Per Gessle på repeat.

3:E MÅNDAG

Med rosaskimrande, fult sablars lack - det ger en köttslamsig känsla som om en zombie tuggat på fingrarna, naglar river jag till under BH-spetsen, bannar det kliande. Jag kallar den för emobloggen. Inte min toppiga gräddbleka tutte, men.. Blåggilajnen. Allt jag säger, gör, är upprepningar jag pissar ner mig av ansträngning för att droppa, vill byta spår från den karga vemodsballaden till någonting svettigt dansarunt-Ibizavärdelöst.

Jag zhåppar käk & det är det en upprepning - ständigt skräpet som förvandlar mitt inre till en 65-årig hjärtinfarktssuktande fettokärring. Då jag besöker röda hjärtat är det en upprepning - hetsätarbajsa, mysigt med brinnande rövhål. Då någon undrar hur det är med mig garvar jag & tänker på Flyktsoda - Sluta Fråga Hur Jag Mår. Precis Som Vanligt, Men Försöker Ändå, Fast Jag Har Öppna Sår. Snälla sluta inte, tycker om det där med att bry sig, jag kan bara inte sluta skratta åt hur jag upprepar mig likt min hackiga Give 'Em The Boot ||-platta. Jag mår crap. Jag mår skit. Jag mår dåligt. Jag vill dö. Hur är det själv?

Upprepa eller hitta på, jag är "Smärtsamt ärlig" & upprepar därmed. Det är jag som är spår #18. Det som aldrig ger sig. Det som vill föra fram sitt superviktiga budskap. Det som stammar, hackar, inte tar sig fram, men tamejfan försöker. Det går inte på guldsprayade rullgrillor men jag rullar på svullen buk & håller tummarna för att jag ska rulla på någonting mjukt, skärt & lyckligt, slutligen.

Är bara jävligt mycket just nu. Bagaget, panikångesten & ekonomistrulet + alla slängda kåmpizzar. Slängda kåmpizzar svärmar intensivt i min hjärna för det har varit en bunt sedan i höstas & jag har aldrig riktigt kunna kura upp mig i soffan & bearbeta. Det skedde plötsligt under intensiva perioder. Satans jävla pungråtta, hela livet är en intensiv såpaperiod men jag har verkligen inte haft tid att göra någonting annat än att störtböla i femton minuter en kvart & sedan sminkat mig & låtit det rinna av mig. För stunden.

Bästisen blev CP, bästinnan ville se mig under kors, en väninna behövde ta tag i sin svartsjuka via terapi men valde att dumpa mig istället - simplare, någon polare ignorerade att jag skulle hänga mig & en annan sket i att kamratskap inkluderar rättvisa, fler folk var falska & fler tårar fälldes men jag skulle alltid bortske & istället för att sörja söka lägenhet, tampas med stora pengaskulder, lägga in en storstöt & rocka på konsert. Under planerade nöjen & ickeplanerade problem dök alltid dessa kamrater upp & gav mig käftsmällar & jag försöker smälta det nu. Grubblar mycket, gråter mycket, skriver mycket. Upprepar mycket.

Emoblogg blir jagharhörtdenförut-blogg ty min såpopera är en skabbig upprepning i magsårsmoment. Inte direkt Give 'Em The Boot ||-plattan, egentligen, inga feta punkbeats eller sexiga skinnskallar. Snarare någonting sämre. Någonting med fittpagen Per Gessle. Mitt liv är en jävla Per Gessle-skiva på repeat - analbanalt, sand mellan blygdläpparna, folköl på diskotek, pervers kärlek till Halmstad.. Jävligt konstigt att jag är suicidal?!


SKINHEAD BARBIEDOLL
020707 SKINHEAD BARBIEDOLL.
& helt plötsligt hittade jag en så jävla klockren bild..

X-)
Postat av: Skip

i feel that this is not okey my love. tyvärr är jag dock bara Satan och inte Gud och kan inte ställa saker till rätta - det hade dock varit magnifikt. tyvärr tvivlar jag även dagligen på att Gud existerar så jag kan inte heller be till honom att han fasiken ska ordna upp saker, inte heller skälla på honom och fråga vad fan hans problem är. dock, DOCK så vet du ju att jag är typ 50min ifrån dig vare sig det vankas vatten, fest eller tårar. feel free to use me!

