat än att jag ska hetsfrossa så jävla hårt resten av dagen att jag kommer att spricka upp & förvandlas till ett flottigt kadaver garnerat med frasande socker & stinkande blodstänk. Sedan kommer jag inte att ha någon kosing kvar, är inte direkt billigt att vräka, att käka för i typ morgon eller typ dagen därpå eller typ lite senare så då svälter jag ihjäl & sedan kan jag äntligen ha begravning *YÄÄÄÄÄÄY* like, the best party I will ever have! Jag har sagt det förr & visst fan säger jag det igen: alla ska få gratis semlor på min begravning!

Dax att sminka mig så att jag kan åka till Willys & låtsas att jag är lycklig. Hej då era jävla svin.


SKINHEAD BARBIEDOLL
060208 SKINHEAD BARBIEDOLL.

Mexicana + vitlökssås. [Cleopatra, Skärsätra]

060208


FÖDA
Min Mexicana var inte bongostark utan smekte mina smaklökar lagom behagligt. Lika behaglig var inte köttfärsen. Den smakade lite.. Rått? Råtta? Inte gott i alla fall. Äcklades slutligen av den läskiga färsen även om pizzan hade sina ljusglimtar - inte för flottig, inte för degig. Men lite liten, jag är ingen jävla snorunge, kräver redigt käk!
++/6.

SERVICE
En kvart innan stängning hade gubbarna lagt ner det där med att sälja pizza. Det var inte så jävla lockande. Pizzamaskineriet var off & jag kom trippandes & undrade om det var stängt. Klockan var trots allt inte 22.00 som öppet skulle pågå till. Gubbarna tyckte att jag kunde få mig en pizza trots att dom just for fun stängt ner lite tidigare, så här skulle jag kunna skriva "Fan vad turkarna rockade som bakade pizza trots att dom ville gå hem!" men det tänker jag fan heller göra! Förstår inte poängen att stänga 15 minuter innan stängning? Det känns jävligt B, jävligt Skärsätra, jävligt Slovakien.
++/6.

WHAT'S YOUR NUMBER?

CYPRESS HILL WHAT'S YOUR NUMBER?

Semla med tuppkam.

7:E TORSDAG

Strödde pengar kring mig. Ytterligare ett paket rödfärg - sist kom jag inte åt hela min lejonman = blodapelsin-/dammvarning, semla + smörgås, SL-kort, el/nät/vatten-inbetalning. Är fattig som ett sådant där fattigjon i Lönneberga. Någon som vill köpa mina trosor/urin/mens/avsugning/anal oskuld (pris: typ 16.000 kronor)/dikt.

Den här dikten exempelvis kostar 130 kronor:
Ibland Står TV:n På.
Vad Tittar Du På Då?
& Varför Gör Dom Så?
När TV:n Din Står På.
Kan Du Inte Bara Gå?
Den som köper mitt poem får göra vad denne vill med det *LÅVAR*!!!

Jag kan inte få några delikata soc-ca$h att bada i för jag har ingen sjukskrivning för Nårrrtelyähpsykiatrin suger fet svettherpesballe för fan! & jag börjar bli hungrig. Satan spanade in en kille på stan idag. Han bar solglasögon trots att det inte var sol så hon antog att han var finsk & därmed åtråvärd. Jag spanade inte in en kille på stan idag, men min väninna tyckte att jag borde. "Där är ju en!" tjöt hon & jag dreglade lite lätt & frustade "Var? Var? Var?!" "Där! En sådan där punkare" utbrast hon glatt då hon pekade på en tuppkamkis. Lyckan i mina ögon tvärdog likt en överkörd bäver & jag lät mitt sällskap veta: "Men vafan.. Jag trodde du menade en semla".

Idas gaypunkare?! Davey Destroyed The Punk Scene..


SKINHEAD BARBIEDOLL
280108 SKINHEAD BARBIEDOLL.

Bonnie Tyler är big in Kalix.

