Slevdret.

28:E FREDAG

Dreadsbäjben & jag har startat en ny subkultur: slevdret. Den går ut på att strutta runt i rosa kanindräkt & att köra upp brännheta slevar i ändtarmen. Det är inte min personliga favoritsubkultur, men den är fin ändå.


TOMMYTECKNING
TOMMYTECKNING.

Jag kväver dig med stringen!

27:E TORSDAG


"Men jag hoppas att du finner nåt som kan hålla dig vid liv." avslutades det gulliga elektroniska brevet som damp ner i min inkorg ikväll. Jag vill, du vet jag vill, på alla sätt. Drömromansen är Top Dollar & kommer aldrig att föra mitt hjärta mot någonting annat än en oceandjup klyfta - kan ej hålla mig vid liv. Åt helvete med lenkkin. Flådig Ståkkålmsvåning tillåter inte min börs mig. Ej heller schyssta meloner. & icke grekisk sallad var dag. Faktiskt inte ens min månadshyra. Inte ett jävla skit! Ingenting som kräver ca$h kan agera syre & kärlek får jag av en handfull, men en handfull räcker inte. Jag vill bli rik & köpa en ny nos + kåmpizzar på köpet.

Vill ha nya, skorpiga tatueringar i nysolat skinn. Skrotnissens kyssar. Söta prinsessklänningar. En bostadsrättslya. Proppad plånka. Sperma på mina vårrosiga kinder & knark i arslet. Det enda jag nu tycks kunna få är gyllenbrun ton då varenda jävel på flabbsajten Spraydate.se vill bjuda med mig till cancersol. Jag tackar oartigt nej till deras köpabrudar-fasoner & undrar vafan dom vill med en sådan resa. Så som jag skriker, skäller & surar på den internetsidan kan dom fan inte tro att dom har någon chans att få doppa i mig. Den enda behållningen dom kan se i mig måste vara ett skal, om dom nu inte tänder på argbiggor som vill slå dom gredelina.

Gubbe58 & pojke89, vad är det ni är sugna på? Att slumra till på en strand i Goa & bryskt väckas av att jag står & sparkar på er för att jag tycker att era sexpack är råfula? Att bjuda mig på pissgyllene champagne & mötas av ett gapflabb då jag hånar er för att alla utom ni vet att jag inte super till, inte ens lite, inte ens en smuttetutt. Vill ni att jag ska bita er i kuken vid försök till våldsavsugning? Vill ni att jag ska mobba er 26-centimeters penis? Är ni verkligen så destruktiva att ni vill bjuda med mig på semester? Det är helt dumt i huvudet. Att det är en solskenshistoria betyder inte att jag är det.

Jag kommer aldrig att imponeras av eran kosing så be mig fan inte söka reda på mitt pass & packa stringbikinin för så länge ni inte har någon lenkki mellan benen & Total 13 i skivsamlingen kommer jag inte ens så mycket som att andas på er. Ni kanske inte ens har någon skivsamling? Ni kanske bara laddar ner? Jävla äckel!


SKINHEAD BARBIEDOLL
SKINHEAD BARBIEDOLL.


SELF ESTEEM.

OFFSPRING SELF ESTEEM.


Jag kommer inte att förstöra någonting. I natt.

26:E ONSDAG

But In Your Heart You Know It's True - This Is The End Of Me & You
. Caesars Palace skvalade ur min purfärska laptop då jag äntligen kunde slappna av, bli ett sår om jag så ville, bara ge upp om jag var på humör för det. Jag utböt tröstlöshet med sockerhjärtat Candy. En väninna hade rött tigerskinn, en väninna var i panik, & jag kunde inte ta hand om dom båda. Mitt hjärta förvandlades till någonting zebralikt, till en slamsa som skrek åt mig att jag inte försökte, att det inte spelade någon roll, att jag ändå bara var en av dom där som inte lyckades. Som jag inte ville vara.

Alvros öl trillade i golvet. Jag borstbindaresvor & skrek någonting om att människor får börja dricka upp all jävla öl & inte ticksartat lämna en slatt var gång dom söp. Det var Nigger, Alvros, Honey Bunny & Tomten som ägde dom där dansklingande ölburkarna & dom skulle säkerligen bli uppdruckna under glädjetjut & trallpunk & för det ville jag mörda. Jag var inte välkommen.

Candys väna stämma surrade ur telefonen: "Vad skulle kunna få dig att må bra?" & min nattunga röst tog sats med en suck: "Jag vet att jag skulle må helt OK om jag bara hade bra människor omkring mig, något slags stöd, för då jag hade det mådde jag fan rätt så bra. Men det går ju inte." & då Honey Bunny gick sa han att han hoppades att jag skulle ändra mig & jag var så ansträngd för jag ville inte gråta så jag minns inte riktigt någonting, det var puss & kram, & hyckleri & hoppas så mycket du vill.. Alla som vill hoppas får lov att hoppas. Men kom fan inte & fråga mig varför det gick som det gick för ni var mycket hopp & lite action. Så jävla religiöst. Så jävla vidrigt.

'Coz One Good Night Don't Really Change A Thing.


HONEY BUNNY + SKINHEAD BARBIEDOLL
160707 HONEY BUNNY + SKINHEAD BARBIEDOLL.

Jag vill ha godis.

Ziljontals sekunder gick då jag brottades med medicinbakistrubbel & skrev ett SMS till min kåmpizz jag hade en liten dagsplan med. Det var inte så att jag var bedövad & förlamad av bävan, ej heller att jag var lat. Men min kropp var så fruktansvärt geléaktig & svag att jag trillade ihop till en hög då jag reste mig. Benen var kokad pasta & labbarna med. Sedan ringde olika folk till mig & jag märkte då att även min tunga var fullkomligt borta så jag lät som ett knorrande Joel-CP i luren.

Det bästa med denna saga är ironin: jag svepte sömnmedlet så att jag skulle få sova innan läkarbesöket idag - ett viktigt besök då jag ville snacka nytt sömnmedel ty det inte vara bra att dricka 22ml för att sussa då dosen ska vara 1ml. Nu sket det sig & jag sitter här med en praktiskt taget tom Theralenflaska & en kropp så loj & avslappnad att en meditationskåt skulle avundas mig.

Tyngdlagen trycker på mig. Jag gillar det inte.


HONEY BUNNY + SKINHEAD BARBIEDOLL
040807 SKINHEAD BARBIEDOLL.

PLASTIC GANGSTERS.

4-SKINS PLASTIC GANGSTERS

Your Mother!


Dolly Parton, Björne & barnporr.

24:E MÅNDAG

Inatt drömde jag om en brand. Igen. Jag är rädd & vill tyda skiten för det tycks vara übernoga men jag har haft återkommande branddrömmar tidigare & aldrig förstått *TRRÖG*. Drömde även om ett fantastiskt ställe där jag vill bo: inkörningsporten till staden var målad likt en stor blå & crazy dalahäst, chockrosa tunnelbaneväggar lös upp det grå & vackra, sandiga klippor där en kille i Björnedräkt huserade tog plats. Tog naughty bilder tillsammans med Björnekillen, sedan pös jag vidare i min roadtrip. Sådana mysiga drömmar drömmer man om man innan läggdax rålackar på en kille som tycker att det är lika mycket stöd för barnpornografi att poliser tittar på skiten för att rensa, som att en barnkåt dam eller herre surfar runt & insuper lena kön + om Hippie Jonas säger att Dolly Parton, det är det första han tänker på då någon pratar country!

