Jag vet du odlar vingar för din hud har blivit för trång. Jag vet att du försöker flyga bort någonstans med dom.

28:E TORSDAG

Vad kunde jag ha gjort denna SMHI-vårdag om jag vuxit upp dansandes på sammetsfrasiga rosenbland & då & då snavat på en hjärtskärande tagg istället för att ständigt fått dessa vassa satar nedstuckna i min lilla hals, pressade mot min vita gåshud, brutalt rivandes mot mina förgråtna barnaögon. Om jag bara hade fått en vaniljgul, len tröstande ros smekt mot min tunga istället för att aldrig någonsin sett någon, förstått att dom fanns bland bråk & skrik & rädslan för att göra ett misstag. Eller vara för korkad. Eller för ful. Eller för fel.

Kanske hade jag arbetat som glad butiksarbetare. Packat upp pasta & subtilt flirtat med en charmant kollega & smort in mitt dekolletage med skimmer för att fånga hans busiga, kärleksfulla blick. Fantiserat om att ge honom stjärnklar blick. Jag kanske hade sippat bubblig sockerläsk med Candy under Brasiliens stekande plastiksol. Kanske hade jag inte velat ta i henne med tång, kanske skulle jag vara en moderatröstande donna som skulle snacka skit om henne med mina manikyrälskande väninnor: "Titta, där är en sådan där som får skylla sig själv. Fan, att hon inte rycker upp sig!"

Jag vet inte. Jag vet bara att om det enda jag minns från min barndom inte vore skriken om hur äckligt värdelös jag var, inte vore flashbacks av mig ihopkurad mot senapsgula hörn & rosablommiga hörn & skitiga hörn & alla jävla hörn - om det inte vore hånen mot hur patetisk & än mer värdelös jag var som satt & grinade i ett hörn.. Om det där inte fanns skulle jag troligtvis inte spendera mina dagar gråtandes, ihopkrupen med monster som skriker om hur värdelös jag är. Mamma bor inte här. Men monstren bor i mig & jag kan inte lämna dom, & dom vill inte lämna mig. Jag tror tamejfan att dom älskar mig.

Inatt vred jag mig rastlöst i sängen, flackade med hallonrödsprängda ögonglober, repeterade musik i tysthet i min skadade skalle: Jag Vet Att Du Ser Bilder I Ditt Huvud Som Gör Ont, Jag Vet Att Du Ser Bilder, Men Skit I Allting Sådant. Om det inte fanns någonting att skita i, vem vore jag idag, vad vore mina dagsplaner? Ta en fika med en kär vän? Ta en mysdag med en kär älskling? Be Candy sträcka sig efter ytterligare en sodaflaska? Jag vet inte. Jag vet bara att det inte skulle vara att köpa en fet tröstpåse kändy & kräla omkring bland senaste tidens dödsplanering & urdruckna juicepaket.

Jag vet att det fan skulle vara bättre, för ingenting skulle strypa det där som gör mig så jävla bra. Värdelös. Bra. Värdelös. Bra..? Värdelös! Bra! Värdelös..? Nu går jag..


SKINHEAD BARBIEDOLL
SKINHEAD BARBIEDOLL.

X-)
Postat av: Prinsessan av Sylt

oavsett vad och hur och när och varför etc., är du är lika frisk och fräsch som tandkräm, hjärtegryn.

2008-02-28 @ 17:13:04
FREE PORN: http://styggsylt.blogg.se
Postat av: Jenn

Du skrev svar på en kommentar i ett tidigare inlägg att dom får bry sig om dig, bara dom inte ser dig som ett offer. Jag tycker verkligen inte du är ett offer. Du är en person som har blivit orättvist behandlad och nu lider du tyvärr av det.. Men du kämpar ju, du försöker. För om du inte hade försökt hade du inte varit här. Så ett offer är du Inte!
Du är en person med jävligt coolt hår, jag diggar det lite! ;)

2008-02-28 @ 17:31:28
Postat av: Anonym

Hur länge tänker du låta din mamma bestämma över ditt liv? Hon bestämde att din bardom skulle vara piss. Nu bestämmer hon också över ditt vuxna liv, indirekt. Nu blir du allt det din mamma sa åt dig att du var. När tänker du ta och sätta din mamma i ett hörn av senapsgul tapet? När tänker du låta din mamma sitta i det hörnet medan du skrattar åt henne och säger att du bestämmer själv över ditt liv - att du är, blir och kan vara precis vad du själv vill. Att du är bra, snygg, smart, värdefull, att du kan! Precis som du vet innerst inne. Precis som alla andra som läser din blogg vet. Precis som dina vänner vet. Precis som hon vet. När tänker du sätta din mamma i ett rosablommigt hörn och säga åt henne hur äckligt värdelös hon är som inte längre kan tvinga monstrerna i din skalle att älska dig?
När?

