Hjältar dör på ren rutin, blir vackra lik av stearin & jag blir alltid lämnad ensam kvar till sist.

21:A TORSDAG

145 svåra dygn utan gnyende sex till trots är det inte styv 16,5-centimeterskuk i min våta mun jag drömmer om mest, inte om vita barndroppar att smaka på. Fantiserar betydligt mer om att i rivig takt kuta, spontankasta mig med skallen mot frestande stenkullar i sotiga city. Om att plocka fram en revolver ur min jeansficka & skjuta mig på väg till socialkontoret. Det, mina kära vänner, är pur tillfredsställelse. Hjärnsubstans på februarigrusig asfalt är min orgasm, men jag tillåter mig inte. Jag tillåter mig inte till några orgasmer överhuvudtaget.

Ger istället mig själv guldstjärnor, men inte under ögonen som någon jävla Popaganda-popfitta, för att jag har tagit mig utanför kyffet så pass ofta senaste tiden & gjort vad som skulle göras fast jag bara kunde göra ingenting. 3 hektiska, olidliga dagar kvar av denna maffiga vecka som står mig upp i halsen. 3 dagar till för mig att se skitnödigt nervös ut så fort jag kikar ut i solen. 3 stressdagar till för mig att fejka att, jorå, vafan, jag mår väl bra? Sedan kan jag blunda & snaska på apatins köttpåle igen, klappa min katt & berätta för henne att jag mår jättedåligt. Viska hest till henne, "Jag älskar dig", slumra in. Drömma & vakna av våndor, för jag drömde någonting så jävla vidrigt hemskt att det brände mig till ett uppvaknande. Jag drömde att jag var vid liv *SEXÏEMOPOSE*.

Jag Fick Ett Brev Idag Från Någon Jag Aldrig Sett.
Det Sa: "Ta Ditt Liv & Dra, Här Har Du En Biljett".
Men Jag Har Ju Aldrig Velat Resa Härifrån,
Jag Vill Ju Bara Höra Någons Röst I Telefon.


SKINHEAD BARBIEDOLL
170208 SKINHEAD BARBIEDOLL.

X-)
Postat av: Fredrik

vi kan gå ut och supa oss asfulla på orgasm, så får vi en beskörd del av det båda två. det är dessutom några år sen jag drack orgasm. roligt värre.

2008-02-21 @ 20:09:46
FREE PORN: http://releze.blogspot.com
Postat av: sweet

men vafan har du gjort med käften??

2008-02-21 @ 21:13:53
Postat av: SKINHEAD BARBIEDOLL

Fredrik:
Fast att vara full är ju för töntar!

sweet:
Hade tandställning ett par år fram tills jag var 14. =) För du menade käften ju? Vad har du gjort med din hyfs?

2008-02-21 @ 21:28:46
FREE PORN: http://SKiNHEaDBArBiEdOLL.blogg.se
Postat av: marina

nu har jag tom länkat till dig o inte ens fått ett svar på min kommentar :(

2008-02-21 @ 22:27:56
FREE PORN: http://www.marinahellstadius.blogg.se/
Postat av: Andréa

Nästan varje gång jag går in på din blogg så fastnar jag för någon av de kommentarer du får. Jag antar att jag öppnade ögonen för det efter det där med Dove With a Gun och "MSN-kränkningen". Det finns folk som tar det här med internet kontakter på så stort allvar. Det märks i fler bloggar än din. "Varför svarar du inte på min kommentar" och dylikt. Det är intressant. Verkligen. Jag tycker förövrigt att din mun är snyggt fluffig (fult ord men jag kom inte på något bättre) och att Sweet inte verkar så där jätte gullig.

2008-02-21 @ 22:48:16
FREE PORN: http://andreavictoria.blogg.se
Postat av: SKINHEAD BARBIEDOLL

marina:
Jag har 19089039 bilder som ska redigeras & 328903 låtar att rensa bland tills nästa vecka så jag är inte så jätteinto att svara på kommentarer ikväll.. Men det kommer det kommer :)

Andréa:
Sweet verkar inte riktigt inse att alla inte har samma smak. Jag älskar flufflips men då kommer la Sweet komma å bah NÄMEN DET SKA VARA LAGOM FLUFFIGT utan att inse att mitt fluff ju är lagom för mig. Folk asså!

2008-02-21 @ 23:03:49
FREE PORN: http://SKiNHEaDBArBiEdOLL.blogg.se
Postat av: hijack

Läst din blog ett bra tag.
Sannslöst rolig, djup, ironisk osv.
Massvis av kreativ talang!
Men helskruvad :)
Härligt.