TO DO LIST.
[X[ Vakna upp med en känsla av att vilja pissa på dagen.
[_] Städa lite.
[_] Hetsäta.
[_] Slaviskt följa STINA-LEES PROSTITUTIONSDEBATT för att kanske äntligen få veta hur det gick till då min fitta blev en själ *NYFIKEN I EN GLAZZTRUT*.
[_] Ringa Boobiebomb.
[_] Ringa Candy.
[X] Tycka att det vore kul om Blogg.se oftare fungerade än det inte funkade..


SKINHEAD BARBIEDOLL
220308 SKINHEAD BARBIEDOLL.

SAILIN' ON.


BAD BRAINS SAILIN' ON.

Men jag är bara nästan 21 & du blev 23.

23:E SÖNDAG

Kan ingen bara ruska om mig, förälska mig, älska mig, ta hand om mig, visa någonting värt att kämpa för? Någonting som inte är ostbågar eller tacodipp. Någon som inte är en knivhuggande idiot. Jag vill skriva klart min bok men det går jävligt långsamt & jag behöver någonting som ger mig syre undertiden jag är seg karamellkola. Eller någon. Någon som inte är kall - & helst någon som är gjord av ostbågar & tacodipp!

Du Visade Mig Någonting Som Jag Inte Trodde Fanns.
Någonting Som Gjorde Att Det Obehagliga Försvann.
Skaka Om Mitt Huvud & Förstora Min Pupill,
Tog Mig Till Ett Ställe Där Man Gör Vafan Man Vill.
Men Det Varade Så Kort & Jag Vill Dit Nu En Gång Till,
Så Ta Mig Till Den Värld Där Man Får Göra Som Man Vill.


SKINHEAD BARBIEDOLL
170208 SKINHEAD BARBIEDOLL.

Din mamma-bråket.

Typ "Har du några cigg?" "Nej, men din mamma har". Där lades ribban - ingen fick snacka skit om hans morsa!


210308 HUSBYBLATTEN + SATAN + MAGNISH + PONTISH + KRISTUS.

UNCOOL.

COURTNEY LOVE UNCOOL.

& när jag trodde att det inte kunde bli värre..

22:A LÖRDAG

Idag har jag lärt mig: att i en näradöden-upplevelse inte välja livet framför döden för då kommer min katt brinna ihjäl, att det inte är skitkul att ta buss 176 istället för 676, att 'punkare' är lata som pensionärer & pensionärer är virila som punkare, att jag tydligen inte slutade att vara luft i grundskolan, att det inte finns tändare i Selectaautomater & att det är jävligt skönt att bo i Ståkkålm


NIGGER + REINE
220308 NIGGER + REINE.

Skinhead Barbiedoll, artisten - provsmak.

En kväll strålade jag & en väninna samman för att beskåda Jerry Springer Show. Undertiden showen pågick hade jag den goda smaken att snacka om begravningslåtar & jag uttryckte en önskan att spela in en egen samvetsvisa att låta spelas på min begravning. Den ska handla mycket om hur jävla mycket alla ska ångra sig & bli lika emowhore som jag var, men jag har inte skrivit någon lyrik än, detta är dock ett litet smakprov med idéer stulna av mig själv & Satan. Tips på lyrik mottages tacksamt! Vattenkrejen.. Jag hade tråkigt, OK?! Inspiration hämtad från: PONTIAK - ARTISTEN.


220308 SKINHEAD BARBIEDOLL.

HAVE THE TIME.


SLACKERS HAVE THE TIME.

Imagine there's no emos, it's easy if you try.

21:A FREDAG

Snön låg pudrigt fladdrig på gröngräset likt en 80-talfsfluffig bröllopsbakelse som inlindad runt ett lamm kastats till svultna pirayor, & i dinmamma-förbjudna ghettot Husby smälte kexchoklad i min mun då jag pausade mellan klagomålen på spelet Sing Star & dess jagharaldrighörtdenhärskitenlåten- + oftajagkandenhärCPsången-låtar. Snälla, ge mig ett Skinhead Barbiedoll-Sing Star med USCB ALLSTARS llllll Heartattack & WILDHEARTS llllll Bi-Polar Baby & mina yttepyttelungor kommer att sprängas. Smells Like Teen Spirit var dock kul att vråla & att göra en smärre ändring i Imagine var spännande då låttexten gick You May Say I'm An Emo, But I'm Not The Only One. I Hope Someday You'll Join Us, & The World Will Be As One. Min & kåmpizz emoversion slog Magnish korrekta.

Bad om musik, fick skit, använde mina hörlurar & dansade till All Too Much över spritkletigt golv. Magnish & jag dansade dirty dancing & Magnish broder satt i soffan & tänkte antagligen Näääjjeh men jag kan inte dansa med en brud efter att min bror har dansat med henne, det bah går inte! & så strosade vi till tunnelbanan, jag, Satan, Kristus, Magnish & Pontish. Satan sa "Din mamma" till en blatte som lackade ur & hotade med att spotta på henne. Om hon inte vore tjej. Annars! Minsann.

Sprang fram vid blå linjen & gapade "Oooh, She's A Little Runaway!" & plötsligt var Satans mobil borta. Det är vad vi i Norrland hade kallat ett dåligt avslut på en lång fredag. Hemvägen var isig, dammsugarkakan god, TV-programmen tråkiga. God natt.


SATAN + SKINHEAD BARBIEDOLL
210308 SATAN + SKINHEAD BARBIEDOLL.


Att jag aldrig lär mig att inte bry mig.

20:E TORSDAG

Skulle köpa en chokladkaka i Huddinge. Kioskägaren log likt en sol på ecstasy & frågade om jag hade varit på fest. För att.. det är torsdag? För att.. cp-hora!!! jag såg så festlig ut? Svarade som det var, att jag hade knullat hans morsa/tittat på en lägenhet. "Ska du flytta till Huddinge? Då kan du komma & handla av mig varje dag!" okok!

Sände av pur nyfikenhet en BOMBAY TV-FILM till en slags ickekamrat, med undertexter som en hint på att jag undrar var han försvann då saker blev så besvärliga & jag lät honom välja om han ville visa att det spelade roll. Jag har slutligen givit fuck!!! upp tanken på att inbilla mig fitta!!! att han bryr sig men nyfiken i en glasstrut som jag är vill jag veta. Vad hände & varför & vafan ville du? Att jag skulle få svar på någon undran är en löjlig kukollon!!! tanke, men hoppet är det sista som överger den naiva? Ytterligare en kamrat fick ett liknande SMS back in the någraveckorsedan-days som inbjöd till att välja sida & hon valde den tysta sidan. Hon får fettoanus!!! ingen Bombay TV-film, lär oundvikligen träffa på henne på den där sablars Norrtäljepunken. Kan fråga varför hon flydde, då.

Fluffkycklingarna & äggskalskaninerna Tohell, Mommo & Candy - tack för rabiesprostituerade negersubba!!! påskpresenterna! *ÄHUM* vadå tourrettes?! Är du en fettocp-hora eller ditt jävla kukollon?!


SKINHEAD BARBIEDOLL
170308 SKINHEAD BARBIEDOLL.

SHE LOVES YOU.

BEATLES SHE LOVES YOU.

Armis läppar smakade vin & det var ju inte så konstigt eftersom hon var alkis.