2008-02-28 @ 17:56:02
Postat av: ej

Dina inlägg är alltid lika underbart vackra, men sorgliga. Jag blir så ledsen för din skull. Jag känner igen mig i mycket av det du skriver. Jag har vuxit upp i obehagliga, destruktiva förhållanden där jag inte är värd ett skit. Fått höra min pappa skrika "håll käften för helvete!" när jag grät. Sett mina mamma fly undan när hon inte orkade. Blivt slagen gul och blå av båda. Det är inte lätt att komma upp ur ett svart hål, särskilt om man inte ens ser ljuset från himlen längre. Det enda som hjälper är kärlek. Väldigt korny, men väldigt sant.

Du borde lyssna på Beatles "All you need is love" ;)

2008-02-28 @ 18:01:08
Postat av: SKINHEAD BARBIEDOLL

Prinsessan av Sylt:
Då vill jag vara sådan där hallontandkräm för alla andra är så äckliga.

Jenn:
Ja ska man lipa kan man lika gärna göra det med snykkt hår!

Anonym:
Min mamma är väldigt väl medveten om att jag avskyr henne & tycker att hon är värdelös, I sooo have told her.. Men tyvärr funkar det inte så att jag kan ruska av mig & göra som jag vill. Hur gärna jag än vill & hur bra det än kan fungera i korta perioder. Jag har redan fått så stora sår att det inte hjälper hur hårt jag än försöker plåstra om mig. Det kommer alltid räcka lite, men aldrig fullt ut. Skadan är skedd & giftet finns i mig, det jag kan göra är att gå vidare med det faktumet eller tycka att det inte är värt det. Jag har gått vidare med det faktumet i hela mitt liv, & det är först nu jag börjar tvivla på om det är värt det. & då skiter jag faktiskt i om det gör mig värdelös eller vad det nu må göra mig. Jag orkar helt enkelt inte.

ej:
Det är väldigt sant, men jag har inte direkt haft sådan tur med kärlek vem den än kommit från.. Hur mycket jag än vårdat den..

2008-02-28 @ 18:11:31
FREE PORN: http://SKiNHEaDBArBiEdOLL.blogg.se
Postat av: SKINHEAD BARBIEDOLL

ej:
kommentaren kapades =(
Här kommer the rest..
Man blir så jävla ömtålig då man fostras till att veta att man inte är värd någonting. Dom människorna som ska trösta en är dom som sårar, dom som ska lära en att förstå hur värdefull man är krossar en. Kan slå vad om att du inte har så lätt att lita på folk heller? Det blir ju lätt väldigt svårt.. Hur som helst.. Jag är så avundsjuk på ungarna som växer upp med kramar istället för smäll. Undrar hur det känns :S

2008-02-28 @ 18:14:07
FREE PORN: http://SKiNHEaDBArBiEdOLL.blogg.se
Postat av: Prinsessan av Sylt

låtom mig citera Inez Serrano från Jean-Paul Sartres No Exit: you can be what ever you like to be, a glancing stream, a muddy stream! and deep down in my eyes you will see yourself just as you want to be!

låtom mig även citera Estelle Rigault bara för att jag kan allt i huvudet: oh leave me in peace! isn't there anything I can do to get rid of you? Wait! I've an idea! (spits in Inez face)

(nu blev jag visst lite dryg igen)

2008-02-28 @ 18:22:12
FREE PORN: http://styggsylt.blogg.se
Postat av: Linblomma

*kramar om*

2008-02-28 @ 18:50:27
Postat av: Candy

Det är precis sådant där jag funderar på vissa dagar & nätter. Du formulerar allting så väl. Vill ge dig en jättestor kram & säga att allt löser sig, men det vore naivt att spekulera om framtiden. Däremot hoppas jag att allting löser sig till det bästa för dig, för du förtjänar att må bra. Jag älskar dig.

2008-02-28 @ 18:54:14
Postat av: Miranda O.

Om du fick göra vad du ville i ditt liv. Vad skulle du göra då?

