I've been thinking some of suicide.

12:E TISDAG

Kära dagbok. Idag skulle jag gå till gynekologen, men ju längre bort från mitt trygga andrahandshem jag kom ju mer mastodont blev min rasande bävan inför livet, så jag köpte potatischips hos turken & gick hem & lyssnade på HÜSKER DÜ llllll Everything Falls Apart istället.


SMS SKICKAT: VARGEN
[120208 18.07.12]

Vet fortfarande inte hur man gör för att se fram emot saker. Lyckas bara se fram emot destruktiva saker jag inte ens får göra för då blir jag fattigare, fet & ärrad. Känns någonstans som att det är för svårt & jag är för okapabel. Någon måste ju vara det? Miljarder idioter på klotet, alla kan fan inte veta hur man överlever? Antar att jag är en av dom som inte vet. Kanske är det bara att acceptera. Att jag en gång för alla förstår dött lopp. PÖRRR.


Vad är krejen med att låta min kliande kokainvita lekamen åma omkring & leka att det finns ett jävla skit i mig som inte är i ett komaliknande tillstånd när jag vet vad krejen med att förlusta mig med en sladdsnara är? Vafan är krejen med att jag låtit mig vara zombie i 20 years of hell istället för att förlika mig med att det pestdödliga brännande i mig består? Vad är det jag försöker tvinga mig till?

Att slå upp mina melerade på morgonen är att påbörja den dagliga våldtäkten av mitt psyke. Den överdrivet envisa överlevnadsinstinkten penetrerar sönder rim & ranson, håller mig vid liv med smärta & anarki i min rynkiga hjärna. Men att våldta tar på krafterna, & överlevnadsinstinkten har ett ökat sug att fjärilsömt pussa på mig, spoona min knottriga hud, somna in med mig under duntäcket. Tätt intill, för att aldrig vakna mer, med den sista andetagsdräpande, hjärtekrossande, själatrasslande brutala våldtäktsakten i grumlande minne.


SKINHEAD BARBIEDOLL
050208 SKINHEAD BARBIEDOLL.

X-)
Postat av: Jenny

Skinheadbarbiedoll.

På vilket sätt rår inte den arbetsslösa för sin egen situation? För det första kan man rösta åt höger - rösta på skattelättnader för anställning etc. Och för det andra är man helt enkelt inte utan jobb hela livet, alla kan dra en nitlott och ha det tufft med jobb, men jobb FINNS att få för den som söker.

Och återigen, arbetslöse och cpskadade Per-Åke 47 ska inte behöva svälta, Per-Åke ska ha rätt till ett drägligt liv, för utefter hur cpskadan är skall Per-Åke inte behöva lida för något han INTE KAN RÅ FÖR SJÄLV.

Jag är ju själv, som du antagligen vet, en jävla massa saker, varit "sjukskriven" 1 år i mellanstadiet etc. etc. etc. jag är 16 år och jag jobbar ändå. Och kan jag, trots allt jag gått och går igenom, kan betydligt fler. Bara människor som verkligen inte kan arbeta ska inte heller behöva, men i dagsläget utnyttjas det generöska svenska system som finns - och jag vill inte betala för de människorna helt enkelt. Hur de ska "överleva" är inte mitt problem, för skulle det gälla livet skulle de ta sig an ett "skitjobb", som att städa på ICA kl. 07.00 på morgonen

2008-02-12 @ 20:51:42
FREE PORN: http://rapeme.blogg.se
Postat av: SKINHEAD BARBIEDOLL

Jenny:
På det sättet att en arbetslös inte kan trolla fram arbeten som inte finns eller köra med utpressning för att få jobb denne inte får. Att rösta höger är bara att kicka på dom som ligger, dom har kickat lagom mycket på mig & min omgivning så en bra sak är ju om man inte gör det.. Nej. Det finns inte alltid jobb. & finns det jobb är dom inte alltid enkla att få.

Dom tar sig gärna an skitjobb men dom får inte dom skitjobben! Som jag skrev till dig har mina arbetslösa polare tagit skitjobb & blivit asglada då dom fått dom - men det tog allt bra länge att få dom & vissa går fortfarande utan jobb.