19:E ONSDAG

Mår totalzombie av sussamedicinen som enbart zombiefierar mig men icke låter mig falla i dvala. Tog 5 ml igår & det är 4 ml mer än vad jag ska ta - inte fan hjälpte det mer trots det. Någon ringde angående en lägenhet i Huddinge & jag fick skaka mig till ett respektabelt stadie där jag inte sluddrade eller fick käft ihopklibbad av torka.

OBS: jag förstår att det låter jättekul att må dåligt & inte kunna somna men det är inte så, kära barn, prova inte på detta hemma *FÖREBILLD*.

SOUNDS LIKE A PLANE.
[_] Fira SKÄRTORSDAG (torsdag).
[_] Gå på Sing Star-fest (fredag).
[_] Eventuellt heja på random knattelag (lördag).
[_] NORRTÄLJEPUNKEN (lördag).


SKINHEAD BARBIEDOLL
181207 SKINHEAD BARBIEDOLL.

Törnrosa the ickeonanerande modebloggerska.

18:E TISDAG

Medicindosering ×4 för slummer, soptipp på spisplattorna, 830-kilos koloss på insidan + hjärtattack under promenix, läkande sår & jag blir lite lycklig & vill bränna & skära nu när huden är hel igen, sabotera igen. Det luktar bajs i disken. Är det du som har bajsat där eller är det jag som inte har diskat? Jag sover hellre. Är hellre en 1900kronorsvintagetshirt-klädd hypad modebloggerska utan större bekymmer än valet mjölvit eller sockervit sommarblåsa. Jag väljer mjölvit, har inte samma deppblå ton som det sockriga.

Men helst sover jag. Helst sover jag i 100 år i väntan på en hångelstund med min prins med bögkrona & stålkuk. Jag vet att han inte kommer att komma, jag vet att min slummer kommer vara i 100000000000000000000000000000 år. Jag vet det & jag tror att jag vill det. Den rockblonderade prinsen kommer att glömma bort att jag ska räddas, alternativt fastna på ett birahak & ignorera min sömniga existens. Så jag litar på mig själv.

Mitt i all brusten tillit, tejpad tillit, låg jag & lyssnade på Pop Hits '99 samtidigt som jag försökte skapa en pirrig orgasm, minst lite kåthet, att busa med. Jag vet inte om det berodde på Pop Hits '99, dig eller mig.. Men det gick åt helvete. Varför går allt alltid åt helvete? & vill du säga någonting klämkäckt á la Spraydate.se så kan du ta på dig rustning redan nu & be till gudarna att jag inte kommer att komma åt dig, för jag kommer att sparka hårt & jag kommer att sikta på dina kulor.


SKINHEAD BARBIEDOLL
040108 SKINHEAD BARBIEDOLL.

EVE OF DESTRUCTION.

BARRY MCGUIRE EVE OF DESTRUCTION.

The Bully.


Slå ihjäl mig tills mitt hjärta börjar slå.

17:E MÅNDAG

Rasera min känslomässiga, likstela apati med ett slag emotionell storm i mitt skrapade hjärta. Ge mig någonting som likt en välbetald, botoxad, detoxad Hollywoodskådis agerar tecken på att jag är vid liv. En smällkaramell till kyss - den slår till i mig som en blixt - som med ett fräsande läte får mig att spraka till, en oceanlik tår som skapar daggdroppar i mascarafransar. Ge mig någonting som spelar roll, för jag famlar i blindo & klistras fast i likgiltigheten, förpuppas, förvandlas till zombiefjäril. Skär i mig & se om jag kan blöda. Såra mig & se om jag kan gråta. Kyss mig & se om jag kan älska.

& jag slår vad om att det bara är en lek, att jag inte finns, & att du inte minns.

Don't Want To Wake Up With No One Beside Me,
Don't Want To Take Up With Nobody New
.
Don't Want Nobody Coming By Without Calling First,
Don't Want Nothing To Do With You
.


SKINHEAD BARBIEDOLL

SHOULD I STAY OR SHOULD I GO?

CLASH SHOULD I STAY OR SHOULD I GO?

Girls Girls Girls!


Barbi Fuxxxie & den kåta lolitan.

170107 / 170308.

Få utstår lika mycket spott & spe som dagens pinuppawannabes, utvikningsbrudar som slickar sig om hallonglossiga läppar på omslag i den lokala turkkioskens hyllor. Det skulle möjligtivs vara den bittra, tyska lägerledaren Adolf & Bert Karlssons spegelbild som på riktigt vet hur det känns att vara utpekade som bad bastards från planeten Bajskorv. Samt nakna brudar de luxe, dom som skrevar på TV strax efter klockan 00.00 på dom där kanalerna som visar samma utdragna gäspningar till filmer om & om igen. Dom nakna damerna, självklart har inte dom någon självrespekt, för om man har det springer man inte omkring som en kåt liten lolita & låter en viss Bingo knäppa kort. Självklart förnedrar man sig själv om man har ett arbetsnamn som stavas Barbi Fuxxxie. Självklart vet du exakt hur blåsta dessa brudar är, exakt hur mycket coolare det är att sitta o kassan på Konsum & skyla dina behag för Bengan som alltid köper runkblaskor & Marlboro.

Att den kåta lolitan drömt om att bli en naken tidningsbabe på Bengans nattduksbord (köpt för under 100-lappen på Blocket, snabb affär & pålitlig säljare) sedan hon var 13 är tragiskt & du ska ha minst en klapp på axeln eftersom du har studerat hårt, gått ut skolan med skyskrapehöga betyg & satsar på att skriva högt aktade krönikor på diverse hemsidor. Det är att ha mål i livet, det är att inte snubbla till för fördomen om att kvinnor är våp & män hanterar dessa hur dom vill. Våp vet ju inte bättre, & du är inte bara stolt & feministisk, du lever även med vetskapen om att män kan älska dig trots att du inte viker undan din vita stringtrosa för att karlarna ska få se om du har blekt ditt anus eller ej.

Barbi Fuxxxie kan knappast bli älskad om hon inte viker undan sin stringtrosa, oh hell no hon skulle inte kunna bli älskad om hon inte tog av sig den & lät fem främlingar penetrera hennes plaskande fitta. Allt du hör om skrevande kvinnor, alla omslag du ser, allt det får dig att vara glad över att du inte är en av dom där tragiska småflickorna som säkert både blivit sexuellt utnyttjade & kränkta av diverse snuskhumrar till sviniga män. Du tycker synd om töserna samtidigt som du äcklas - hur kunde det gå så långt?

JORDAN
DIBOSDOWNLOAD JORDAN.

PAMELA
THEMOSTBEAUTIFULWOMEN PAMELA.

JENNA
SMOKE420 JENNA.

Om du har nickat dig igenom hela texten & tänkt att, ja, det är verkligen ruskigt med dessa nakna brudar som gallskriker efter uppmärksamhet så fort dom går utanför dörren, som flashar nyopererade boobsen så fort en kamera syns till, som förställer sig själva till knulldockor, korkade nog att håna.. Vakna upp! Då är det du som är korkad, blåst & tragisk. Inte den kåta lolitan. Inte Barbi Fuxxxie. Utan du.