2008-02-21 @ 23:08:27
Postat av: katten

sweet: du är en ytlig tönt.

skinhead: i löv you, snyggo! din blogg och dina inlägg... ditt språk och hela din stil... allt är wunderbar ;) det som är mindre bra är att du mår skit :(

2008-02-22 @ 00:19:51
Postat av: reine liil

Jag tycker iaf att du ser otroligt vacker ut!
:D

2008-02-22 @ 00:23:04
FREE PORN: http://refia.blogg.se
Postat av: K

Börjar (uppenbarligen inte) med samma kommentar som alla andra "Har läst din blogg ett tag men inte kommenterat" och fortsätter därefter med att säga att jag bara känner för att skriva "KRAM!" till dig. Är svårt att som helt totalt ointressant okänding veta vad man ska (om man ska) skriva till dig som svar på din deppiga nedstämdhet! Jag känner - ifrån perioder av mitt eget liv - igen mig i ditt sätt att "skriva ut ditt dåliga mående", sådär rakt på sak och tydligt. Känner också igen folks reaktioner - d.v.s. inga. Trots brutal ärlighet svarar folk med "snygg du är på bilden" eller nått helt annat, som om ens brutala ärlighet går noll fram! Fattar inte folk liksom!? Kan bli så trött och nedstämd å dina vägnar när jag läser vissa personers kommentarer här. Men å andra sidan är jag ju inte du, så kan inte påstå mig veta hur du känner angående detsamma...

bla bla bla...

Som sagt, känner bara för att skriva kram så: KRAM!

2008-02-22 @ 00:48:09
FREE PORN: http://thoughtsoffhermind.webblogg.se/
Postat av: cp

K:
Folk fattar visst. Men de kan bli ställda av brutal ärlighet. De vet inte hur de ska reagera, därför kanske de ger ett svar som inte riktigt har med inlägget att göra. Samma sak om man har en allvarlig sjukdom (vilket jag har); folk drar sig undan eftersom de inte vet hur de ska vara eller vad de ska säga. Jag tycker att det är bättre att hon får "fel" sorts reaktioner än inga alls! När folk kommenterar tex att hon är snygg så gör de det för att muntra upp henne, vare sig det hjälper eller inte. De är liksom inga Dr Phil; de är vanliga människor som är osäkra på vad de ska säga till en som mår väldigt dåligt!

2008-02-22 @ 02:08:01
Postat av: SKINHEAD BARBIEDOLL

hijack:
Tack för dom rara orden hörru! Må du hava en ståtlig dag.

katten:
Ja faktiskt det känns som om det där med att må dåligt är någonting jag skulle klara mig utan :)

reine liil:
Spatsiba baby!

K:
Jag känner egentligen att jag hellre tar emot "SNYGG DU EEEE"-kommentarer för jag vet inte, det känns lite bökigt när totala främlingar ska stötta mig, jag får alltid klåda.. Har i&försig alltid klåda :D Det blir ändå bara att folk skickar en massa efterregnkommersolsken-kommentarer & dom är inte sådär jättepeppande dom heller. Men jag vill fortsätta vara ärlig även om jag ibland lindar in allt för att jag inte har lust med efterregnkommersolsken-snack eller öööhduvillbaraattallaskatyckasyndomdig-kommentarer. Vafan flummar jag nu iväg om? Jo.. typ.. att man måste få vara ärlig, & främlingarna måste få bli lite förvirrade - vad ska dom säga? Men om vännerna någon dag tar del av hur man mår & man till svar får "Men snygg är du i alla fall!" så blir jag lite ilsk. Loads of kramar!

cp:
Men det är lätt att vara Dr.Phil, han säger ändå alltid samma sak: SKÄRP DÄÄÄÄJJEEEEEHHHHHH. Jag hatar honom.

2008-02-22 @ 11:51:13
FREE PORN: http://SKiNHEaDBArBiEdOLL.blogg.se
Postat av: Saaatana.

tycker inte ni ska vara så taskiga mot marina! hon kanske bli emo och flår sin katt. och jag gillar katter och vill att de ska leva!

2008-02-22 @ 15:57:47
FREE PORN: http://thisaintnocircus.blogspot.com
Postat av: K

Förstår hur du menar! Det hjälper inte ett dugg hur mycket folk man inte tycker om än tycker om en (öh...) det är "vännerna" man önskar skulle bry sig lite mer. Ibland känns det som om man inte har några alls - oturligt nog kanske som oftast då man verkligen behöver dem/några. Ja ja hur som, jag tillhör ju the strangers som man don´t give a shit about, så jag ska väl mest va tyst nu =P Brukar jag vara här också - men just igår kände jag för en "hej-du-känner-inte-mig-och-bryr-dig-inte-ett-bajs-om-vad-jag-har-att-säga-dig-men....va-fan...-kram!-kommentar"
hehe
Ha det!