Du är allsmäktig
Med vissa restriktioner:
-Du kan icke gå tillbaka eller frammåt i tiden.
-Du kan icke ändra människor psykiskt eller fysiskt.

Väntar på ditt svar...

2008-02-28 @ 19:01:24
FREE PORN: http://mirandao.blogg.se
Postat av: Anonym

Jag menade inte att du är värdelös nu eller om du tar ditt liv. Med "Nu blir du allt det din mamma sa åt dig att du var" menade jag att det hon präntade in i ditt huvud då du var liten, de monster hon lät flytta in hos dig - är just hennes monster och inte en sanning. Tvärtom är du inte det minsta värdelös. Jag skulle vilja skriva "om någon är värdelös så är det hon" men innerst inne tänker jag att hon också förmodligen varit med om den kanske inte bästa uppväxten. Du skriver "Det kommer alltid räcka lite, men aldrig fullt ut." Och nej, det kommer aldrig räcka fullt ut, för som någon skrev ovan så går det aldrig att gå tillbaka i tiden och sudda ut. Det gift du beskriver finns i dig kan du aldrig ta bort, men du kan "ta medecin" för att klara att överleva dess effekt på dig. Du måste bara fortsätta leta efter just din "medecin". Du kan inte tänka att "du bestämmer dig för att ta ditt liv" för det är inte du som bestämmer dig. Om du tar ditt liv så var det ,och är det, din mamma som har bestämt det. Och du vill inte ta ditt liv, det vet du. Det du vill är att leva och att vara lycklig. Du är inte det just nu, och du vet inte när du kommer bli det eller hur. Men du kommer inte bli det genom att ta ditt liv. Jag vet att saker inte bara är så lätta som att "bara göra" - och jag har själv inte haft den perfektaste uppväxten. Jag vet att du har kämpat och kämpat massor. Jag vet verkligen hur det är att vara så långt ner man kan vara och känna att det inte finns någon anledning alls att leva, och jag är fortfarande inte alltid så säker på att det är mer värt att leva än att inte finnas alls. Men ändå är jag fortfarande här, ändå är du fortfarande här - och jag tror att (hur cheesy det än låter) någon gång kommer våran dag också! Jag vet precis lika mycket att sistnämnda mening väger fjärt i rymden som peppande kommentar där du befinner dig nu. Men jag vet, och du vet, att den period du är i nu alltid går över till något som i vart fall är lite bättre. Jag vet inte hur jag ska avsluta detta fetingstycke alls... men kämpa, det är du värd, och du vet det!

2008-02-28 @ 19:29:36
Postat av: ej

skinhead:
Precis! Barn är som svampar och suger åt sig allt de kommer över, vare sig det är kärlek eller hat. Man blir så knäckt mentalt av att få höra av de man älskar mest och ser upp till att man inte är värd mer än en spotloska på marken. Man skriker och gråter, man ger all sin kärlek och hopp, sin energi och kraft till dem och det enda man får tillbaks är skit. Att det kan vara så svårt att älska ditt barn? Misstänksam mot allt och alla blir man, ja. "Här ger jag och ger och ger... och ni bara tar, ger inget tillbaks. Utan att ens säga tack."

Du ska inte vårda kärlek, den vårdar dig! Och kärlek finns hos dig hela tiden, även om du inte märker det. Om du inte var älskad skulle du inte ha förmågan att kunna älska. Men du kanske strävar efter kärlek på ett sätt som folk inte kan ge dig..? Eller så måste du älska dig själv innan du klarar av att ta emot kärlek av andra? Som sagt, det spelar ingen roll om man är älskad av ett litet djur eller 30 människor... kärleken känner man inte förns man älskar sig själv och förstår att man visst är värdefull!

Hur som helst, låt inte din dåliga uppväxt vinna över dig! Du kan inte ändra på ditt förflutna, men du kan få hjälp att läka. Jag har försökt hjälpa mig själv och det gick åt helvete. Jag har gått i kognitiv terapi, fått medeciner, varit inlagd, fått alternativ terapi, healing, akupunktur osv... inget hjälpte. Tillslut fann jag själsterapi, och det är det enda som hjälpt mig. Utan mina själstereapefter hade jag aldrig klarat mig. Visst, jag var väääldigt skeptisk och tveksam i början. Men nu har jag gått där i två år och mår bättre än vad jag någonsin gjort tidigare.

Jag hoppas att du hittar den rätta hjälpen för dig snart! Du är värd det bästa. Kram!