Du är inte bara befängd, inskränkt & fördomsfull, du degraderar även kvinnan till ett offer. En kvinna som inte strävar efter chefspositioner i samhället utan hellre svassar omkring barstjärtad är ett offer för mannens elakheter. Hon valde själv, visst, men innan hon visste om vilket val hon gjorde pekade alla bevis på valmedhjälparen - hennes barndom som kantades av Barbiedockor & böcker om vackra prinsessor som älskas för deras rosiga kinder, blonda hårsvall & nyrakade dockkön. Du ler förnöjt när du gjort mig uppmärksam på hur det ligger till, på hur en liten flicka sondmatats till att bli en sockrad ögongodis för män. I samma stund som du pekar ut prinsessorna som bovar i dramat pekar du även ut dig själv som korkad - ytterligare en gång. Flickan kunde inte tänka själv - flickan blev en kvinna som ville behaga pojkar som kantade hennes livsstid, precis som Barbie behagade Ken under lillflickans uppväxt med nedpissade trosor & tofsar i håret.

Betänk detta; en människa är inte korkad eller sämre än någon annan för att hon är den hon är & gör det hon tycker om. En människa är dock allt bra dum om hon lägger benen i kors vid sin kontorsbänk & drömmer sig bort till Florida med vajande palmer & photoshoots på hennes slanka, pepparkaksbruna kropp - men inte gör någonting åt det, för det anses fult, skamligt & efterblivet. Mycket mer blåst än den människa som fördömer ofarliga saker - att bli penetrerad av en klamydiafri penis eller smattrad av kamerablixtar - andra diggar, går det inte att bli.

Bara för att du inte förstår innebär det inte att det automatiskt är farligt fel.

THE CLASH.


BACKYARD BABIES THE CLASH.

Stjäl min tid.

16:E SÖNDAG

Döden är inte längre en laddad, hotfull pickadoll som tvingar mig att slicka dess pipmynning ty jag i annat fall bliva blodstänk. Den är min snuttefilt, min lugnande ros, min taggfria värld. Jag är inte längre rädd för dödsbrisen, & jag antar att det är först då fruktan falnat som det slutgiltiga valet är det rätta valet: att leva eller dö, var finns paradiset & var finner jag pest?

Vickar på rödfluffiga porrstolen, tänker på det sötaste, vet att livet skrämmer. Det är först då fruktan falnat som jag kan göra ett val, men jag är livrädd för livet, står i korsningen med hörlurar över mina farmorsöron. Bad Religion dånar, spottar på gudarna, jag spottar på gudarna, ingen fantasi gör ett val för mig. Det är jag som bestämmer, men först då fruktan falnat. Tills dess ska jag vicka på stolen framför skärmen, grubbla & låta livsrädslan rinna av mig. För det är först då jag vet. Jag vill leva, men kanske inte just här. Kanske inte just nu. Kanske inte imorgon.

Det återstår att se.


SKINHEAD BARBIEDOLL
220108 SKINHEAD BARBIEDOLL.

Dax för dans.

Först: en lektion i discodans. Sedan: discodans spårar ur & blir vinglig tramsdans (trams har egentligen ingenting alls med discodans att göra *VIKTIGT!!!*).


090807 SKINHEAD BARBIEDOLL.


130308 EKKS + SATAN + ? + SKINHEAD BARBIEDOLL.

ALL MAN Á EVIL.


USCB ALLSTARS ALL MAN Á EVIL

The Return Of Cowboymannen.


Kissdjur.

15:E LÖRDAG

Jag tycker att alla som bah "Vi är djur så vi ska inte ha parförhållanden egentligen, vi borde knulla alla!" ska hålla käften & bah vara ärliga, säga som det är, att ni inte pallar att vara trogna på det traditionella viset - fan se på svanarna, dom är också djur & evigt trogna! Det är ni som är efterblivna. Jag klarar av att vara trogen till & med då jag inte är någons flickvän *BEZT!*.

Jag luktar lite kiss hela tiden, men det är OK för det är konservativt sex.


STEFAN + SKINHEAD BARBIE
1207 STEFAN + SKINHEAD BARBIE.

I WANNA LOVE YOU TENDER.


ARMI & DANNI I WANNA LOVE YOU TENDER.

hittar ingen jävla hemsideadress, hjälp mig gärna!


Äppelpaj + vaniljsås. [Cozy, Medborgarplatsen]

150308

FÖDA

Allt jag hade att säga till min fikaväninna blev fruktansvärt oväsentligt då mina smaklökar hånglade med den smuligt saftiga äppelpajen. Besökte nirvana för en sekund & drömde mig bort till ett liv som miljonär med Cozys äppelpaj som favorithetsätningsmaterial. Nu är jag dock en fattig socialbidragstagare så jag fick nöja mig med en bit, men det var en sjuhelvetes god sådan! Supertipptopp att det var äkta pajdeg & ingen fejksockerkaksbotten som många andra mindre förtjusande caféer kör på.
+++++/6.

SERVICE
Inga sura miner, inga trumpeter & fanfarer. En arbetare snodde Satans vattenglas. Det var lite elakt. & dom tar inte kort under 50 kronor - jätteelakt!
++/6.

Vad kan hägra i ett hjärtlöst liv utan galenskap? Inte ett skit.

14:E FREDAG

Sägs att det är galet att leva för sin omgivning, sägs att jag är galen & jag gjorde det galna - levde för dom som kramade mig & då dom virvlade bort från mig i en obskyr tromb stod jag inte handfallen - jag föll handlöst. Skrapade kaukasiskt skinn mot stenhård sanning & rev sönder mitt inre på verklighetens saxvassa taggar. Jag blev bästis med ensamheten & destruktivitetens kuksugande älskarinna. På mitt ringfinger bar jag en osynlig soptippspring tillhörande Magnüz, min motbjudande orosmake - ångesten som smeker min rumpklyfta med skuren penis då jag placerar mitt huvud på kvalsterkudden för en natts sömn, en flykt från den klarvakna mardrömmen. Jag såg meningen med livet gå i kras framför mina skrämda melerade. Kärleken. Allt jag hade kallat kärlek togs ifrån mig, jag bestals mina lungor & dom jag älskade stirrade likgiltigt på mig då jag utan syre blev gredelin & livlös. Dom jag levde för såg mig dö.

Beskyller dock enbart mig själv för det dumma & trassliga. Det sägs att det är galet att leva för sin omgivning & jag instämmer då nära & kära varit föga intresserade av att känna min puls slå under blek hud. Vad skulle jag ha för nöje i att överleva för någon annans skull då någon annan ger fan i huruvida jag är ovan eller under maskbajsjord? *PANG!!!* & välkommen till verkligheten & jag har tänkt på det den senaste tiden & jag kommer inte på vad det nu är & kommer jag att förgås undertiden jag tänker så det knakar? Vad skulle få mig att förflytta mig från tågspåret i dagsläget? Vad agerar fjäderlätta vingar åt en liten sparv nu när jag har upptäckt att kärlek är en lögn & vänskap förljuget? Bengt Magnusson spänner sin mogna blick i min villrådiga & brummar: "Ursäkta, jag hörde inte, börjar bli lite till åren kommen *GAMMELFNISS*. Vad var ditt slutgiltiga svar?" Jag blundar. Blinkar. Stirrar. Undrar. Sväljer. Svarar.

"Ingenting".


SKINHEAD BARBIEDOLL
120308 SKINHEAD BARBIEDOLL.

STORY OF MY LIFE.


SOCIAL DISTORTION STORY OF MY LIFE.

Inkontinens, vadå?