& nej det kanske inte är ditt problem specifikt men det är samhällets problem & like it or not, du är en del av samhället.

Vilka är det du säger att du inte vill pröjsa för? För alla utom Per-Åke? Ytterst få som är arbetslösa eller sjuka rår för det själva, dom flesta är Per-Åke, med eller utan CP-skada.

2008-02-12 @ 20:57:27
FREE PORN: http://SKiNHEaDBArBiEdOLL.blogg.se
Postat av: Jenny

Skinheadbarbiedoll.
Utpressning? Det finns väl inte en jävel som frivilligt skulle gå till sitt jobb om denne inte fick betalt (jo, det existerar väl men då talar vi om en minioritet) - livet är TYVÄRR tufft och orättvist. Om du vill köpa Situation Stockholm av en hemlös och hjälpa denna med en 20lapp är det upp till dig, ingen borde kunna TVINGA dig att lägga ut 40 spänn på den här hemlöse, det är DINA pengar. Vill du lägga dem på en glass på Pressbyrån istället är det DITT VAL. Jag säger inte att den hemlöse "vill vara hemlös", men någonstanns tror jag starkare på den egna individen. En hemlös som säljer Situation Stockholm har lyckats skaffa sig ett synnerligen enkelt om än lågavlönat jobb.

Jag börjar undra vad för vänner du egentligen har. Ser man ut som Marilyn Manson kan jag förstå att det blir problem att söka jobb som kassabiträde (för att ta ett exempel) - jag tycker inte att det skall vara så, men som det ser ut i dagsläget får man helt enkelt välja mellan att se ut som Marilyn Manson eller svälta, någonstanns får man lov att offra sig själv lite. Folk är alldeles för lata och bekväma, man får helt enkelt göra rätt för sig, och jag undrar som sagt vad dina kompisar egentligen gjorde på sina arbetsintervjuver..

Sen är det självklart att det kan vara tufft att få ett jobb, men skitjobben finns i massor och det går visst att få om man verkligen är motiverad. McDonalds söker massor med extra personal just nu, jag känner flera som fått extrajobb som är skitjobb, relativt lätt. Hur kommer det sig?

Varför skulle dessa människor vara ett problem för samhället? Samhället är ju uppbyggt på ett specifikt sätt nu att det SKA vara samhällets problem, och jag är inte för det samhället.

Jag vill inte betala för människor som KAN arbeta, de må vara stressade och ha ont, jag har extremt svårt att sympatisera för det. JAG har ont VARJE dag efter mitt skitjobb, och jag har kronisk tomhet, ångest etc. etc. sen före jag kunde gå - JAG JOBBAR. jag är ett levande exempel på att man får lov att ta hand om sig själv och inte förvänta sig att andra ska göra det åt en. Det kallas överlevnadsinstinkt.

Och cpskadade Per-Åke ska inte behöva svälta. Märtha som är sjukskriven men som kan vara ute och springa med sina hundar, vill hon inte jobba får hon ta konsekvenserna.

Sjukskrivna ska just vara SJUKA, alldeles för fysiskt och psykiskt sjuka för att klara ett arbete, och då snackar jag som bekant inte om stress eller annan skit utan psykoser, schizofreni osv. Allvarliga psykiska tillstånd och om personen i fråga kan sköta lite jobb skall denne tillges deltid eller annat efter uppgörelse.

Du skriver att ytterst få arbetslösa och sjuka rår för det själva, och då undrar jag vad du fått de siffrona ifrån. Jag har nämligen hört precis tvärtom. Hur kommer det sig egentligen att välfärdslandet Sverige har högst antal sjukskrivna i världen? Vi har en halv miljon förtidspensionerade och nästan 60% av alla sjukskrivna uppger att de SKULLE KUNNA ARBETA HELTID om du fick påverka sin arbetsplats (källa: försäkringskassan). De är alltså så fruktansvärt sjuka att de överhuvudtaget inte kan arbeta, men å andra sidan om de fick bestämma lite mer på jobbet skulle de kunna jobba heltid?

makes no sense to me..