2008-02-28 @ 20:18:44
Postat av: Anonym

http://www.flurl.com/item/2girls1cup_Official_Video_u_279710

2008-02-28 @ 20:47:11
Postat av: Anonym

Men jävla CP-huvud!

Antar att jag inte behöver påpeka att det inte är samma "anonym"/tomrad som lagt in de två översta som lagt in det nedre (ovanför mig)...

2008-02-28 @ 21:04:11
Postat av: Boobiebomb

Ni behöver inte hetsa upp er i onödan, det var jag som skrev ut den länken för att min msn inte funkade, (vi pratade i telefon samtidig) skulle visa henne, alltså inget elakt/kränkande med anonyma länken.

Till Marielle:
Miljoner kramar

2008-02-29 @ 08:50:46
Postat av: S

Känner igen mig så mycket i de känslor och flashbacks du beskriver.
Hatar verkligen att det ska vara så svårt att komma hemifrån när man tror att man flytt bort från skiten.
Jag känner dock att jag på senare tid har fått någon slags tydligare gräns mellan mamma och mig, vilket inte tidigare funnits, trots att vi länge haft många mil från varandra rent geografiskt. Det känns som att en del gamla sår har börjat läka, och det är väl det jag vill få fram här. Något slags hopp om att det kan gå att åtminstone sätta någon gräns mellan då och nu. Att sörja sin barndom, men sedan börja gå vidare.

Många kramar

2008-02-29 @ 10:28:44
Postat av: SKINHEAD BARBIEDOLL

ej:
Jag strävar inte efter annan kärlek än den s.k. normala kärleken.. Jättemånga brukar dampa loss på mig & hacka om att jag kräver en massa saker av människor, saker som dom inte kan ge för att det är för mycket. Men det är så jävla fel. Jag behöver så pass mycket kärlek som att dom jag ska kalla vänner hör av sig till mig då & då, bryr sig om hur jag mår
& ställer upp då dom kan. Jag HAR vänner som ställer upp för mig & som hör av sig, men det KAN inte räcka så för mig. Jag kan inte tänka "WOW, jag har en polare som ringer mig" för hur fin den kärleken är så räcker den inte då jag dels vet att folk har svikit mig hela tiden & det ska jag leva med, dels blir det tungt för en, två, tre människor att vara ensamt stöd. Dom kan försöka men det behövs fler att 'lyfta' så att säga.. Älskar mig själv gör jag dock, men det är klart jag börjar tvivla på om jag är värdefull då dom som säger att dom bryr sig skiter i om jag lever. Själsterapi låter lite religiöst?? Jag vet inte..

Boobiebomb:
Du ville att jag skulle hångla med bajs! Ziljoner kramar.

S:
Egentligen är det inte så mkt att jag sörjer som att det påverkar mig så hemskt mycket då mina 18 år hemma gav mig depression, panikångest & borderline. Det kommer jag inte ifrån i första taget, inte i andra, kanske i tredje men allt snack om att saker tar tid.. det finns ingenting som säger att jag orkar vänta till det tredje taget. Visst, jag har pallat 20 år men det var med nöd & näppe & när varje dag är som att hänga utför ett stup VET jag att jag inte klarar 20 år till. Jag försöker hålla ut & jag försöker ha tålamod, men även mitt goda tålamod lägger ner ibland. KRAMKRAM.

2008-02-29 @ 13:25:58
FREE PORN: http://SKiNHEaDBArBiEdOLL.blogg.se
Postat av: SKINHEAD BARBIEDOLL

Prinsessan av Sylt:
Yes! kan väl inte tillåtas vara ensam dryg här i världen?

Linblomma:
Tager emot & tackar & kramar tillbaks :)

Candy:
Du har för lite underhudsfett, för mkt en femtonåringskropp med D-kupa för att kunna ge mig en stor kram, men dina späda kramar är ändå mycket bättre än stora kramar!! Fan vad vi borde få må lite bra, sitta i Brasilien & älska livet, inte sitta där & bah "kan jag få låna din kniv nu??" I

2008-02-29 @ 13:41:09
FREE PORN: http://SKiNHEaDBArBiEdOLL.blogg.se
Postat av: ej

skinhead: nej absolut inte, du behöver mer än "bara" det. Men å andra sidan, vad är då kärlek? Vilka får man kärlek av? Jag tror att ibland kan det vara svårt att förstå hur mycket kärlek man egentligen får, även om de tinte är från jättemånga olika människor. Du vill ha det på ett sätt som ingen kan ge dig tror jag. Eller så vill du tillgodogöra den kärleken som du aldrig fick av din mamma?

