IQ 78.

25:E FREDAG

Skip & jag har lekt med marshmallows. Det var kul!


E-POST MOTTAGET: TVÅL MED PISTOL
[250108 00.14.19]

Jag har insett att du är för korkad, för att lära dej någonting av motgångar, så därför lägger jag ner dej. Jag menar, vad tjänar det till att försöka förklara saker för en självupptagen slampa som spelar in porrfilmer ?
Och som gnäller över hur jobbiga alla människor och bla bla bla.
Samtidigt som du syns på 1000 tals bilder, spelar in XXX movies, och har en "vågad" blogg som bara bygger på
hur "vågad" du är, för du är inte tillräckligt intelligent för att fylla en blogg med text eller djup. Du kan fortfarande inte förklara för mej, varför du tar bort en msn-kontakt, som INTE har dissat dej, medans du behåller alla kontakter som visar förakt mot dej. Är det hållbart i längden eller ? Tänder du på andras hat mot dej ? Du är så jävla ologisk så att det inte är sant. Du är en irriterande person. Och du förtjänade 50 nya msn kontakter, med tanke på hur bitchig du är. Är det synd om dej, att alla vill vara en del av ditt liv, och då börjar du gråta ut, och pådyrar hur synd det är om dej. Det finns de som sitter i en värre sits än dej, och som skriver bättre bloggar än dej också för den delen.
Så vad är det som gör dej så speciell ? Förutom det faktum att du är korkad och inkonsekvent ? Ytligheten ?
Fittan som blöder ?
Du suger "barbiedoll".
Om man tar bort en kontakt, som inte har gjort en någonting, samtidigt som man behåller de kontakter som idiotförklarar en, ja då, är man en riktigt stor jävla idiot. Som du är.
Din IQ ligger säkert på 78, om ens det.
Hej då tragiska slampa.


Bedårande. Verkligen. & det tog hur många månader att lägga ner trakasseriförsöken?


SKINHEAD BARBIEDOLL
250108 SKINHEAD BARBIEDOLL.


X-)
Postat av: Sheena

Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta, men jag väljer att skratta. Men jag är rädd för människor, som fan. Vissa får mig verkligen att undra "varför föddes Du ens?".
Nu blir det ett stort glas cola för att nyktra till för att imorrn (läs: idag) göra den dagen till den bästa dagen ever .. fråga inte hur, I just will.
Licks and spanks /Rockho aka Sheena

2008-01-26 @ 04:23:09
FREE PORN: http://rockho.blogg.se
Postat av: SKINHEAD BARBIEDOLL

Sheena:
Jag ska också göra idag till en cool dag, men vet fan inte hur, tror jag måste knarka russin! Spank with vaxduk!

2008-01-26 @ 06:33:46
FREE PORN: http://SKiNHEaDBArBiEdOLL.blogg.se
Postat av: candycaneinyouranus

Han visar ju så djävla tydligt i ditt inlägg varför han var värd att tas bort. Djävla stalker. När skall han ge upp liksom? Dessutom heter det "än du" & inte "än dej". And, besides: vad fan hjälper det att det finns människor som det är "mer synd om"- det förtar knappast udden av ens värsta mående & får en att må bättre? Som om hans blogg är så ognällig då, det enda som finns i den är hat, gnäll & anekdoter om hur han mår. Människor är vidriga.

2008-01-26 @ 06:54:25
Postat av: ToHell

128+

2008-01-26 @ 09:06:05
FREE PORN: http://profile.to/ToHell
Postat av: Mallan

Jag måste shoppa!! Tror du jag hittar vaxduken på Dollar store!! :P

2008-01-26 @ 09:38:25
FREE PORN: http://mallanbrallans.blogg.se
Postat av: Miranda O.

"hur "vågad" du är, för du är inte tillräckligt intelligent för att fylla en blogg med text eller djup."

detta måste ju vara ett skämt?