13:E TORSDAG

Krångelvägen till Kägelbanan påminde om en Super Mario-bökig stig mot Bowser & den tillfångatagna marsipanrosen Prinsessan. Köttätande blomster & brinnande bollarver höll sig undan, men klumpiga asfaltskullar & högt belägna, smått mystiska gallertrappor bjöd ut sig. För mig, Satan & Ekks okända musikspektaklet Kleerup agerade sessan för aftonen & lockade välkammade, kreddglasögonprydda damer & herrar till slottet. Galejet till ära spelade min ångest Bowser & den gjorde det jävligt väl.

Försökte leka bort bossen Bowser genom att till högtalartonerna vråla Why Can't I Stop & Tell Myself I'm Wrong, I'm Wrong, So Wrong! Why Can't I Stand Up & Tell Myself I'm Strong? Bland grå hjärnceller klampade Bowser fram, blev kletig, blev allt mer bestämd, bet mig & då min eldskadas ickeestetik diskuterades orkade jag inte kämpa mer mot hjärnsubstanselektriska Bowser. 'Coz I Saw Her Today, I Saw Her Face. It Was A Face I Love. Satan tyckte inte om Vince Neil/Din stil. Det sa hon. I Had To Run Away.

Med våta ögonvitor & skräcksvaga kalvben jäktade jag mot toalettbåsen & det påtalat ickesmickrande 60-wattsskenet. Satan trängde sig in till mig innan låset gått igen & mina rosenprydda trosor dragits ner. "Jag förstår inte varför vi måste prata om mina sår?" undslapp mina läppar då urinet droppade mot toalettporslinet & tårarna mot hud. Kunde vi bara inte suga Teenage Mutant Ninja Turtles-klubba framför Leffe Pagrotskys två mandariner höga uppenbarelse, svepa bira & kranvatten & klaga på electroskitmusiken? Kunde vi bara inte godta min skada för vad det var: en räddning, förvisso estetiskt skev men vad är väl estetik på slottet jämfört med ett extra andetag i pumpadiligensen?

Livsbävan hade kunnat slita mig i stycken när helst den ville, min käresta, min allra trognaste, när helst det hade passat. Det råkade bara bli i just det ögonblicket som det sköra rispades & vimlet av minglande mediafånar förvandlades till en ungersk, matig fläsk- & ångestsoppa. "Jag vill dö" sa jag inte. "Förlåt" sa jag. "Förlåt för att jag förstört festen för er men jag vill dö för jag orkar fan inte mer nu" menade jag. Borde stannat hemma. Borde förstått att jag inte kan någonting annat än att stanna hemma. Kan knappt ens det. Jag kan inte andas.

Med smutsigt smink & mp3 + hörlurar gungade jag mot dansgolvet som ekade grått & tomt i rött sken. Leffe Pagrotsky, dvärg i rutigt & min på eget bevåg bestämda flirt för natten, trampade förbi & gjorde några groovy moves med mig innan hans blonda barnvakt barskt släpade bort honom till en stol där hon tyckte att han skulle nöta röv istället för att svänga sina lurviga politikerben. Satan bad fröken DJ att spela lite Ramones & tösen i fråga som skötte skivorna valde I Wanna Be Yor Boyfriend. Ramones sämsta, men bland all instrumental kräkreflexmusik som uppfyllde Filters kalas var den paradis & fick mig & Satan att skaka rumpa. Leffe Pagrotsky dök strax upp & dansade marijuanalikartat då han inte var lika kopplad & äntligen fick chansen att visa att en liten diskokille levde i honom.

Inte ens den rutiga lilla sossedvärgen kunde dock dansa sig in i vad som slog i mig, inte ens Dans Jonas som glatt deklarerade att mitt sprudlande sätt fått honom att dansa för första gången på 5 år lyckades bryta sig in i mitt hjärta, & var gång jag drog en lina kisskola drog jag även en tung suck, svor över hur jävla ont det gjorde i min fucked up arm & funderade på att nykterringa någon som kan stövla in i mitt allra dyrbaraste som om det inte vore någonting. Bete sig som om det inte är någonting. Inte någonting annat än en värdelös bit av ett obetydligt ingenting. & han behöver inte ens dansa.


DANS JONAS + BALLONGBLUSEN + SKINHEAD BARBIEDOLL
130308 DANS JONAS + BALLONGBLUSEN + SKINHEAD BARBIEDOLL.


Vad tror du, Bengan?

12:E ONSDAG

Kan inte minnas hur det var att vara vid liv. Kan inte stå ut med att inte veta om livet är någonting jag med saknad bör drömma mig bort till, eller med avsmak & avsky. & jag minns fan inte varför jag överlevde. Vad hade jag någonsin för orsak? Vad fanns att kämpa för? Vill jag ringa en vän, fråga publiken eller svara "Ingenting" innan reklampausen?

Neither Of You Really Help Me To Sleep Anymore
.
One Breaks My Body & The Other Breaks My Soul.


SKINHEAD BARBIEDOLL
120308 SKINHEAD BARBIEDOLL.

BULLET.

INFINITE MASS BULLET.

Slår vad om att du inte förlorar sömn p.g.a. mig.

11:E TISDAG

En förnimmelse av vaniljsmaksatt avföring virvlar över min tunga då Theralendropparna utblandade med kranvatten fyller min mun. För att jag inte kan somna, för att jag fyller mitt innersta med dig, för att du betyder. Jag önskar att jag kunde hata dig.


SKINHEAD BARBIEDOLL
170208 SKINHEAD BARBIEDOLL.

Åretsidiot-pokalen.

10:E MÅNDAG

Det är bara mars månad, men jag skänker redan nu bort åretsidiot-pokalen till XTC. Mannen - som knaprat hjärnpiller + mått skit vilket tydligen innebär att han tänker som jag & jag tänker som han (alla som mår kackigt delar givetvis samma tankesätt) tyckte att jag skulle droppa mina emohoriga vänner, exempelvis Satan, för att Satan är lite olycklig & enligt XTC skulle hennes ångest Dirty Harry sitta & suga musten ur mig med sugrör snott från Frasses i Kalix.

Ursäkta, retard
?! tänkte jag & förklarade att det ger mig energi att hjälpa dom jag bryr mig om, det gör mig gott att ställa upp för raringar, älsklingar & rumpnissar. Jag skulle kola direkt om jag bara stod & tittade på vid polares panik, ångest & problem. Vill inte vara en sådan människa hur simpelt det än må vara att sköta sig själv & skita i andra - hellre tar jag livet av mig än är ett kryp som trampar på sina kamrater. Kan inte vara så simpel. Det kan inte göra mig så glad som då jag betyder någonting för någon i en telefonlur. Någon överlever lite till & får nya krafter. Det vill jag ge.

XTC vägrade förstå att jag inte var han, vägrade ta till sig av vad jag skrev i MSN-rutan. XTC valde att göra ett seriöst försök att vinna priset - åretsidiot-pokalen. Han sa att jag som det flockdjuret jag är mådde dåligt för att min omgivning mådde dåligt. Eftersom mina vänner drar runt med chipsiga ätstörningar & psykiska bekymmer hade jag anpassat mig till det. Egentligen är jag en rätt så lycklig brud med lyckorus i hela kroppen, men jag tvingas dölja det för att passa in hos mina emohoror till kåmpizzar. & det. Det var nog någonting av det dummaste jag någonsin har hört.