2008-02-12 @ 21:25:08
FREE PORN: http://rapeme.blogg.se
Postat av: Julia

Jenny tycker du verkligen att man ska behöva offra sig själv för ett jobb?

2008-02-12 @ 22:45:31
Postat av: Angelica

ditt hår är riktigt snyggt!

2008-02-12 @ 23:06:13
FREE PORN: http://tufflaan.blogg.se
Postat av: Zoidberg

http://youtube.com/watch?v=Gyj01YnOQOE&feature=related

Ingen aning om varför jag postar det här hehe, men den är fin.

Tänk på Hanoi Rocks! Tyvärr kommer jag nog inte att gå :/ Det tilltänkta sällskapet har bangat och jag orkar nog ärligt talat inte gå själv. Såatteh...

Hoppas du sover gott. Minns inte om sömnproblemen är
lika bestående, men jag skriver det ändå :)

2008-02-13 @ 00:44:40
Postat av: hM

Kom och häng med mig i Käppala. Det är där det händer.

2008-02-13 @ 00:59:28
Postat av: A-K

Sjukt förstående läsare, som påbörjar en diskussion om arbetslöshet när rubriken på ditt inlägg ser ut som den gör. Man måste helt enkelt förundras....

2008-02-13 @ 07:57:24
Postat av: SKINHEAD BARBIEDOLL

Jenny:
Vad snackar du om? Jag har inte sagt att någon vill gå till ett jobb utan att få lön & jag har itne sagt att jag har lust att ränna runt & köpa Situation Stockholm? Håll dig till saken. & som tidigare sagt har samhället ett ansvar över medborgarna, ett ansvar som säger att medborgarna ska överleva & med det inebräknas bostad & pengar till käk. Det är bara äckligt att strunta i hemlösa för att man anser dom ha skapat sin egen situation.. I många fall har dom inte det. Om dom har supit bort sina liv, av vilken anledning har dom gjort det? Blev dom utsatta för incest som små, vill dom glömma? Växte dom upp i ett alkoholiserat hem? Det finns ytterst mycket som går att härleda till barndomen då någon skulle ha ställt upp men inte gjorde det - det vore allt för vidrigt om det ansvaret aldrig togs (vilket det riktigt inte görs heller).

Mina vänner ser inte ut som Marilyn Manson, dom ser ut som folk gör mest men arbetsklimatet ser ut som det gör oavsett. & nej, skitjobben finns fortfarande inte i massor. Det spelar ingen roll hur många gånger du skriver det, det blir ändå inte sanningen.

Dessa människor är ett problem för samhället eftersom det är sagt att samhället ska ha ett ansvar, & det är jävligt bra det, för vitsen att behålla lite mer ca$h för sig själv så att man kan köpa en extra vinterkappa samtidigt som någon på andra sidan stan fryser ihjäl kanske kan tyckas rimlig för dig men omtanke är mer rimligt för mig.

Det är bara naivt att utgå från sig själv till 100%. Jag har blabla jag kan blabla. Människor är individer & du kan inte representera dom alla. Det är inte så svårt att förstå, trots allt? Skulle alla miljarder människor fungera som du? Det som totalt slår ned någon kan vara en lättare klapp på axeln för en annan.

Att snacka om "stress & annan skit" är okunskap & väldigt mycket den attityden att du minsann har det värre & du jobbar minsann & där kommer individien in igen - var det inte individen som var så viktig för dig nyss?

Dom sifforna har jag fått från min omgivning, för det är min omgivning jag ser & det räcker väl det. Även om 99% skulle kunna få jobb, klara av att jobba, kommer det alltid finnas 1% som blir utan & inte klarar av annat än att bli utan. Man ska inte svika den 1%.

Tycker inte det är så märkligt att det är så många sjukskrivna i Sverige heller, som tidigare nämnt påverkas många av uppväxten & mina vänner som mår crap hade fått stöd av någon då dom blev misshandlade fysiskt & psykiskt, utsatta för sexualbrott m.m. trevligt hade dom troligtvis inte mått så dåligt som dom gör & därmed inte behövt bidrag någon gång här & där. Hur mycket välfärd Sverige än må vara förtar inte det faktumet att landet inte tar hand om 'problemen' då dom skapas.