Du är ju inelligent så det skriker om det!
(och du kan ju hälsa brevskrivaren att jag inte harblivit förskjuten på ngt sätt, å jag skriver baaara snälla saker :D, har inte velat skriva ngt negativt än :P, å än är jag inte portad från bloggen. :))

2008-01-26 @ 09:46:49
FREE PORN: http://mirandao.blogg.se
Postat av: Prinsessan av Sylt

det är helt fantastiskt att han fortfarande mailar dig över en sådan sak som att bli raderad från en msn-lista.. shit en sneedy snubbe! jag tror du har fått dig en beundrare (:

2008-01-26 @ 10:44:10
FREE PORN: http://styggsylt.blogg.se
Postat av: Andréa

Haha, vad är det som är så fel med att ta bort någon ur sin Msn-lista? Vad är det som är så kränkande? Någon man inte känner och kanske inte heller vill lära känna. Jag avlägsnar folk hela tiden, varför ska de ligga där för? Jag är inte intresserad av att läsa deras kommentarer. Jag bryr mig inte om att Mia som jag aldrig har träffat diskar etc. Tvål med pistol måste vara en väldigt ensam och tragisk människa.

2008-01-26 @ 13:24:50
FREE PORN: http://andreavictoria.blogg.se
Postat av: Xx

Kan inte storyn bakom men det känns lite som om någon har svårt att släppa dig och har problem med att bli avvisad?

2008-01-26 @ 13:25:28
FREE PORN: http://banditxqueen.blogg.se
Postat av: Jonas

Andrea: Exakt! Vad är det som är så heligt med en msn-lista? En del har ruggigt svårt för att man inte vill adda vem som helst. Ännu värre är det med dem som blir sura för att man tar bort dem eftersom man är less att svara på meddelanden som enbart har med ens yrkesroll att göra.

Vet ärligt talat inte vad som känns mest jobbigt, att konstant få frågan varför man inte dricker alkohol eller vilken jävla film som man rekommenderar?

Usch.

2008-01-26 @ 13:56:29
Postat av: Kim

Men herregud. Lite överreaktion? Den här människan baserar alltså folks intelligens på vilka man raderar från sin msn-lista. Låter ju fullt friskt och ypperligt intelligent.

Och vad i helvete har det någontng att göra med att du spelar in porrfilm? Är han grinig för att han själv inte får ligga eller vad är det frågan om?

Om han tycker att din blogg saknar intelligens och djup och tycker att du är puckad, vad blir människan så upprörd över att du tar bort honom för? Han skulle väl snarare bli glad. Det är till och med så att jag blir trött, och jag har inget med det att göra...

2008-01-26 @ 14:14:15
Postat av: Kak

Oj. Det framgår ganska tydligt att killen upplever sig ha blivit brutalt dumpad och sviken av någon hans älskade och litade på. Skönt för honom att ha jantelagen att finna tröst i när han skriver mejl till dig i alla fall. Tro inte att du är någonting! ; )

2008-01-26 @ 14:42:14
FREE PORN: http://kak.blogg.se
Postat av: Sheena

Knarka russin låter galet, men vem har sagt att allt som är galet är dumt >;)?
Jag ska strax kicka igång med att göra denna dag till den bästa ever!

2008-01-26 @ 14:42:22
FREE PORN: http://rockho.blogg.se
Postat av: kaarin.blogg.se

hej. jag har läst några av dina inlägg nu, förstagångsläsare således. kontexten i sig intresserar mig inte nämnvärt, men du skriver fantastiskt mänska. så min fråga är om du skriver annars, alltså medvetet skapar texter (kalla det dikt om du vill)? för du är bra, riktigt bra. om du skriver, tror jag att texterna vore fantastiskt bra, om du inte skriver, börja! jag skriver, en del av mina grejer påminner om ditt sätt att skriva. hör av dig, vi kunde nog utbyta intressanta idéer: [email protected], eller kolla in skribentforumen poeter.se eller haket.se där jag går under namnet "konstverk". tja!