Bra att du gör det, och tvivla inte på att du är värdefull en sekund.

Hmm jag är stenhård ateist, så jag skulle aldrig palla att gå hos dem om de var religösa ;)

2008-02-29 @ 19:38:12
Postat av: Skinhead Barbiedoll

ej:
Jag har svårt att tro att det handlar om att jag inte förstår all kärlek jag får, då folk inte hör av sig för att se hur jag mår/om jag lever/om jag vill hänga & faktiskt ger fan i mig så tror jag inte det handlar om att jag missförstått dom & att dom egentligen är kärleksfulla =p Jag vill INTE ha det på ett sätt som ingen kan ge mig, jag vill ha det på ett vanligt sätt att mina vänner ska tycka om mig tillräckligt mkt för att vilja hänga med mig & se mig vid liv, det tycker jag inte är för mycket begärt eller någonting som bör vara en omöjlighet. Folk som har sagt sig bry sig har behandlat mig jävligt illa, inga missförstånd dessvärre. Önskar det vore så dock..

2008-02-29 @ 23:13:40
FREE PORN: http://skinheadxbarbiedoll.blogg.se
Postat av: ej

skinhead: okej, mina teorier faller helt :( Vad jobbigt, verkligen ångestframmkallande. Jag har en vän som är i en liknande situation som du är. Hela henens familj föraktar henne, de ringer henne aldrig, hör aldrig av sig, undrar inte hur hur mår osv. Kanske när hon fyller år. Samma sak med hennes "vänner".

Jag önskar att det löser sig för dig snart, att du hittar rätt i livet. Hoppas att du har en trevlig helg trots all skit och ångest. Kram!

2008-03-01 @ 01:08:52
Postat av: SKINHEAD BARBIEDOLL

ej:
Jag skulle sååå omfamna din teori annars, det vore udner omständigheterna underbart för då skulle människor ändå finnas där & jag skulle bara vara för trög för att förstå. Kanske skulle det kirras med lite terapi, slutligen.. Nu är det mest "jaha, ska jag tvinga dom att bry sig?" Kramar i massor!!

2008-03-01 @ 01:11:28
FREE PORN: http://SKiNHEaDBArBiEdOLL.blogg.se
Postat av: ej

skinhead: Jag tycker absolut att du ska börja i terapi, prova dig fram! Det är helt klart värt i slutändan. Men räkna med att du kommer stöta på en massa idioter (typ som din favvo, Dr Phil)innan du hittar rätt. Och det krävs en jävla massa ork att prova så många som jag gjorde... förhoppningsvis hittar du det som passar dig på en gång :)
Okej, nu lovar jag att sluta skriva kommentarer i just det här inlägget, det börjar likna ett bokkapitel snart ;)

2008-03-01 @ 11:59:28
Postat av: SKINHEAD BARBIEDOLL

ej:
Jag har testat mgi fram men ingenting sådant där har funkat. & jag har träffat mååååååånga. En var vettig, men det spelar ingen roll då terapin främst handlar om att lära känna sig själv för att kunna hantera sina problem, men just det där problemet att inte känna mig själv har jag inte så jag blir inte hjälpt, mest uttråkad.

Böcker är väl najz? ;)

2008-03-01 @ 13:16:08
FREE PORN: http://SKiNHEaDBArBiEdOLL.blogg.se
Postat av: ronnie

det är så svårt att komentera det du skriver för det är alltiod så komplext. du ramar in, rundar av knyter ett band runt om. du är så oerhört skriftligt begåvad och jag kan inte säga mer än att försök att tänka lite på det också nästa gån monstrena skriker som högst.

du är värd ett fantastiskt underbart liv som alla andra!

kramar

2008-03-02 @ 13:44:59
FREE PORN: http://www.wasabilicious.blogg.se
Postat av: SKINHEAD BARBIEDOLL

ronnie:
Well, kanske aj majt be värd det.. I&försig har ju alla andra det också skit men dom flesta är värda finare liv =) Kram.

2008-03-03 @ 17:09:30
FREE PORN: http://SKiNHEaDBArBiEdOLL.blogg.se

FÜKK ME HERE:

ROLEPLAY NAME:
WANT ME 2 SWALLOW??

SEXXX-MAIL GOING WHERE??189: (SKICKAS TILL DIN MAMMA)

URE PORRRNOSAJT:

THE SEXXXWISH!!:

Trackback
RSS 2.0