6:E ONSDAG

Vill drämma min bleka, pizzafeta näve i bordet & ryta åt sömnproblemen att det bannemej får vara jävligt nog nu. Det kanske var kul ett tag, då jag ständigt gick med rödsprängda ögon & förlorad motorik. Men det roliga är över, för jag har börjat bli rubbat sinnesförvirrad & det vore kanske fullt förståeligt & även godtagbart om fallet inte vore så att raspbruden Bonnie Tyler är rejält insmetad i blåbärssylten kallad min hjärna. Jag har nämligen ett vagt minne av att jag i fredags satt bland berusade kompanjoner i den nedsuttna orangebruna soffan & vrålade Total Eclipse Of The Heart.

Minnet är så obetydligt skarpt att jag misstänker att det, lyckligtvis, var en dröm - eller än värre, en hallisdröm, en dröm jag aldrig har haft utan med min sjuka hjärna komponerat bara för att jag ska placera mig framför spegeln & älska min midja & se ansiktet förvridas i plågor då jag kommer på att jag för någon slags skoj skull har hittat på att jag spontanvrålat Once Upon A Time I Was Falling In Love, But Now I Am Only Falling Apart. Den låten känns jävligt killingtime-MSN-party med Fritz & the crüe då vi lekte gissalåten-lek & jag & Fritz av överväldigande glädje vrålade ikapp likt två dagisbarn bjussade på bullar över låtens existens samtidigt som killen som var kåt i mig, därefter blev kär i mig, därefter blev min pojkvän, därefter blev ett as, inte förstod ett skit. Bonnie Tyler är big in Kalix. Tydligen inte i Rimbo.

Bombastiska MSN-partyn var också jävligt big in lilla Kalix. Fritz prackade på hela sin MSN-lista att älska & umgås i delad ruta. Ibland bjöd även jag in lyckliga gäster till dom glamourösa tillställningarna - exempelvis Honey Bunny som under en gissafilmen-lek spikade Titanic så ruskigt fort att jag kände av regnbågsvibbar, Vargen som sa att han kom från Åkersberga vilket gjorde Fritz så trött & sur att han lämnade festen, Adolf Elena som inte förstod hur jävla roliga partajen var - det fanns ju ingen alkohol?

Dessa MSN-partyn slutade alltid på samma klassiska vis: en efter en efter en efter en lämnade dom bittra, irriterade & uttråkade gästerna partyt i rasande takt - ja, i ungefär samma hiskeliga takt som jag & Fritz sprutade ur oss fraser om vårat vilda, passionerade sexliv (ickeexisterande). Vi knullade mot TV-apparater, vi knullade mot traktorer, vi knullade i snödrivor, vi knullade mot Sanna P:s rygg & jag hade sporrar på bootsen då jag red av min klasskamrat. Av någon anledning roade inte våra påhittade porranekdoter MSN-partygästerna. *HEHEHEHEHEHE* ja - vi ville bara vara pain in the tighta arslen!

Min jävla vänsterarm ser ut som sibiriskt tigerskinn med böldpest & Dims Rebellion regerade i några sekunder inatt.


SKINHEAD BARBIEDOLL
060208 SKINHEAD BARBIEDOLL.

MY SONG FOR YOU.


SHOOTER JENNINGS MY SONG FOR YOU.

Jag är trött.

5:E TISDAG

Jag är trött på att samhället först sket i mig som kläppjävel & nu vägrar ta konsekvenserna av trubblet jag därav dras med som kvasivuxen kicka. Jag är trött på den bistra kylan. Jag är trött på människor som skrattar när jag är allvarlig. Jag är trött på att 24/7 slita som ett svultet djur med att inte döva ångesten med socker & fett. Jag är trött på att inte ha en tillfredsställande snåppp att suga på. Jag är trött på hjärnspöken som skriker att mina vänner tycker att jag lika gärna kan lägga mig ner & dö, bara för att Ramona tyckte det. Jag är trött på att det var mer än 4 år sedan jag läste en bok för att ångesten håller mig okofuserad. Jag är trött på att ibland inte lyckas ta mig utanför dörren för att ångesten håller mig fången. Jag är trött på att det lämnas halvfulla ölburkar liggandes & nedsölandes. Jag är trött på att förälska mig i fel folk & på att fel folk förälskar sig i mig. Jag är trött på att inte bli trött av rätt dos sömntabletter & trött på att dom är slut & jättetrött på samhället igen för att samhället inte kontaktar andra delar av samhället så att jag kan sova. För jag är trött på att ha haft grava sömnproblem sedan hösten. Jag är trött på min spegelbild. Jag är trött på att inte kunna instämma när alla skrockar om att barndomen var den bästa tiden. Jag är trött på min röda hårfärg. Jag är trött på att inte förstå när andra talar om tryggheten hos föräldrar. Jag är trött på elaka människor. Jag är trött på BMI-18-attacker. Jag är trött på att inte ha någon jävla nyckel till tvättstugan. Jag är trött på att aldrig vara bjuden till fester. Jag är trött på antifeminister & 'feminister' som är anti feminsim. Jag är trött på att vara fattig & behöva typ stoppa in hasch i arslet för att bli tillräckligt skev för att se ekonomin gå ihop någonstans. Jag är trött på mitt gnäll.