2008-01-26 @ 14:50:00
Postat av: Cicci

Hm. Det är så märkligt. I sin blogg skriver han ju ändå rätt bra. Han kan iallafall uttrycka sig skapligt. Och i mailen han skickar till dig ter han sig som en 12åring med dyslexi. :O

2008-01-26 @ 15:03:40
Postat av: Mr. Pitt

De låter som nån är lite hemligt kär.. eller nja inte så hemligt :)

2008-01-26 @ 16:09:44
FREE PORN: http://recipeforhappiness.blogg.se
Postat av: Mr. Pitt

fan hur kunde du säga att blondinbella är bra.. inte ens på skämt får man säga en sånn sak... skämmes tamefan!!

2008-01-26 @ 16:11:14
FREE PORN: http://recipeforhappiness.blogg.se
Postat av: Joel

Uppenbarligen ett patetiskt försök att ge dig dåligt samvete, eller möjligtvis en sista dödsryckning. Det ironiska är att mailet i sig slår tillbaka hårdare mot han själv, än vad det var meningen för mot dig, genom din publicering av det på bloggen.

2008-01-26 @ 16:16:16
FREE PORN: http://7yler.blogspot.com
Postat av: Oxeman

Kollar in din blogg ibland och vill säga att du, förutom andra goda och läckra egenskaper, är mer än tillräckligt intelligent för att fylla din blogg med text och djup. Annars skulle jag inte läsa den (gillar iofs bilderna också). Han Tvål med pistol verkar ha en hatkärlek till dig men eftersom du INTE "tänder på andras hat mot dej" så har du blockat honom, eller?

2008-01-26 @ 16:30:10
Postat av: Malle

Verkligen fascinerande hur den där nissen ser sig som en som inte dissat dig. Schyrreeee. Kräm

2008-01-26 @ 19:48:00
FREE PORN: http://malinkraft.blogg.se
Postat av: SKINHEAD BARBIEDOLL

candycaneinyouranus:
Tycker du? Jag tycker hans mail visar hur älskvärd han är.

ToHell:
128+ olika snubbar jag legat med ja ;D

Mallan:
Alla butiker borde ha vaxdukar, annars är det fan illa ställt!

Miranda O.:
Jag tycker det är lite jobbigt att du är så snäll, du förstår väl att jag mår lite illa av det? Jag föredrar spott & spe ju!

Prinsessan av Sylt:
Ja mannen är så fantastisk!

Andréa:
Älskar när man tar bort & blockar någon & dom återkommer med ny mailadress - var det inte uppenbart att man inte ville ha någonting med dom att göra? :S

Xx:
Jag märker också vissa sådana tendser, ja!

Jonas:
Alkoholfrågan är fruktansvärt frekvent bland främlingarna på MSN, & så självklart hur jag mår, det är dom jävligt intresserade av att veta tydligen..

KiM:
Ja om jag nu är så hemsk som han säger ska han ju vara tacksam att jag inte snackar med honom, jag som är en så korkad slampa :)

Kak:
Jantelagen är ju gosig, lite som en pläd.

Sheena:
Jag var alldeles för febrig för att palla göra dgen så bra X(

kaarin.blogg.se:
Dikter har aldrig varit min grej, dock har jag skrivit mycket noveller & dylikt tidigare men på sistone har jag varit för upptagen med att bara skriva av mig, men det tänker jag också skapa någonting av :) Ska nyfiket spana in dina texter sen :D

Cicci:
Jag tror han inte vill att jag ska fatta att det är han, eller nåt, även om det är uppenbart då han i andra mail undertecknat med någonting han tidigare undertecknat med samt att han just blivit blockad av mig då dena felstavande varelse började freaka.

Mr. Pitt:
Jag sa la inte att Blondinbella är bra? :O Det är hon som tycker min blåggilajnen är bra, det kan jag ha sagt, eller intressant snarare.. den toppade ju hennes lista =)

Joel:
Först har jag inte velat publicera hans tönterier för att han mår så gott av uppmärksamhet riktad mot honom, det göder honom så väl, men nu tycker jag det får räcka med hans patetik & framförallt är det lite äckligt med många av hans läsare som inte fattar ett skit om hurdan han är.. Vore najz om dom kunde läsa detta för vi har en del läsare vi delar på. X)

Oxeman:
Visst är det ologiskt? Om jag nu blir så kåt av att folk hatar mig skulle jag ju dyrka honom :D

Malle:
Fascination i de luxe. Krämiz!!!