2008-02-13 @ 08:06:56
FREE PORN: http://SKiNHEaDBArBiEdOLL.blogg.se
Postat av: SKINHEAD BARBIEDOLL

Julia:
Såklart - HON kan ju!

Angelica:
Tack så mycket :)

Zoidberg:
Meh kom & häng med mig & Satan där då???? Inte kul att vara själv, men inte kul att missa!

hM:
Det är där lyckan finns? =D

A-K:
Hahaha ja eller hur, tycker liiiite att hon hade kunnat ta den i ett annat inlägg, så börjar hon snacka om överlevnadsinstinkt också, passande passande ;)

2008-02-13 @ 08:09:53
FREE PORN: http://SKiNHEaDBArBiEdOLL.blogg.se
Postat av: Julia

Ja uppenbarigen.. tragiskt

2008-02-13 @ 10:40:02
Postat av: Anonym

Din blogg har blivit tråkig.

2008-02-13 @ 10:56:30
Postat av: SKINHEAD BARBIEDOLL

Julia:
=/

Anonym:
Nej, usch vad ledsamt. =((((

2008-02-13 @ 12:02:41
FREE PORN: http://SKiNHEaDBArBiEdOLL.blogg.se
Postat av: Julia

Din blogg e inte alls tråkig, det enda som e tråkigt är att du verkar må så dåligt =/

2008-02-13 @ 12:45:49
Postat av: ej

jag håller med julia. din blogg är fan den bästa som finns och ja, det enda som är tråkigt är att du mår dåligt :(

2008-02-13 @ 13:27:41
Postat av: hM

Ja här finns lyckan i form av dansande dvärgar som leker med eld, världens bästa kakor, samba dansöser och en ständigt pågående karneval. Käppala har kallats flera olika saker men jag gillar Nangijala för tillfället.

2008-02-13 @ 14:29:56
Postat av: SKINHEAD BARBIEDOLL

Julia:
& så är det tråkigt att anonym tror att jag give a crap, speciellt då jag har lite viktigare saker att fokusera på - exempelvis mig :S

ej:
Jaoo, jag skulle föredra att må bra, helt klart :)

2008-02-13 @ 14:30:48
FREE PORN: http://SKiNHEaDBArBiEdOLL.blogg.se
Postat av: SKINHEAD BARBIEDOLL

hM:
Fan dvärgar & karneval! Käppala har halva inne!

2008-02-13 @ 14:31:33
FREE PORN: http://SKiNHEaDBArBiEdOLL.blogg.se
Postat av: Annica

Skinnheadbarbiedoll HEJ! Lätt chockad av din intellektuella skärpa och klokskap i duellen med rapemeJenny. Synd att du kamouflerar det bakom sunkiga toaberättelser. När du faktiskt är en stjärna.
Jag är Annica från Göteborg, tyvärr utan blogg.

2008-02-13 @ 18:16:44
Postat av: Plupp

Tror man måste vara lite korkad för att orka leva vidare.

2008-02-13 @ 18:54:13
FREE PORN: http://www.metrobloggen.se/plupp
Postat av: candycane in your anus

Det var ju det jag sade: denna fras är bäst. Jag är ledsen att du känner som du gör. Det suger att känna att viljan att överleva & leva finns där, men alltmer förtas av rädslan för livet & smärtan över alla besvikelser & den där känslan av att det borde finnas nåt mer att längta efter. Hoppas det känns bättre snart. Om inte annat får du längta till den syttende maj. =)