2008-02-22 @ 18:19:03
FREE PORN: http://thoughtsoffhermind.webblogg.se/
Postat av: K

"brukar ju vara det här också (tyst)" skulle det stå.. jaja

2008-02-22 @ 18:19:47
Postat av: SKINHEAD BARBIEDOLL

Saaatana.:
Hon kan flå mina vänner som inte ringer istället, I surely will :D

K:
Jag brukar också slänga iväg någon kommentar även om jag inte känner personen ifråga, även om det kanske inte spelar någon roll vad jag skriver, men jag vill alltids skriva någonting som inte är proppat av klyschor & trams. Det var en fin kommentar av dig :)

2008-02-22 @ 21:09:15
FREE PORN: http://SKiNHEaDBArBiEdOLL.blogg.se
Postat av: pron-core

ah, jag vill bara knulla dig!!1

2008-02-23 @ 00:22:12
Postat av: K

cp: Jo det förstår jag väl. Men samtidigt så kan i alla fall jag känna, när jag är deppig, att jag blir mer depp av att tänka "de bryr sig bara om mitt utseende - jag betyder inget som person". Men som jag skrev är det högst induviduellt. Skrev "å andra sidan är jag inte du" ... shit detsamma.

SHBD: Jag är sällan proppad av klyschor och trams =P hehe

2008-02-23 @ 01:04:39
FREE PORN: http://thoughtsoffhermind.webblogg.se/
Postat av: Fredrik

klart att det är töntigt att vara full. men vem gillar inte att vara en total geek once in a while?

appropå det som k skriver. jag håller med honom där, men jag står faktiskt mer på din sida. varför få en sympatikommentarer från folk man aldrig har och som säkert aldrig kommer träffa och ta dem till sig på ett seriöst sätt?
jag kunde inte ens ta emot min gråtande psykologs sympatier. men det kanske mset var för att han satt och grät och tittade tomt framför mig. men vi hade våra roliga stunder också. jag fick honom att börja gilla joy division lite granna.

2008-02-23 @ 01:25:17
FREE PORN: http://releze.blogspot.com
Postat av: K

Jag är ingen han jag är en hon =)
Och vad var det att hålla med eller inte hålla med om? Var ingen diskussion mellan SKBD (lr cp) och mig (om det var det var det mot min vilja och bakom min bleka rygg =P )Har knappast förespråkat "livet är wunderfull - här ta en bulle och le åt gud" =D Sa ju snarare "jag vet att man inte bryr sig om strangers, å jag är en så skit i mig, men jag vill ändå skriva kram" - punkt.
Bajs vad många som reagerade på mitt oplanerade inlägg då :D Skit i mig nu - jag är ändå inget att ha ;D

Halleljula och jususchristus - nu är det dax att stoppa kroppen under täcket och huvudet på kudden. Punkt.

2008-02-23 @ 02:38:14
FREE PORN: http://thoughtsoffhermind.webblogg.se/
Postat av: Bob

Hej tjejen. Vem har skrivit versen "Jag Fick Ett Brev Idag..." ?? Den var mkt fin.

2008-02-23 @ 12:07:59
Postat av: SKINHEAD BARBIEDOLL

pron-core:
Kul att NÅN vill det iaf!

K:
Jag är nog för missnöjd själv med mitt utseende för att tänka i dom banorna, att det är allt jag är för folk. Tänker mer "någon säger att jag är snygg, vafan vill människan nu, vad har människan för baktanke?" Paranoia - ja visst! :D

Fredrik:
Din psykolog skulle behöva en psykolog.

Bob:
Strindbergs, låten heter Teenage Death Song & jag älskar den & versen är bedårande, den säger allt. Eller ja. I alla fall mycket. :)

2008-02-25 @ 18:47:05
FREE PORN: http://SKiNHEaDBArBiEdOLL.blogg.se
Postat av: kaarin.blogg.se

jävlar! nu har jag fastnat här och blir lite smått tjatig. men det spelar kanske inte någon större roll. jag älskar ditt sätt att skriva på, maken till obegränsat ordförråd har jag sällan skådat. vi snackade på msn någo gång om chatt-grejen, språkriktighet och whatever. vet inte riktigt var jag vill komma, bara att jag inte kan släppa de här fantastiska textstyckena. vi borde göra något textigt ihop (här säger jag textigt för jag vill inte säga poetiskt), men kanske poetiskt, ändå([email protected],poeter.se).

2008-02-26 @ 11:47:40
Postat av: Fredrik

haha. jag föreslog det faktiskt, och det visade sig att han själv hade en, som i sin tur hade en osv osv. finns nog inga människor som är så trasiga som just psykologer. var dock länge sen jag var hos honom.

2008-02-26 @ 18:23:17
FREE PORN: http://releze.blogspot.com
Postat av: SKINHEAD BARBIEDOLL

kaarin.blogg.se:
Helloj! Det låter jättekul! Just nu är jag i&försig inte kapabel till att göra så mkt, att ta mig tid för så mkt, för mkt ångest.. Men. Någon dag då jag förhoppningsvis mår bättre.

Fredrik:
Jo det sägs ju att alla psykologer har en egen psykolog.. Det är så det går runt :D

2008-03-17 @ 19:37:09
FREE PORN: http://SKiNHEaDBArBiEdOLL.blogg.se

FÜKK ME HERE:

ROLEPLAY NAME:
WANT ME 2 SWALLOW??

SEXXX-MAIL GOING WHERE??189: (SKICKAS TILL DIN MAMMA)

URE PORRRNOSAJT:

THE SEXXXWISH!!:

Trackback
RSS 2.0