2008-03-03 @ 22:03:02
FREE PORN: http://thisaintnocircus.blogspot.com
Postat av: danne

vad gjorde du i halmstad

2008-03-03 @ 22:28:29
Postat av: Satan

danne:
INTE för att vara oförskämd eller en jävla internetbully. men hur gick det för dig på läsförståelsen på nationella proven i svenska, i årskurs 9?

2008-03-03 @ 22:43:52
Postat av: Irre

MEEP! hade jag fortf bott i sthlm raring hade jag tatt med dej ut på äventyr som heter duga, nu bor jag alldeles för långt bort :o(
men det e tanken som räknas I guess.

2008-03-04 @ 04:00:44
Postat av: Annica

Läser dina ensamma lessna upprepade rader.
Betyder det nåt för dig? (obs som vanligt menar jag väl)

2008-03-04 @ 09:57:24
Postat av: danne

till satan

har också pervers kärlek till halmstad,,och e inte själv på topp,,,så undrar vad som e hönan o va som e ägget,,,sthlm suger däremot betydligt,,,du har rätt dock,, jag fick gå till till talpedagog som mindre ,,därav alla språkförbistringar
M v h Danne

2008-03-04 @ 10:08:23
Postat av: SKINHEAD BARBIEDOLL

Skip:
Eller Jerry Springer Show =) Fan jag hade så kalla fingrar att jag höll på att vara freudisk igen.

danne:
Som vanligt fattar jag ingenting :D

Satan:
Varför bry du dig inte om hur det gick för MIG?!?!?! ALLTID ska du jaga karl!

Irre:
Ja & jag hade hängt med & varit äventurlig om jag hade orkat, men jag skulle mått för pyton, men vi tänker oss att vi äventyrar =)

Annica:
Oh yes it so does.. Att folk läser betyder mest då jag får höra att någon fått tröst på något vis via någonting ja gskrivit, älskar det, så även om du inte får någon tröst så antar jag att du bryr dig för du har inte det där gamiga beteendet som många har, du tycks inte bara vilja läsa om olycka utan mer veta hur det går av andra orsaker. Det gillar jag :)

danne:
Jag har ingen pervers kärlek till Halmstad iaf.. Jag snackar ju om Per Gessle. I LÖÖÖÖÖV STKÅKKÅLM IN MY HEART!

2008-03-04 @ 11:22:07
FREE PORN: http://SKiNHEaDBArBiEdOLL.blogg.se
Postat av: Annica

Du är en god människokännare. Du prickade helt rätt. Jag bryr mig och vill veta hur det går för dig. Jag kan inte bara se hur unga människor mår dåligt, trevar efter livet. Jag läser om och försöker förstå ungdomskulturer, ungdomsvillkor och ungas liv idag.

Jag vet inte om det är din grej, men jag läste en bra artikel på webben, Svd idag, Insidan, om unga. Om livsval och att skärma av.

Även de mörkaste tunnlar har en utgång. De är inte lätta att hitta. Men det finns inte mörker nog att dölja minsta lilla strimma av ljus.
En hoppfull tanke. Kanske?

Och du,snöa inte in för mycket på vänner som bangar. De är dom inte värda. Förmodligen är det dom som gör den stora förlusten. Missar en vän som du.

Min väninna sedan 20 år sade plötsligt upp bekantskapen i ett mail innan jul. Jag fattade inget. Men allt var mitt fel. Jag låtsades som jag inte fått nåt mail, strul med servern bla bla.
Sedan lät jag saken bero. I förra veckan ringde jag henne. Låtsade som inget. Babblade på. Efter en timme frågade jag varför hon hade sagt upp bekantskapen med mig. Hon blev helt tyst. Det visste hon inte. Det var en skitsak som hon hade glömt. Eller inte ville prata om. Hade strul med jobbet och karlar vill jag minnas.
Hon ramlade ner i min källarvåning för mindre betydelsefulla vänner. Varför? Brist på kurage. Hon bad inte ens om ursäkt. Hon är inte värd min vänskap.