Grattis, XTC! Årets idiot.


SATAN
100308 SATAN.

CALL ME ON YOUR WAY BACK HOME.


RYAN ADAMS CALL ME ON YOUR WAY BACK HOME.

Skål för raggarefrånÖverkalix!

Vänner & fiender till mig brukar säga att supandet är en social krej & att det är vad som gör det svårt att droppa skiten. Detta är vad ni icke alkistvålsugna bör göra för att bibehålla det sociala & inte känna er utmobbade av dom som kastar i sig diverse flytande gift: shotta vatten & utbrist "Jävlar vad stark den var!" Kombinera med att kasta paltorna, strula runt, kasta ut TV-apparater mot väntande asfalt & beställa extra flottig pizza dagen efter. Ingen kommer att genomskåda din vita lögn.


010907 TOMTEN + SKINHEAD BARBIEDOLL + NIGGER.

Konstaterar att det inte var såhär det skulle bli, vem blev nöjd med hur det blev?

9:E SÖNDAG

It's The Emptiness That Follows You Down
.
It's The Ache Inside When It All Burns Out.
It's Poisonous It Muscles, It Aches.
It's Everything You Had When It Breaks.

Försökte umgås med en kamrat. Han sade att livet är underbart & det finns ingenting att klaga på. Jag höll inte med, tyckte att ingenting var underbart. Han frågade mig "Leker livet?" & mina inre monster skrattade med vidöppna blodtörstiga gap då jag med caféssockriga läppar mumlade fram att det var jag som lekte med livet. 44 stycken, & jag ser förstörd ut, men det är lusteggande att förstöra mig lite i taget. Montera ner vad jag avskyr, älska då jag faller i bitar.

Försökte skriva på min snigelbok. Den är en snigel för jag bara brytee ihop då jag vill skapa den. Jag bara minns & jag bara klarar inte det. Jag var inte värd luften. Var inte värd mitt hem. Inte värd min hud, mina ögon, min klitta, mitt piss. Det bästa hade varit om jag sonika hade lagt mig på den skitiga, vita mattan i lägenhetens rum & väntat på att bli uppäten av svultna silverfiskar som uppskattade det delikata köttet hos ett patetiskt flickebarn. Ville känna dom slingra sig över min hud, borra ner sig i fiktiva kanylstick & sörpla påhittad ryssvodka ur min knorrliknande navel. Dom kunde få äga mig. Jag kunde vara deras lilla slyna med en enda order som undergiven & ägd: att ligga stilla & invänta döden. Köttet skulle gå åt & kvar skulle plastbiten jag valde att kalla hjärta ligga. Det skulle vara så uppenbart då hur hårt jag försökte men hur fel det bara blev, för plastbiten skulle inte ens i härjande storm & med kisande ögonlock kunna misstas att vara ett hjärta. Det skulle ligga bland slemmiga inälvor & små bitar av mitt skinn & alla skulle kunna se att det bara var en ful plastgroda från ett kinderägg. Alla skulle se att det bara var på låtsas.

Omgivningen ville ge mig faderliga pussar på pannan då dom beklagade sorgen. Det var hemskt, & var det inte pinsamt, & självfallet var det jobbigt & jag mådde absolut åt helvete dåligt? Jag lät kasta iväg hysteriskt gula, glada smileys, fyrade av mitt stora leende & fnittrade att det var OK med mig. Mumsade marshmallows med Satan, kletade fast dom i min mascara & förpuppade mig i förnekelsen. Jag gick & lade mig med förnekelsen. Jag blev tagen bakifrån, framifrån, underifrån & ovanifrån av den & sedan kysste jag den god natt med dess sperma droppandes från mina torra läppar. Det värsta var att jag höll om den & att vi somnade ihop likt ett förälskat par. Jag + förnekelsen = sant 4-evah. Förnekelsen tackade aldrig nej till mig, & jag tackade aldrig nej till förnekelsen. Den fyllde upp mig tills jag ville kräkas upp falskheten & den stora, penetrerande självhatande köttpålen.


Ibland bröt jag ihop framför smutsiga badrumsspegeln då jag borstade mina tänder med rosa tandborste. Ibland bröt jag ihop framför datorn då mina fingrar smattrade fram ord till min blogg. Ibland bröt jag ihop med det stora juicepaketet i munnen, när fruktköttet rann ner i min Theralenfyllda magsäck. Alltid bröt jag ihop då jag med en nudelsmetig gaffel började hacka i förnekelsen penis instucken i mitt kön, då jag motade bort det som inte var på riktigt & kände smaken av hjärtats rubindamm på mina fingertoppar. Då spelade allt roll, & då var han allt, & jag var fortfarande lika motbjudande som jag var då.
Dessa gamla stycken kändes tillfredsställande, men inatt fann jag inga ord då som tillfredsställde då jag försökte. Fann bara ett evigt traglande & 65 stycken slocknade.


Försökte söka en flyktväg till det söta, söka busstider till centrum & räddande godisbutiker. Det sket sig. 85 & det sved obarmhärtigt. Som om jag vore inburad bakom eldsvådegaller & bakom gallret fnittrade jag "Hell yeah! Jääävlar vad skönt". En gudabenådad upplevelse, en kvinnlig ejakulation ville tränga sig ut ur min mensfitta. 103. Jag luktade grillkorv. Hon Bär På Rent, Svart, Hat väste Thåström. Frossbrytningar smekte saltblekt skinn - 121. Knarkspasmkrullet skrek att Det Här Är Mitt Allra, Mitt Allra Lägsta Jag & sekunder senare fortsatte han: Det Här Är En Gåva, Det Här Är Vad Du Får.

Jag skulle kunna skriva på det en gång kaviarkletigt fiskbarnsstinkande tangentbordet hela natten. Jag har ingenting att säga, ingenting du inte har hört förut. Men jag kan inte sova & jag är rastlös - på ett skrämmande vis med ett skrämmande begär & I ain't talkin' 'bout bondage baby. 137. Brandrök. 148. Jag vill bli alkoholist. 157. Vill smaka allt som dövar, dämpar, dödar. 161. "Lite värme - mycket trivsel". Pirrar till i vardagg. 170. "Ören blir miljoner". & den sista, 171:a, solstickan borrade sig in bland blåsorna.

Ingenting jag gör beror på en förälskelse, ensamhet, borderline, panikångest, frosseriet, ekonomitrasslet, kukbrist, barndomen eller era mentala knockar. Ingenting beror på någonting, allt beror på vad jag har blivit, blivit given & likt en slöjdpilsk skolflicka på egen hand skapat med snickarglädje. & det är det som gör det så jävla svårt. Det är inte jag mot mitt problem. Det är jag mot en armé av trubbel & då spelar det ingen jävla roll hur stark jag är när jag står själv med nävarna redo framför en svärdsvingande, mordbenägen armé på ziljoner problem. Då flyger jag som en lovikkavante rätt in i elden, & jag vet att jag kommer att skratta när ett tåg krossar min skalle - allra högst kommer jag att skratta då jag inte har förmågan till ens ett litet fjortisfnitter. Allra högst asgarvar jag då det är över. Dock inte än, är dock inte redo, ska lukta lingonvecka ett litet tag till, härja ytterligare stunder & vänta på att få skratta högst. Den som väntar på någonting gott..