2008-02-13 @ 19:24:14
Postat av: candycaneinyouranus

& jag måste även lägga mig i diskussionen, vilket är synd. Men Jenny: Kan man rå för om man blivit illa behandlad hela livet då, så att det resulterat i psykiska störningar som i sin tur leder till att man mår för pissigt för att jobba? Jag tycker att även samhället har sin skuld i det, både de människor som behandlat den sjuka individen dåligt, & de människor som kränkt denne genom att inte låtsas om vad som pågår. Och vad jag vet hjälper det då inte att rösta höger [därmed sagt inte att rösta vänster heller], för så vitt jag vet finns det inget politiskt parti som har psykvården eller "utsatta barn" [i din närhet i Sverige & då inte bara apatiska invandrarungar] som hjärtefråga. Det finns ingen politiker som har hjärta nog att skapa ett samhälle som resulterar i friska, lyckliga människor istället för sjuka & nedgångna. Att göra detta till en politisk fråga tycker jag inte ens är relevant, eftersom det som jag sade inte tycks finnas något politiskt parti som sätter psykisk hälsa & samhällelig välfärd i främsta rummet. Det blir djävligt knepigt om vi väljare måste tolka det genom långa omvägar kring vad som KAN TÄNKAS hända om skatterna sänks eller någonting annat.

Det finns för den delen säkert nåt som cp-skadade Åke kan pyssla med, typ vattna krukväxter & damma på ett äldreboende... Det förvånar mig att du som själv mår dåligt & diagnostiserats med än det ena, än det andra, inte kan sätta dig in mer i hur andra psykiskt sjuka/störda människor kan ha det. Att du verkar tycka att psykiska sjukdomar är så mycket mer happy day än fysiska. Tro mig, jag skulle hellre ha cancer än de sjukdomar som jag nu har. Om jag får cancer en dag kanske någon tycker att jag får skylla mig själv som skrev så här. Men hellre fysiska sjukdomar än den här smärtan. För den är djävligt svår att råda bot på.

Dessutom! Om man nu vill att personer som mår pyskiskt dåligt skall kunna jobba, varför gör samhället inte mer för dem? Du själv som slussas in & ut på diverse hem borde ju förstå hur komplicerat det kan vara? Samhället har inte direkt gjort särskilt mycket för dig. Jag tycker att du är jätteduktig som kämpat så mycket på egen hand & som lyckats få ett extrajobb osv., men ponera nu att det finns någon som mår alldeles för dåligt för att jobba, kanske tom. alldeles för dåligt för att ens gå ut genom dörren: varför gör man inte mer för att få personen att komma tillbaka? Varför ser man sig inte om efter fler möjligheter? Alla klarar kanske inte av ett 8-16 jobb måndag-fredag. En del kanske behöver ha det mer anpassat. Andra kanske har social fobi eller liknande, & klarar inte av att arbeta med människor. De flesta jobb utan krav på utbildning är just sådana där man måste träffa människor: caféjobb, Icakneg, Mc Donalds-slav, croupier på casinon & biträde på restauranger. Vad gör man då?

Jag träffar min psykolog en gång varannan månad. All övrig kommunikation med psykvården är via telefon mellan dessa terapisessioner, då jag ber om att få mer sömnmedel utskrivet. Det räcker knappast. & jag vill inte ens tänka på hur djävligt det måste vara för andra. Min brors f.d. flickvän var självmordsbenägen, men när hon åkte till psykakuten skickade de hem henne med SÖMNTABLETTER & sade att hon inte mådde tillräckligt dåligt för att lägga in sig. Samma natt försökte hon ta sitt liv för jag vet inte vilken gång i raden.

Slutsats: Sveriges välfärd är ett förbannat skämt. Snälla, säg inte att det är så enkelt som antingen eller. Det finns annat än bara svart & vitt. Det finns gråzoner också, & beige.

För den delen: jag har en massa störningar & klarar av att jobba, men gör det mig till en bättre människa? Eller gör de där månaderna under 2006 som jag var sjukskriven mig till en sämre människa? För det känns som om din jämförelse inte är riktigt relevant, då det som Skinhead Barbiedoll säger slår olika på olika människor. Vi är individer, inte en & samma person allesammans.

2008-02-13 @ 19:27:34
Postat av: Tvivlaren

Bla bla bla...SKINHEAD BARBIEDOLL du är iaf redigt go och söt minsann. Vafan har hänt med dig? Ja livet suger. So what? Flytta till skåne för faan. Om inte annat för en dag eller två.

2008-02-13 @ 19:36:36
Postat av: Fia

Hey, vad sägs om kollektivt självmord?