2008-03-04 @ 12:14:52
Postat av: Anonym

Flytta till Skåneland så hänger ja med dig x)

2008-03-04 @ 13:51:11
FREE PORN: http://magicmushrooms.blogg.se
Postat av: SKINHEAD BARBIEDOLL

Annica:
Det är det jag verkligen gillar med dig, att du inte springer in för att fördöma & agera fördomsfullt utan för att förstå. Så fungerar jag också, det jag inte håller med om eller bara inte har koll på vill jag förstå. Vet inte riktigt varför, men jag har det drivet & jag tycker om det :)

Det är sant som du säger. Dom är inte värda det. Är dock svårt för mig att inte nöja mig med smulorna men jag är så jävla trött på dom där smulorna nu, vill ha kakor, riktigt goda chokladkakor till vänner =) & jag har iaf en handfull, ungefär.. Alltid någonting även om Sverige är för avlångt för att kunna hänga med dom så mkt.

magic mushrooms:
Vill verkligen inte flytta till Skåneland! Trivs jättebra i Ståkkålm. Lite kallt bara. Brasilien är mer troligt än Skåne..

2008-03-04 @ 13:56:08
FREE PORN: http://SKiNHEaDBArBiEdOLL.blogg.se
Postat av: Anonym

Jag hänger med om du flyttar till Italien xD Eller Jamaica...

2008-03-04 @ 14:00:57
FREE PORN: http://magicmushrooms.blogg.se
Postat av: HippieJonas

Jag har aldrig förlorat en kompis på det sättet så jag ska inte låssas som om jag vet vad jag pratar om.
Jag kan däremot en hel del om gamla goa Ebba. Flyktsoda borde bli Depp-nationalsången ju!
Och lämna inte fjollträsk, jag har inte råd att åka till Skåne varje gång jag ska träffa dig.

2008-03-04 @ 17:23:32
FREE PORN: http://hippiejonas.blogg.se
Postat av: SKINHEAD BARBIEDOLL

magic mushrooms:
Meh, Brasilien ju :'( Hur kul är Italien egentligen?

HippieJonas:
WHYYYY snackar fok om Skåne?! JAG VILL FÖR FAN INTE FLYTTA TILL SKÅNE, JAG ÄLSKAR STÅKKÅLM & VILL FÖDA STÅKKÅLMS BARN! & näe, fan inte Flyktsoda, Ryan Adams bossar fan över depplåtarna.. eller fan, vet inte.. Inte Ebba Grön iaf. På tal om Ebba Grön sjung jag 800 grader i en porrscen nyligen. hihi.

2008-03-04 @ 17:36:28
FREE PORN: http://SKiNHEaDBArBiEdOLL.blogg.se
Postat av: HippieJonas

Åkäj då, Ryan Adams kanske har lite mer deppfaktor än Ebba.
Och det är bra att du sprider Ebbas ord till folket. Bra val av meduim också, alla kollar ju på p-rullar. Men kunde du inte ha valt en bättre låt? Typ Pervers Politiker, passar ju bra in. Haha!

2008-03-04 @ 22:03:55
FREE PORN: http://hippiejonas.blogg.se
Postat av: swallow this

fan du skriver som en jävla gud kvinna fast nej jag är icke religös men vem är nu för tiden

2008-03-04 @ 23:02:30
Postat av: Anonym

Jag pratar om skåne för skåne e najs xD
Men Italien e skitspännande typ?! Vi kan bo på Sicilien bland alla som e med i maffian och fan, vi kanske till o med hittar vars en maffiasnubbe där xD haha

2008-03-04 @ 23:34:43
FREE PORN: http://magicmushrooms.blogg.se
Postat av: Henrik Bartholomeus Frisk

Hehehe! Asså dina knappar här som man ska trycka på och kryssa i och fylla i är så jävla roliga. Du är helt störd på ett bra sätt och jag gillar att du gillar hole och nirvana och bra musik.

2008-03-05 @ 16:43:06
FREE PORN: http://bartholomeus.blogg.se
Postat av: SKINHEAD BARBIEDOLL

HippieJonas:
Ung & Kåt hade passat bra men jag kom inte på hur det började X|

swallow this:
Tackar tackar, nej religioner kan man gott vara utan.

2008-03-17 @ 19:15:22
FREE PORN: http://SKiNHEaDBArBiEdOLL.blogg.se
Postat av: SKINHEAD BARBIEDOLL

Anonym:
Skåne är fan inte najz??? :O

Henrik Bartholomeus Frisk:
Det ska inte vara lätt att trycka rätt :D

2008-03-17 @ 19:18:27
FREE PORN: http://SKiNHEaDBArBiEdOLL.blogg.se

FÜKK ME HERE:

ROLEPLAY NAME:
WANT ME 2 SWALLOW??

SEXXX-MAIL GOING WHERE??189: (SKICKAS TILL DIN MAMMA)

URE PORRRNOSAJT:

THE SEXXXWISH!!:

Trackback
RSS 2.0