It's The Emptiness That's All You Have left.
Too Terrified Of Your Frozen Breath.
It's A Bitter Mouth, It's Buttered & Knived.
It's The Awful Truth - You Fight For Your Life.


SKINHEAD BARBIEDOLL
020308 SKINHEAD BARBIEDOLL.

THE PASSENGER.

IGGY POP & THE STOOGES PASSENGER.

Frågestund med Tomten.

Hippie Jonas begäran dyker detta söta festklipp upp ikväll! En liten rulle där Tomten förväxlar en dildo med en kådis, Hjalmar erkänner att han brukar knulla katter & jag utför mitt partytrick.


1107 TOMTEN + HJALMAR + HIPPIE JONAS + PARTY + ÅMAN + RICKARD + SKINHEAD BARBIEDOLL.

Slash, det är faktiskt inte bara girls girls girls!

8:E LÖRDAG

Trippade mot Mariatorgets t-station efter en KSMB-stripshow & vem i helvete dyker upp i den evigt rullande rulltrappan upp? Jo, du gissade rätt - Slash! "Det är inte bara girls girls girls!" skrek jag inte. Den jäveln partajade hemma hos mig & sedan dess skådar jag honom överallt i vida hufvudstaden. Satan nöp honom i arslet på Hanoi Rocks-konserten 14:e februari. Han tycktes inte uppskatta det super, tror att han hade någon slags romantisk däjt med en sleazarbrüd & om random wannabeborderline babe antastar en kanske det inte blir något nuppa efteråt *ZTAKKARS* - men vem fan fick nuppa egentligen?!


SLASH
010208 SLASH.

SAY YOU'LL BE THERE.


SPICE GIRLS  SAY YOU'LL BE THERE.

Solen går upp imorgon också..

7:E FREDAG

..& det är ju jävligt synd!!!


? + ? + ? + SÖDER + SKINHEAD BARBIEDOLL + ? + NIGGER + PARTY + ? + HONEY BUNNY + ?
07 ? + ? + ? + SÖDER(?) + SKINHEAD BARBIEDOLL + ? + NIGGER + PARTY + ? + HONEY BUNNY + ?

Zpermaphlikka.

6:E TORSDAG

Satan har länge gett mig stora ögon tack vare pojkarna på Spraydate.se & alla Spraydate-sagor jag fått lyssna till över gudomliga cheescakes & kranvatten. Jag ville vara med & leka idag & det var tamejfan längesedan jag roade mig så kungligt! Slutligen hittade Satan & jag min framtida pojkvän bland hennes gamla gymnasiekamrater på Facebook.com - trots allt. Trots Spraydate lixåm..

MSN 060308
Skinhead Barbiedoll
jag kanske sha heta ecstasy18?
Satan
JAA
Skinhead Barbiedoll
då får jag ligga!
Satan
skoja INTE!
Skinhead Barbiedoll
finaflickorrokerinte
eller kankse
oren

Satan
finaflickorsvaljer
***
Skinhead Barbiedoll
tror du ja gfår heta spermaslyna? =D
Satan
du lär ju kunna heta det om du byter ut en bokstav mot siffra? typ sp3rmaslyna? fett gay men ialf
Skinhead Barbiedoll
haha nej såhär.. 2p3rm42lyn4
***
Skinhead Barbiedoll
varför får man inte välja "avskyt barn & vill aldrig ha det"?
Satan
för att det inte är normativt?
Skinhead Barbiedoll
ute efter: lite skoj
alla kommer tro att jag vill knulla.. o det vill jag ju okcså, men jag ÄR ju fkatiskt ute efter att ha roligt främst

Satan
tror du jag får mer ragg om jag har min burkabild?!
***
Satan
hahaha.. måste ta en AFA bild också så jag lockar till mig folk som kastar sten. jag gillar folk som kastar sten på poliser?! fetischigt!
Skinhead Barbiedoll
skriv det i din presentation
för mina sista pengar: köper jag bilar, kläder & horor
varför får man inte själv skriva sia svar? =(
diggar: PUNK & HÅRDROCK?

Satan
men jag vet .. det är helt cp!
***
Skinhead Barbiedoll
måste ladda upp foton
så folk kan spruta sperma på skärmen!

Satan
du kan ju lägga in bland foton, dom kommer upp direkt!
***
Skinhead Barbiedoll
men han såg ju ganska söt ut???? jag vill veta att han inte har en sjukdom p åden innan jag suger den
Satan
haha du får fråga?
Skinhead Barbiedoll
ska gå med i facebook o fråga honom
fast jag tror inte facebook klår spraydate!!!

Satan
inte på långa vägar!
men jag kan fråga åt dig?

Skinhead Barbiedoll
jaaa!
tor du vi kan vara en perfect match?
har han fortfarande polisonger??

***
Satan
"jo varför jag skriver är detta. jag kollade runt på bilder och så kom det upp en där din snåpp är ute i det fria. det var ju roligt tyckte jag så jag skickade den till en vän som tyckte du var göllig. hon tyckte dock att den såg lite orange ut, snåppen alltså och vill vara försäkra sig om att du inte har någon sjukdom? hon undrar även om du har polisonger fortfarande"
Skinhead Barbiedoll
väl talat!
-------------

/Skinhead Barbiedoll, snart inte längre singel/oknullad?


SKINHEAD BARBIEDOLL

RATHER BE DEAD.


REFUSED RATHER BE DEAD.

Vad skulle du pissa på om du vann en miljon?

5:E ONSDAG


Lgh med allt inkluded.
Gamla Råsunda, balkong, 2 tr ,hiss.
Ensam kvinna endast!
Mysig trevlig lgh med egen Egenhet.
Älskar mitt boende, därav jag önskar endast 1 kvinna. Jag har hund .Buss 515 (bla) stannar och går straxt utanför.
Charmig..0ch fräsch.
Blocket.se


Jävligt viktigt, en kvinna & en enbart ty uthyraren hon älskar sitt kyffe & alla vet att så fort en karl får tag i en lägenhet så pissar han in revir på väggarna, bjuder in sina Hells Angels-buddies som sprutar öl på väggarna, inviger sängen & då bruden han samlagar ber om att få bli sprutat i ögonen (destruktivitet) smäller han henne på käften & skrattar högt samtidigt som han sprutar sperma på väggarna. Sådana är ni män. Sprutglada. Det är därför jag ♥ er.

Starkt av dagens unga, sprutglada män att dom står för sina sexköp *BTW BAH*.


EN MILJON.
MILJONFRÅGAN.

Köttbullar, pulvermos & kuratorblod.

4:E TISDAG

Läkaren bah "Du säger kompis.. I journalerna står det pojkvän" & jag bah "Men för helvete!!!" & kände att ville ta en bazooka, stövla in på Nårrrtelyähpsykiatrin, våldgästa kuratorn & vråla "Vafan är det som är så jävla svårt att förstå?! Vill du att jag ska bränna in det på dina ögonlock? K - o - m - p - i - s. Satans sexigt! Vadå "inte kul att ha sabbade ögonlock"? Hur jävla kul tror du jag tycker det är att världens, & framförallt din, älsklingsfilm är When Harry Met Sally & sedan ska det gå ut över mina jävla journaler?! Die bitch, die!!! *BOOOOM!!!*.


SKINHEAD BARBIEDOLL
020208 SKINHEAD BARBIEDOLL.

VIOLET.


HOLE VIOLET.

Per Gessle på repeat.