Jag är trött, & nu vill jag sova (älskar att dom i Coca Carola-låten jag här refererar till sjunger "Jag Minns Mitt 70-tal, Visst, Tanken Är Banal" & jag aldrig kan låta bli att fnittra då jag får det till "Jag Minns Mitt 70-tal, Minns Stanken Av Anal").

PS. Lade mig i sängvirrvarret & tänkte läsa en tidning där det första som möter mig är en lustig bild på en mongolid. Jag bah *FJORTISFNITTER* & sedan kändes livet jävligt mycket bättre!


SKINHEAD BARBIEDOLL
050208 SKINHEAD BARBIEDOLL.

Den pinsamma dildon.

Slash tyckte att dildos & Barbiedockor är sådana där pinsamheter som ska döljas innan en tillställning. Jag höll inte med honom, jag skäms varken för min onani eller för min Kendocka med rosa galonbyxor. Men han sa att det lätt blir ett samtalsämne, detta med dildos. Jag fann ingenting dumt i att ha någonting att snacka om, så jag bad honom prata på men då kändes han inte så jävla talför.


010208 SLASH + KORRE + ROSS + TOMTEN + SATAN + HJALMAR + PARTY + SHRIMP.

DOWN IN THE PAST.


MANDO DIAO DOWN IN THE PAST.

SL-svin utan rosa läppstift.

4:E MÅNDAG

Kära dagbok, idag har min kropp bultat som ett förälskat hjärta, varit myrigt bortdomnad & bara velat kasta sig i bädden för att sussilulla. Den blir kinkig av mina sömntabletter - som jag tog igår för helvete! Annat kul som har hänt idag: ville skära av kuken på hela SL & en snubbe som arbetar för dom. Det är absurt dyrt att resa för cirka 0,33 kronor/sekund & kontrollanterna undanhåller information. Vore jag inte så förbannat trött skulle jag skriva en uppföljare till min hit SL-Subba Med Rosa Läppstift.

Jag har en dansk på runkosaurieverktyget MSN. Han pratar en jävla massa danska trots att jag sagt att jag inte förstår vafan han säger. Det känns väldigt porrinspelning. Om jag säger att jag inte förstår så håller man käften eller övergår till engelska eller svenska?! Jag tänker inte gå någon jävla danskakurs, det räcker gott & väl med gröten jag har i käften då jag ids äta klegget till frulle.

Tvål Med Pistol
önskar sig en dementi av mig, angående detta stalkertjafs & att det skulle vara han som roar sig med mig. Absolut att han ska få en dementi! Gott folk & fä, det är alltså inte Tvål Med Pistol som är en rövsmärta utan någon annan som:
1. Kallar sig The Good One precis som Tvål Med Pistol.
2. Blev MSN-blockad vid samma tidpunkt som Tvål Med Pistol.
3. Är lika labil som Tvål Med Pistol.
4. Är lika barnsligt förtjust i s.k. nedvärderande benämningar av damer som Tvål Med Pistol är.
5. Myser lika mycket av att tala om för en att andra minsann har det värre, som Tvål Med Pistol gör.
Alltså. Det är inte Tvål Med Pistol som busar. Bara någon som är precis som han. *LOLLIZ* på mig som inte förstod det uppenbara, väldigt IQ 77.


SKINHEAD BARBIEDOLL
030208 SKINHEAD BARBIEDOLL.