2008-01-26 @ 21:10:08
FREE PORN: http://SKiNHEaDBArBiEdOLL.blogg.se
Postat av: Miranda O.

okej då.. här kommer en cyber-smisk.. mår du bättre nu? :D

2008-01-26 @ 21:56:29
FREE PORN: http://mirandao.blogg.se
Postat av: SKINHEAD BARBIEDOLL

Miranda O.:
Mår alltid bättre av lite smisk! :D

2008-01-26 @ 23:22:34
FREE PORN: http://SKiNHEaDBArBiEdOLL.blogg.se
Postat av: ToHell

Nenene... (eller, jooo, men även: ) Jag ville bara korrigera Tvålens något sneda bedömning av din kognitiva begåvning. Som ex. testadmin of Mensa kan jag garantera att din IQ är över 128 (med medelvärde 100 och SD 15 - dvs. 97:e percentilen, minst)... Nåja. Ryktet säger att Tvålen är frivilligt intagen för psykvård han inte anser hjälper det minsta - DET måste väl ändå outkorka det mesta?

(och förlåt att jag alltid är så fruktansvärt elak mot dig på MSN - men du förstår ju att det bara är för att jag inte vill bli blockerad)

2008-01-27 @ 11:40:42
FREE PORN: http://profile.to/ToHell
Postat av: Sheena

Nooo, inte vara febrig! Inte kul alls ju. Hoppas du hade lite trevligt igår iaf.
Och som svar på din fråga på min blogg: Ja jag fick träffa han igår och det var länge sen jag var så nöjd tror jag. Inte världens bästa kväll men jag är såå glad över att jag fick träffa han! Saknat han så länge. Och saknar han nu igen..

2008-01-27 @ 13:19:49
FREE PORN: http://rockho.blogg.se
Postat av: hemme

stalker värre!

2008-01-27 @ 18:34:33
Postat av: ronnie

åh du är fantastisk och hell yeah ill be there!

nu har jag precis det där jag behövde, något kalasbra att se fram emot hela veckan!

massa kramar

2008-01-27 @ 23:46:41
FREE PORN: http://www.wasabilicious.blogg.se
Postat av: SKINHEAD BARBIEDOLL

ToHell:
Det är OK, jag förstår ju anledningen till din oerhörda MSN-ondska.

Sheena:
Blir så happy för din skull, inte över nuvarande saknaden men att du träffade honom :)

hemme:
No kidding!

ronnie:
Grrrymming! :D Blir skitkul!

2008-01-28 @ 01:09:26
FREE PORN: http://SKiNHEaDBArBiEdOLL.blogg.se
Postat av: Sheena

Yeah, me so fucking happy to! Men jo, det är förjävligt att jag nu kanske måste vänta ända tills han tid där inne är slut helt då han inte verkar kunna få fler permisar. :(

2008-01-28 @ 16:03:33
FREE PORN: http://rockho.blogg.se
Postat av: Natalie

Nu känner jag ju inte dig skinhead, men personen som har skrivit det där mailet ger ju inte heller en alltför intelligent framtoning. Han/hon gör radbyten på fel ställen, skriver "dej/mej" istället för "dig/mig" samt börjar meningar med "Och". Ger inte ett mycket högre iq än 78 det heller skulle jag tro.

2008-01-30 @ 22:47:45
FREE PORN: http://nataliiies.blogg.se
Postat av: SKINHEAD BARBIEDOLL

Sheena:
Men det löste sig :)

Natalie.
Han satt dock & låtsades att han suger på svenska, för att inte vara för uppenbar vilket han dock varit sedan länge. =) Älskar för övrigt meningar som börjar med &, they are the shit :D

2008-01-31 @ 02:43:48
FREE PORN: http://SKiNHEaDBArBiEdOLL.blogg.se

FÜKK ME HERE:

ROLEPLAY NAME:
WANT ME 2 SWALLOW??

SEXXX-MAIL GOING WHERE??189: (SKICKAS TILL DIN MAMMA)

URE PORRRNOSAJT:

THE SEXXXWISH!!:

Trackback
RSS 2.0