3:E MÅNDAG

Med rosaskimrande, fult sablars lack - det ger en köttslamsig känsla som om en zombie tuggat på fingrarna, naglar river jag till under BH-spetsen, bannar det kliande. Jag kallar den för emobloggen. Inte min toppiga gräddbleka tutte, men.. Blåggilajnen. Allt jag säger, gör, är upprepningar jag pissar ner mig av ansträngning för att droppa, vill byta spår från den karga vemodsballaden till någonting svettigt dansarunt-Ibizavärdelöst.

Jag zhåppar käk & det är det en upprepning - ständigt skräpet som förvandlar mitt inre till en 65-årig hjärtinfarktssuktande fettokärring. Då jag besöker röda hjärtat är det en upprepning - hetsätarbajsa, mysigt med brinnande rövhål. Då någon undrar hur det är med mig garvar jag & tänker på Flyktsoda - Sluta Fråga Hur Jag Mår. Precis Som Vanligt, Men Försöker Ändå, Fast Jag Har Öppna Sår. Snälla sluta inte, tycker om det där med att bry sig, jag kan bara inte sluta skratta åt hur jag upprepar mig likt min hackiga Give 'Em The Boot ||-platta. Jag mår crap. Jag mår skit. Jag mår dåligt. Jag vill dö. Hur är det själv?

Upprepa eller hitta på, jag är "Smärtsamt ärlig" & upprepar därmed. Det är jag som är spår #18. Det som aldrig ger sig. Det som vill föra fram sitt superviktiga budskap. Det som stammar, hackar, inte tar sig fram, men tamejfan försöker. Det går inte på guldsprayade rullgrillor men jag rullar på svullen buk & håller tummarna för att jag ska rulla på någonting mjukt, skärt & lyckligt, slutligen.

Är bara jävligt mycket just nu. Bagaget, panikångesten & ekonomistrulet + alla slängda kåmpizzar. Slängda kåmpizzar svärmar intensivt i min hjärna för det har varit en bunt sedan i höstas & jag har aldrig riktigt kunna kura upp mig i soffan & bearbeta. Det skedde plötsligt under intensiva perioder. Satans jävla pungråtta, hela livet är en intensiv såpaperiod men jag har verkligen inte haft tid att göra någonting annat än att störtböla i femton minuter en kvart & sedan sminkat mig & låtit det rinna av mig. För stunden.

Bästisen blev CP, bästinnan ville se mig under kors, en väninna behövde ta tag i sin svartsjuka via terapi men valde att dumpa mig istället - simplare, någon polare ignorerade att jag skulle hänga mig & en annan sket i att kamratskap inkluderar rättvisa, fler folk var falska & fler tårar fälldes men jag skulle alltid bortske & istället för att sörja söka lägenhet, tampas med stora pengaskulder, lägga in en storstöt & rocka på konsert. Under planerade nöjen & ickeplanerade problem dök alltid dessa kamrater upp & gav mig käftsmällar & jag försöker smälta det nu. Grubblar mycket, gråter mycket, skriver mycket. Upprepar mycket.

Emoblogg blir jagharhörtdenförut-blogg ty min såpopera är en skabbig upprepning i magsårsmoment. Inte direkt Give 'Em The Boot ||-plattan, egentligen, inga feta punkbeats eller sexiga skinnskallar. Snarare någonting sämre. Någonting med fittpagen Per Gessle. Mitt liv är en jävla Per Gessle-skiva på repeat - analbanalt, sand mellan blygdläpparna, folköl på diskotek, pervers kärlek till Halmstad.. Jävligt konstigt att jag är suicidal?!


SKINHEAD BARBIEDOLL
020707 SKINHEAD BARBIEDOLL.
& helt plötsligt hittade jag en så jävla klockren bild..

Du bad mig be dig om hjälp, jag bad dig fan aldrig att ignorera mig ditt jävla übersär.

2:A SÖNDAG

Det är som en hockeypuck i käften, en slipad Rambo-kniv som kapar muskeltungan, en stålhård kandelaber i chokladrosetten, 1000 kattor som river mitt skinn & Bulgarienkäk-förgiftad magsäck. Det är som om någon jag litade på & brydde mig mycket om likt en bulldozer körde över tilliten & inte brydde sig alls. Inte ens yttepyttelite. Knappt på låtsas.

Det är som om du inte brydde dig & det är som om det gör mig jävligt, jävligt, efterblivet smärtsamt. Lite som att jag bryter ihop då jag glömmer bort att glömma.


SKINHEAD BARBIEDOLL
020208 SKINHEAD BARBIEDOLL.

THE TIDE IS HIGH.

BLONDIE THE TIDE IS HIGH.

Du e snäll hehehe.

1:A LÖRDAG


Jag vill gärna ha en kollektiv känsla i min etta. Du som är en skötsam, trevlig, social och flexibel tjej få bo hos mig. Själv är jag postiv , glad, levande konstnär.
Så hör gärna av dig

Blocket.se


"Glad" & (levande!) "konstnär" - i samma mening? Konstnärer är för fan inte glada! Dom är deprimerade, badar i absint & stympar sig själva. Tillräckligt glad för att vara pilsk är den levande konstnären dock: flexibel. Ja. Lite vig är jag åtminstone men något spagat blir det tamejfan inte, oh du konstnär!


hej alla TREVLIGA(coola)killar eller tjejer.jag söker inneboende i en trea.du ska va högst 30 och jag menar 30 år,skötsam,ha jobb osv,osv :-).lägenhet ligger i östberga 10 min. till sthlm,nära bussen till gullmarsplan eller farsta...eller överallt :-).nyrenoverad kök o toa.cabel tv och internet fins,du ska vara ren och trevlig...vet inte va jag ska säga mer...ring så vi kan snacka vidare om du vill veta mer:-)
jag e trevlig o glad kille...pallar inte med otrevliga skojare eller rädda tjejer.
d klart du få anvenda vardagsrum,kök,TV,data...my house is your house så länge du e snäll hehehe...vi hörs,peace out!

Blocket.se

Förstår inte folks gnäll om att det är svårt att hitta lägenhet då det räcker att vara TREVLIG(cool). Jag ska flytta om 1 månad & tycker absolut att det ser lovande ut då jag skådar Blocket.se-annonserna. Då jag inte är en särskilt rädd tjej kanske jag ska kontakta hehehe-killen & meddela att jag är tüff & shneeel. Peace out.

På tal om bajs. Fick ünd girlie-SMS om ensamrätt & tuttar. Vafan är krejen med karlar som vill ha så jävla mycket ensamrätt hela tiden? Knullade en gång en kille som ville att jag skulle leka att jag inte hade en KK för den killen ville låtsas att han hade ensamrätt till mitt kön trots att han nyttjade det en jävla gång. Kom igen? Jag gav blanka fan i hur många vaginor & rövhål han roade sig med, vi skulle bara pöka lite?! Min KK å sin sida ville förbjuda mig att näcka inför hans kamrater & upprepade mantrat "Bara min, bara min" under en avsugning på Elviras & Yoyos toalett.

Köp mig kändy, charma mig, bli min pojkvän - sedan kan ni börja snacka ensamrätt. Inte om ni ska sätta på mig i ett svettigt tält eller knulla mig då ni gjort ert livs misstag & sumpat förhållandet ni hade med mig. Damn!


SKINHEAD BARBIEDOLL
080907 SKINHEAD BARBIEDOLL

RSS 2.0