What's wrong with me? What the fuck is wrong with you?! You don't even have a clue, so what the fuck is wrong with you?

3:E SÖNDAG

MSN 030208

Party
varför fattar han inte det liksom. att du vill vara hans vän, han gör det ju så jävla omöjligt
Skinhead Barbiedoll
jag orkar inte med att det inte verkar spela någon roll alls för honom, så fort det KRÄVS någonting av honom i vänskapen kan han lika gärna vara utan mig..
för då är det för ansträngande & det är jag tydligen inte värd. jag hatar det.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------


SKINHEAD BARBIEDOLL
021107 SKINHEAD BARBIEDOLL.

TO BE THE ONE.

RYAN ADAMS TO BE THE ONE.

Jag tänker inte stilla se dig gå isär. Jag tänker gå ett steg bakom dig, finnas där.

2:A LÖRDAG

Ibland då jag av ren tristess & pur naivitet råkar förlora mig i lavinkalla & kraschade minnen av vad vi var & hur jävla illa du förvaltade det, gång på gång på jävla gång, vill jag bussa min riviga katt på dig & beordra henne att inte återvända till min trygga vrå innan hon lyckats klösa ditt patetiska jag i stycken. Önskar krossa din värld, diarrébajsa i din brevlåda & köpa Rollergirl-skivor för alla dina ca$h. Vill att du ska föreställa dig mig inte bara som ett förstklassigt avsugningsdrömkapabelt runkobjekt för dina lonesome fuckin' nights utan som ett runkobjekt med två feta, illröda djävulshorn i pannan. Du ska vara rädd & du ska känna hatet kräla innanför din kaukasiska hud & stanna där, febrilt gnaga i dig, bita sönder din sömnrytm & utvecklas till ångest i näsroten. Det vill jag ibland, & det är då jag skrattar rått & drabbas av eufori när jag får höra hur jävla ömkligt alkoholiserat ditt sketna liv är.

Men så finns det ett annorlunda ibland, då jag bara vill ta dig till min koftvarma famn, låta dig nosa in min lugnande doft, krama dig & fråga dig om du verkligen mår bra. Om det verkligen blev som du ville. Om du verkligen blev lycklig. Om det verkligen inte finns någonting som jag kan göra för dig. För även om du är en efterbliven, omogen, miserabel ursäkt till människa som jag vill se lida finns det någon jävla gräns för hur starkt mina hämndhorn strålar. Att du är ett as förändrade oss, men det förändrade inte att jag bryr mig om dig - jättemycket.


SMS MOTTAGET: CANDY
[020208 16.51.15]

JAG HATAR FRUFRITT!


Dreadsbäjben jobbar ju fan där jag brukar tjacka mitt smågodis & kissematen. Blev så nervös då jag upptäckte det att jag köpte en tandborste. Eller så var det för att jag behövde den. Jag var inte bombsäker på vilken anledning det var då & jag är det fan inte nu heller. Fin & rosa är den hur som helst & väldigt funktionsduglig. Jag låter stämpla den som ett bra & välplanerat köp.


HONEY BUNNY + SKINHEAD BARBIEDOLL
020807 HONEY BUNNY + SKINHEAD BARBIEDOLL.

Bugga.

Hjalmar skröt om sin talang för bugg & Satan ville inte vara sämre än att utmana den lilla slyngeln på en svängom till Backyard Babies.


010208 HJALMAR + SATAN + TOMTEN + PARTY + KNARKARN.

EVERYTHING'S ON TV.

HELLACOPTERS EVERYTHING'S ON TV.

Here's your song, Cock Sparrer.

1:A FREDAG

Likt en ickekörsbärspajbakande hemmafru bökade jag runt i lyan med dammsugare då mina polare smaskade pizza & lekte ölspelet. Brudarna, jag + Satan + Party, gnolade kryddiga poppärlor som därefter byttes ut till min ferreplaylist där Please! Please! Please! dök upp & inbjöd Hjalmar & Satan till ett buggmoment som imponerade skiten ur dom andra gästerna.