2008-02-13 @ 21:56:38
FREE PORN: http://snailpower.blogg.se
Postat av: SKINHEAD BARBIEDOLL

Annica:
Jag är chockad över att du är chockad :) Men vafan är toaberättelser? Nu är jag inte skarp serry.

Plupp:
WORD MY PÄÄÄÄL!!!!

candycane in your anus:
Fan vad mycket juice vi ska dricka då! :D

Tvivlaren:
I Skåne händer det krejer har jag hört!

Fia:
Bangar inte. Skjuta varandra?

2008-02-13 @ 21:59:35
FREE PORN: http://SKiNHEaDBArBiEdOLL.blogg.se
Postat av: Fia

Låter bra. Bra statement liksom. Kirrar du shotguns?

2008-02-13 @ 22:53:21
FREE PORN: http://snailpower.blogg.se
Postat av: candycaneinyouranus

Ja, juice is the fucking hundbajs! Jag skall sjunga "hey baby" till nick cave sen. När jag gett honom min
bravo med sugrör. =)

2008-02-14 @ 10:25:18
Postat av: candycaneinyouranus

& då är det dessutom vår så vi kan sola! =D

2008-02-14 @ 10:25:35
Postat av: bajsätarn

du är så snyggg.. du är nog den enda jag skulle kunna bli lesbo med.

2008-02-14 @ 22:03:43
Postat av: ronnie

moahahaha du hyvlar ner lilla jenny med ditt rappa välformulerade skarpa språk som den lilla danska stinkost hon är...

trångsynta människor med skygglappar för ögonen och snedvriden värdsbild kan man tyvärr inte
ta på annat sätt...fast du gör det liksom med stil

tycker de e skitkass att du mår bajs. jag skyller på alla dina meduciner som dina doktorer stoppar i dig...och jag lovar att du kommer få ordning på dina substanser i hjärnan en vacker dag också och skylla allt på dumma tonåren som snurrade till det...fan det tar aplång tid att hitta sig själv...men ge inte upp god damn it...anledningen till att du mår kasst e säkerligen för att du är för smart och tänker för mycket istället för att göra som alla andra dumma kossor i hagen och va nöjd med att käka gräs och idissla på mac donalds...

kram babe och hang in there!

2008-02-15 @ 01:38:06
FREE PORN: http://www.wasabilicious.blogg.se
Postat av: SKINHEAD BARBIEDOLL

Fia:
Miniguns får det bli, så plöjer vi ner några på Plattan innan. Snälla? Jag har alltid velat göra det! Vi tar dom som går långsamt.

candycaneinyouranus:
Men kallt ju!!!

bajsätarn:
Fast jag skulle vara världens sämsta lesbiska partner! Iaf i sängen. Men sex är ju inte så viktigt ;)

ronnie:
Det är dock väldigt segt att diskutera saken med henne eftersom hon inte ens fokuserar på vad jag sa från första gången, hatar att upprepa mig X| Jag käkar inga meds, sådana mår jag bah sämre av. Sanningen är att jag mår bättre än någonsin men jag vill ändå dö :D & jag vet vad som tynger mig mest & hur jag än försöker lyckas jag inte göra någonting åt det.. KRAMKRAM!

2008-02-16 @ 11:04:51
FREE PORN: http://SKiNHEaDBArBiEdOLL.blogg.se
Postat av: Thomas Tvivlaren

Julia: Onekligen intressant att höra en 16-årings politiska övertygelse och syn på inte fullt så bemedlade människor när vederbörande själv verkar leva på mamsen och pappsen som köper entrecote för att stilla ditt näringsbehov...

Ungdomligt oförstånd är alltid så uppfriskande och underhållande!

2008-04-15 @ 00:34:39
FREE PORN: http://www.thomastvivlaren.se

FÜKK ME HERE:

ROLEPLAY NAME:
WANT ME 2 SWALLOW??

SEXXX-MAIL GOING WHERE??189: (SKICKAS TILL DIN MAMMA)

URE PORRRNOSAJT:

THE SEXXXWISH!!:

Trackback
RSS 2.0