Kramade om mig själv i min ruffigt gröna parkas då jag tillsammans med min bästa Baby Spice Satan begav mig ut i februarirusket mot stationen för att plocka upp min MSN-buddy Shrimp (gav mig Noblessechoklad i inflyttningspresent) & hans pojkharem bestående av Ross (antipunk-kille), Slash (rödvinspimplare) & Korre (kommen från Norrland). Tillställningens nya blod kastades bryskt in i ölspelet. Slash rynkade bekymrat på nosen då han klunkade sitt vin ur glassglas vilket inte passade sådär extremt förträffligt att vattenfallssupa i ett spel baserat på nedpissadejeans-dräggigt öl & inte nedpissadsjäl-poetiskt rödvin. Ross utfärdade förbudsregel mot att peka vilket resulterade i straffklunkskalas för Tomtens del, & lite där lades ribban för resten av kissekattbärarens smått asdrunkna natt.

Snart skulle pojkharemsgänget kila vidare till krogen vilket inte kom som en chock för min del. Chocken kom dock då andra delar av mitt festpack började röra på sina söta rövar för att dom fått för sig att det var en god idé att besöka muppkrogen. Fick flashbacks till mitt & min X-kombos lilla födelsedagsfirande en majkväll då gästerna stack för att dom ville ragga snåppp, slagga eller bara supa till på gycklarskiten Sjätte Tunnan istället. Ena sekunden dans & skratt & folk överallt, nästa var vi fem ynka varelser som satt i en ring & sjöng To Have & To Have Not. Jag bah tänkte Men det är ju min födelsedag.. Typ.. & tyckte att det var jävligt oförskämt att pysa ut till någon jävla krog dit jag & min kamrat inte ville på dagen då jag & min kamrat skulle firas *ASSKIKKZ!!!*.

Satt med min kamera & var emo över att min miss nude redhead-banderoll Satan gav i inflyttningspresent blivit avsliten då Hjalmar brutalantastade mitt anus + att ingen ville vara på mitt pärtäÿ, då Tomten ringde min mobil & snackade smörja om why the hell han, Hjalmar & Knarkarn pös som fick mig att avsluta samtalet med ett lagom kortdrygt "*MMMMMM*". Någon sekund senare ringde han åter & tyckte att jag skulle släppa in honom & Knarkarn genom porten för att dom ville återvända till mitt glamourösa galej. Försäkrade mig om att dom inte ville vara några patetiska sympatigäster innan jag låste upp för dom frusna, ångerfulla, fulla krapparna.

Satan hade hela kvällen kissat ner sig av stress att få lyssna lite på När Hela Världen Står Utanför, & jag ville inte vara sämre än att ge henne det delikata nöjet att få lyssna lite till den musikbiten på högsta krämvolym. Det bjöds även på underhållning då jag ursäktade mig med "Jag kan vara lite ringrostig" & Tomten sattes i porrstolen för att få en Jumper-lapdance av mig. Strax efter 3 minuter in i låten reste sig den olydiga Tomten från sin plats & drog bestämt ned sina jeans & långkalsonger för att delta i näckspektaklet, lite som att han tänkte att Näe, jag kan inte bara titta på, jag bara måste få dansa naken jag med! "Hon tar fram det värsta ur mig" fnittrande han då han hämtade andan efter sin bejublade show. Jag tittade dumt på honom & förstod såklart att jag hade bajs i öronen & att han egentligen sa "Bästa".

Då musiken tystnat, kökets rosaskimrande bordellampa släckts & vi som var kvar krypit ner under duntäcken låg Party & Knarkarn rätt så tysta & tätt i min extremt stora köttätande säng då jag & Satan som låg på vardera sida av Tomten roade oss med att sextrakassera det stackars lammköttet. Jag smekte raggarsträngen, hittade på sexberättelser om oralsex & kandelabrar i min röv & stönade fram barnvisor i ena örat. Satan var visserligen inte sådär dundermedverkande i trakasserierna utan skrattade mest åt att det ur hennes vinkel såg ut som om Tomtens skägg egentligen var en jättemustasch på mig.


HJALMAR + SATAN + SKINHEAD BARBIEDOLL + PARTY + TOMTEN
010108 HJALMAR (POSH) + SATAN (BABY) + SKINHEAD BARBIEDOLL (GINGER) + PARTY (SPORTY) + TOMTEN (SCARY).


RSS 2.0